pachemon Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Asta pana iti aduci aminte din nou si beat fiind o iei din nou la cearta... si ajungi la stirile de la ora 5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirci Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Bine ca n-a fost mai rau RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARKA 2 Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 berea are proprietati magice de a solutiona, in 90%, orice conflict de pe forum Pentru restul exista MasterCard. Eu chiar nu inteleg de ce s-au inflamat spiritele.Reverse a zis 90%...deci mai raman 10 %...Acolo cica ar fi in firma vreo 20 de motoristi...daca firma are vreo 200 de uameni...chiar iese socoteala si chiar nu a jignit pe nimeni. Ia numarati-va bah ! Verificati daca iese ce zic eu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wolfman Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Pentru restul exista MasterCard. Eu chiar nu inteleg de ce s-au inflamat spiritele.Reverse a zis 90%...deci mai raman 10 %...Acolo cica ar fi in firma vreo 20 de motoristi...daca firma are vreo 200 de uameni...chiar iese socoteala si chiar nu a jignit pe nimeni. Ia numarati-va bah ! Verificati daca iese ce zic eu . nu iese ca suntem vreo 600-700 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntIs0cI@L Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 bre Tarka e mai multi de 200 de uameni si e mai multi de 20 de motociclisti....deci nu iese calculu... am uitat sa imi schimb avataru ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Ok....o violam si DUPAIA o omoram?...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARKA 2 Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 nu iese ca suntem vreo 600-700 bre Tarka e mai multi de 200 de uameni si e mai multi de 20 de motociclisti....deci nu iese calculu... Calculati si voi ca sunteti oameni cu studii superioare. Nu stiu cati sunteti nici eu, important este sa va incadrati in aia 10% sa scape Reverse de bataie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretzeL Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 (editat) 60-70 inseamna atunci, deci zeul reverse nu numai ca avut mila de toti motoristii dar si-a facut mila si de oameni nevinovati care lucreaza in cadrul ubisoft Editat Iunie 25, 2008 de pretzeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
id Postat Iunie 25, 2008 Autor Share Postat Iunie 25, 2008 Si totusi este bine ca lumea s-a impacat ( mare parte din lume)... hai sa ne rezumam de acum incolo ( daca tot e sa tinem topicul asta SUS - pana apare altu evident), la cu totul altceva si nu jigniri, vb. aruncate fara sa ai nici cea mai mica idee depsre oamenii respectivi..pur si simplu nu este frumos. in rest...putem sa merem la o bere..sa stam acolo de vb. mai bine...dupa care cautam bruneta ( NU ..nu era blonda)..o violam..o omoram..dupa care o violam din nou ( pt. fanii genului evident ) gata..ne-am rezolvat??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maa Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 )..o violam..o omoram..dupa care o violam din nou ( pt. fanii genului evident ) o lasati sa scape doar cu atat?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 o lasati sa scape doar cu atat?! aoleu ... tu ce fetishuri mai ai ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Ok....o violam si DUPAIA o omoram?...... Ok...io am incercat sa las si de la mine. Daca nici asa nu merge, eu nu ma mai joc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrekea Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 concluzia la care am ajuns eu este ca v-ati trezit amandoi din amorteala de dimineatza intr-o ipostaza nefericita.tu te-ai speriat cand ai vazut-o ca vine spre tine luat fiind prin surpindere ai pus frana brusc si te-ai oprit in fata ei, ea s-a speriat cand te vazut in fata masinii si nu a mai stiut ce sa faca a intrat in panica si .... la asta ma gandeam si eu...tipa probabil s-a speriat si nu a mai stiut ce pedala apasa si nici creierul ei inca amortit de dimineata nu realiza ce se intampla...asta e, din pacate femeile in trafic au reactii mai intarziate. si se panicheaza mai usor (unele, nu vreau sa generalizez ... alta data casca ochii in toate directiile ca oamenii sunt f imprevizibili...bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nick28 Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Totusi data nu trebuia sa fie in titlu 25.06.2008. Sau s-a intamplat acum o luna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrekea Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Totusi data nu trebuia sa fie in titlu 25.06.2008. Sau s-a intamplat acum o luna? ehh si tu...emotiile de moment l-au facut sa scape data...lasa ca n-are importanta...se iarta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 (editat) Eu asa fac!daca vaz ca la o intersectie chiar daca am prioritate sant masini care stau pe banda 2 sau 3 si eu pe banda 1 sau 2 opresc,normal ca nu am vizibilitate si nu stiu de ce au oprit aia.cum ai patit tu ,unu a dat drumul la o conserva de politicos ce este.Caz des intalnit,altadata fii si tu atent la fazele astea si eu cred ca asa trebuia sa faci si tu ,sa opresti nu sa te expui inutil desi recunosc ca ai prioritate dar vezi ce se intampla.Noroc ca nu aveai viteza si ai scapat doar cu atata.Cat despre nesimtirea soferitei,ce sa zic,daca oprea macar sa isi ceara scuze era altceva dar asa merita sa faci o plangere desi fara martori cred ca e mai greu.Succes si atentie inca o data la asemenea faze! E cam greu sa opresti in astfel de cazuri fiind pe banda 1 unde se circula, benzile 2, 3 fiind blocate.Risti ca idiotul din spatele tau sa nu se astepte sa opresti (fara motiv!!!)si sa te vada prea tarziu, intrand in tine.Cum o dai, tot prost iese!Eu zic ca asa cum a procedat el e cel mai corect:mers cu frana si claxon!Pana la urma Dumnezeu decide daca scapi sau nu! Editat Iunie 25, 2008 de PNL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate