Alex The Ripper Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 cine se anunta pentru Joi, pentru ca vorbeam cu Metal Heart si am zis sa incercam sa ne organizam de un weekend, macar, intre fz-risti. 5-6 daca suntem asta e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 Pai vorbim maine, vedem care-i treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 Pai vorbim maine, vedem care-i treaba. Si eu 99.99% prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoREA Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 (editat) cine se anunta pentru Joi, pentru ca vorbeam cu Metal Heart si am zis sa incercam sa ne organizam de un weekend, macar, intre fz-risti. 5-6 daca suntem asta e. ma anunt si eu pt azi ca tot nu am fost niciodata, vin si eu sa vad cum e. numai sa gasesc pe cineva. Editat August 13, 2009 de motoREA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 Cu durere-n suflet, va anunt ca azi nu pot lua parte la discutiile ce vor avea loc la Academine . Maine plec intr-un mic concediu de weekend si diseara am oaresce lucruri de pus la punct! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 Cu durere-n suflet, va anunt ca azi nu pot lua parte la discutiile ce vor avea loc la Academine . Maine plec intr-un mic concediu de weekend si diseara am oaresce lucruri de pus la punct! avand in vedere acest anunt, se mai anunta cineva pt astazi, ca sa nu ma plimb degeaba pana la academie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 avand in vedere acest anunt, se mai anunta cineva pt astazi, ca sa nu ma plimb degeaba pana la academie. Eu vin sigur, doar ca trebuie sa ma intalnesc cu cineva prin zona si o sa mai dispar pentru cateva minute, dar sunt la datorie garantat Care ar vrea sa mergem in weekend la Breaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 Eu vin sigur, doar ca trebuie sa ma intalnesc cu cineva prin zona si o sa mai dispar pentru cateva minute, dar sunt la datorie garantat Care ar vrea sa mergem in weekend la Breaza? e valabil id-ul de mess de la profil? ca ti-am dat add. Discutam diseara de breaza, daca e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 Daca vreti sa veniti in weekend la bulgari, ma gasiti acolo Plec maine dimineata, dar plec cu masina. Nu stiu exact in ce statiune, probabil ca pe la Varna, Balcik, Albena, Nisipuri.. oriunde gasesc cazare ieftina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoREA Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 avand in vedere acest anunt, se mai anunta cineva pt astazi, ca sa nu ma plimb degeaba pana la academie. eu o sa intarzii , nu ajung la 7...pe la 8 maxim.oricum trec pe acolo si daca mai sunteti acolo ma opresc, daca nu, altadata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 eu o sa intarzii , nu ajung la 7...pe la 8 maxim.oricum trec pe acolo si daca mai sunteti acolo ma opresc, daca nu, altadata in cazut acesta te asteptam. nu fugim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoREA Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 in cazut acesta te asteptam. nu fugim. ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vane Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 Pana la urma ne-am strans vreo sase ... am facut si o poza (dar am promis ca n-o public) ... Oricum, ma gandeam ca motoarelor le-ar sta mai bine in configuratia din poza astalalta, ce ziceti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zircon Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 A zis fata ca vine si s-au strans sacalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 A zis fata ca vine si s-au strans sacalii n-ai nimerit-o. Pentru ca vreo 2 nu intra pe forum, iar eu cu SDS-ul ne anuntasem. nu fi trist ca tu ai lipsit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zircon Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 Pai eu sunt antisocial si cam nesociabil, nu prea vin la intalniri. Si oricum, ieri a trebuit sa ajung de urgenta la dentist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoREA Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 Pai eu sunt antisocial si cam nesociabil, nu prea vin la intalniri. Si oricum, ieri a trebuit sa ajung de urgenta la dentist si eu sunt la fel!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vane Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 n-ai nimerit-o. Pentru ca vreo 2 nu intra pe forum, iar eu cu SDS-ul ne anuntasem. nu fi trist ca tu ai lipsit. Iar al III-lea (adica eu ) n-a intrat pe forum exact de data asta, ca daca intra, venea cu flori de coltz sau alt gen rezistent la vant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat August 15, 2009 Share Postat August 15, 2009 Pai eu sunt antisocial si cam nesociabil, nu prea vin la intalniri. Si oricum, ieri a trebuit sa ajung de urgenta la dentist si eu sunt la fel!!! nimeni nu-i perfect. Cu exceptia mea, desigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zircon Postat August 15, 2009 Share Postat August 15, 2009 La tine sub avatar scrie "Antisocial Attitude", asta ca sa nu mai vorbim de ce ai la semnatura ... Mr. Perfect ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat August 15, 2009 Share Postat August 15, 2009 La tine sub avatar scrie "Antisocial Attitude", asta ca sa nu mai vorbim de ce ai la semnatura ... Mr. Perfect ? intotdeauna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat August 15, 2009 Share Postat August 15, 2009 intotdeauna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 16, 2009 Autor Share Postat August 16, 2009 Da, ne vedem joi !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat August 16, 2009 Share Postat August 16, 2009 joi trag chiulul. Plec din bucuresti cu trebi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 16, 2009 Share Postat August 16, 2009 In schimb, vin eu... si cu carena proaspat vopsita si reparata. Din pacate, tot a reusit sa-mi vada cineva mandra asa, in varianta asta binecunoscuta de "Cerb". Joi la Arc m-am intalnit cu un fazerist ce tradase ordinul si venise cu motor de fitze PS: Zircoane, daca nu-ti tii pliscul, te voi face sa suferi! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate