Florin Daniel Postat Aprilie 16, 2009 Autor Share Postat Aprilie 16, 2009 Cine mai vine maine si de la ce ora?As vrea sa stiu daca vine cineva mai devreme de 19( eu pot cam dupa 17,30). Eu pe la 18,15 sunt acolo !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 (editat) Eu va sar (si) de data asta. Sunt arestat la domiciliu cu curatenia de Pasti. Spor la treaba Editat Aprilie 16, 2009 de SDS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 (editat) Salutari de la coada mopului! Editat Aprilie 16, 2009 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Aprilie 23, 2009 Autor Share Postat Aprilie 23, 2009 Diseara, prezent. Jonctiunea la ora 19,00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Mai 7, 2009 Autor Share Postat Mai 7, 2009 Hai, cine mai semneaza condica azi????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi2008 Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 apar si eu azi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Mai 7, 2009 Autor Share Postat Mai 7, 2009 Hai bagati-va ca facem si poze diseara !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 Hai bagati-va ca facem si poze diseara !!!! De ce, s-a auzit pana la voi ca m-am tuns? =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 Se cam lasa cu ploaie prin zona, deja a inceput sa verse. Ce facem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Mai 7, 2009 Autor Share Postat Mai 7, 2009 Se cam lasa cu ploaie prin zona, deja a inceput sa verse. Ce facem? pana la 19,00 se usuca, eu trec pe acolo (doar daca este ploaie nu mai trec) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 Hai ca vad ca s-a uscat pe jos si nu prea mai sunt nori de ploaie. Ne vedem la academie intr-o ora! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Mai 7, 2009 Autor Share Postat Mai 7, 2009 Hai ca vad ca s-a uscat pe jos si nu prea mai sunt nori de ploaie. Ne vedem la academie intr-o ora! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 am alergat azi prin oras si m-a prins ploaia si n-am mai ajuns la academie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 am alergat azi prin oras si m-a prins ploaia si n-am mai ajuns la academie. Am vazut... si Florin V a vazut... si Cojo a vazut si cam atat. ) Asta e baieti, data viitoare poate o sa fim mai multi, si poate veniti si cu motoarele data viitoare, nu cu scutere, da?!?!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zircon Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 Si-a luat si Florin scuter ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 Si-a luat si Florin scuter ? Nope... mai rau: Cojo si-a luat scuter de ceva vreme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zircon Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 Stiu de Cojo, a venit si la Arc cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Mai 14, 2009 Autor Share Postat Mai 14, 2009 Diseara ???? Eu prezent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 Mai, si eu as veni, ca vorba aia... Dar nu stiu cum fac cu munca, s-ar putea sa apara ceva pe ultima suta de metri, si sa mai fiu retinut la birou. Daca nu se trezeste nimeni sa-mi dea de munca, vin. As fi acolo in jur de 19:00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojo Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 bai ia terminati-va cu mistourile ca-mi deochiati brelocul cu motor. cand mergi 150 km cu 13 RON si te doare-n cot de gropi, borduri si zgarieturi....da mai cu plus. cred ca ajung la Academie pe la 19:00. ps:ieri am scos tiganca pana la Otopeni si-napoi, acum e la nenea doctorul sa-i schimbe uleiul de furca si daca se anuleaza Depeche Mode si nu ploua, weekendu asta o incalec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Mai 14, 2009 Autor Share Postat Mai 14, 2009 O problema majora ma retine sa mai ajung astazi, totusi daca o rezolv pana in ora 19, apar si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 Ma primiti si pe mine? O problema majora ma retine sa mai ajung astazi, totusi daca o rezolv pana in ora 19, apar si eu. Pana la 20,21,22,23 ne gasesti acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 Azi ati cam sarit intalnirea... Au fost 3 new entry-uri, un FZS, un FZ6 N si un FZ6 Fazer si eu, bineinteles. FZ6 N-ul a plecat cum am venit eu, dar tot am avut cu cine palavragi. Ramane sa ne vedem saptamana viitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate