Florin Daniel Postat Iulie 31, 2008 Autor Share Postat Iulie 31, 2008 clar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knight Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 Incerc sa vin si eu astazi, in ultima vreme am mers mai mult cu masina pe motive de costum si cravata... O intrebare pentru riderul XMX, de unde ti'ai luat suportul de top-case? Arata perfect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Goldbug Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 (editat) O intrebare pentru riderul XMX, de unde ti'ai luat suportul de top-case? Arata perfect. Asa am cumparat motorul . O sa-l intreb pe tipul de la care am luat-o. S-ar putea sa fie cumparat impreuna cu topcase-ul de la Yamaha. Editat Iulie 31, 2008 de Goldbug Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 1, 2008 Autor Share Postat August 1, 2008 (editat) Asa am cumparat motorul . O sa-l intreb pe tipul de la care am luat-o. S-ar putea sa fie cumparat impreuna cu topcase-ul de la Yamaha. INCEPEM SA NE STRAGEM DIN CE IN CE MAI MULTI !!!! Si ceva poze de la intalire si de dupa !!!! Editat August 1, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 (editat) n-am mai ajuns, am plecat la 9 de la munca imi cer scuze pe aceasta cale fata de motocicleta Nadiei (Oanei) pentru ca am lasat-o fara pereche. Editat August 1, 2008 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nadia_YC Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 n-am mai ajuns, am plecat la 9 de la munca imi cer scuze pe aceasta cale fata de motocicleta Nadiei (Oanei) pentru ca am lasat-o fara pereche. stai linistit...o sa ma onorezi cu prezenta data vitoare,sau,de ce nu,sambata Am inteles eu bine de la cata ca ai putea sa ma ajuti cu acele kituri de coborare!?!(sau nu era vb de tine) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
undoo99 Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 Salut pe toata lumea!! Daca ieri a fost prima data cand am facut multe lucruri in motociclism... Prima iesire din Bucuresti, prima data cand am mers in grup si multe alte variatiuni pe aceasta tema.. M-am gandit de ce sa nu fac si azi ceva pentru prima data... Si astfel astazi scriu primul meu post pe acest forum.. Multumesc pentru seara trecuta.. a fost minunata pentru mine Numai bine. Anddy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 1, 2008 Autor Share Postat August 1, 2008 Salut pe toata lumea!!Daca ieri a fost prima data cand am facut multe lucruri in motociclism... Prima iesire din Bucuresti, prima data cand am mers in grup si multe alte variatiuni pe aceasta tema.. M-am gandit de ce sa nu fac si azi ceva pentru prima data... Si astfel astazi scriu primul meu post pe acest forum.. Multumesc pentru seara trecuta.. a fost minunata pentru mine Numai bine. Anddy Bine ai venit si fi prudent !!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knight Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 Asa am cumparat motorul . O sa-l intreb pe tipul de la care am luat-o. S-ar putea sa fie cumparat impreuna cu topcase-ul de la Yamaha. O sa intreb si eu la Yamaha din Militari-Centura, daca aflii ceva, pls fwd. Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
U R S U Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 Salutare, FZ-istilor! Ma ajutati si pe mine sa gasesc un far de FZ6? scrieti-mi un PM, eventual! Mersi mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 @ URSU - cam greu pe la noi, sunt motociclete rarute si inca nu prea au aparut prin dezmembrari. incearca e-bay-ul (atat cel englezesc, cat si cel americanesc), ai mai multe sanse. @Nadia (Oana) - da, eu i-am trimis niste PM lui cata despre kitul de coborare. o sa ti le forwardez si tie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 1, 2008 Autor Share Postat August 1, 2008 Salutare, FZ-istilor! Ma ajutati si pe mine sa gasesc un far de FZ6? scrieti-mi un PM, eventual! Mersi mult! Suna-l si intreaba-l daca are ceva de vanzare acum, eu cu el am aranjat cand l-am cumparat pe al meu. Domnul Ion 0726 179 156 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maa Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 am fost si eu aseara, marius, cel cu gpz-ul. si mi-ar placea sa mai vin, pentru ca lucrez f aproape, pe carol davila. am gpz, dar am citit pe-aici ca nu-i problema.. daca mai ma primiti, eu mai vin. mi-a parut rau ca nu am putut merge cu voi in otopeni dupa aceea, dar trebuia sa ma intalnesc cu cineva la ursu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
U R S U Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 Va multumsc, ... aveti idee cum se cheama modelul FZ6 pe state? ... e vorba de asta care seamana cu Brutale! Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 1, 2008 Autor Share Postat August 1, 2008 Va multumsc, ... aveti idee cum se cheama modelul FZ6 pe state? ... e vorba de asta care seamana cu Brutale! Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 FZ-risti / FZ-isti sau alte soiuri ,v-ati cam dat la fund.......care vine maine 07.08? NUMAI BINE SI ASFALT USCAT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 pai sa speram ca o sa ajung de data asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 7, 2008 Autor Share Postat August 7, 2008 (editat) pai sa speram ca o sa ajung de data asta. EU, prezent !!!! Editat August 7, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ceapa, The Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 (editat) Va multumsc, ... aveti idee cum se cheama modelul FZ6 pe state? ... e vorba de asta care seamana cu Brutale! Mersi! fz6 in state si canada sunt carenate, am impresia ca se numesc fazer aici, daca la asta te refereai. partea proasta daca-l aduci din state este ca vitezometrul e in mile. nu cred ca se poate schimba in km/h (eu l-am cumparat din canada si n-am posibilitatea sa-l trec in mile, asa ca am mers "la mustata cat am alergat-o prin state) m-ar interesa niste cutii de bagaje apropo, alea rosii is moartea mea. din pacate in anul in care-am cumparat-o (2005) n-aveau o versiune rosie sunt frumoase de pica toate! bravo Editat August 7, 2008 de Tsunami Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ceapa, The Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 partea proasta daca-l aduci din state este ca vitezometrul e in mile. nu vad nicio parte proasta in mile, 1 mila =1,6 KM, deci faci 4 socoteli (50,70,100,130) si tii minte 4 numere pe care sa nu le depasesti in anumite momente eu am vitezometrul mecanic in mile si in km scrisi mici si sincer nu ma deranjeaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 nu vad nicio parte proasta in mile, 1 mila =1,6 KM, deci faci 4 socoteli (50,70,100,130) si tii minte 4 numere pe care sa nu le depasesti in anumite momente eu am vitezometrul mecanic in mile si in km scrisi mici si sincer nu ma deranjeaza. okay, partea si mai proasta e ca platesti vama, na. LOL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 7, 2008 Autor Share Postat August 7, 2008 okay, partea si mai proasta e ca platesti vama, na. LOL Va rog mult..degenerati de la subiectul topicului. nu vad nicio parte proasta in mile, 1 mila =1,6 KM, deci faci 4 socoteli (50,70,100,130) si tii minte 4 numere pe care sa nu le depasesti in anumite momente eu am vitezometrul mecanic in mile si in km scrisi mici si sincer nu ma deranjeaza. Va rog mult ...degenerati de la subiectul topicului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ceapa, The Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 okay, partea si mai proasta e ca platesti vama, na. LOL continuam in seara asta...face to face! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 7, 2008 Autor Share Postat August 7, 2008 continuam in seara asta...face to face! Super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate