Sinner® Postat Martie 20, 2017 Share Postat Martie 20, 2017 Neata, Cat costa sa "te dai" o zi cu motorul tau pe Amckart ? Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Martie 20, 2017 Share Postat Martie 20, 2017 Neata, Cat costa sa "te dai" o zi cu motorul tau pe Amckart ? Mersi. Cred ca 20 de lei e o intrare dar nu stiu cat tine etc , sa ne spuna cineva care a fost de curand. Metal Heart ai legatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Martie 20, 2017 Share Postat Martie 20, 2017 20 lei / 10 min Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Martie 20, 2017 Share Postat Martie 20, 2017 20 lei / 10 min Te pune sa acoperi faru si sa ai burta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Martie 20, 2017 Share Postat Martie 20, 2017 Ii intereseaza doar sa ai echipament complet si sa nu curga lichide dupa tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner® Postat Martie 20, 2017 Share Postat Martie 20, 2017 Mersi de info. Trebuie sa imi cumpar casca deci ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Martie 20, 2017 Share Postat Martie 20, 2017 Nu cer burta ,dar se accepta si bautori de bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Martie 20, 2017 Share Postat Martie 20, 2017 Nu cer burta ,dar se accepta si bautori de bere Pot sa miros a praz ? » Post actualizat in 20 Mar 2017 07:51 Mersi de info. Trebuie sa imi cumpar casca deci ... Nu boss...ia si tu un bol d'ala in care faci salata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner® Postat Martie 20, 2017 Share Postat Martie 20, 2017 Aaaa. ok, mai am si niste polistiren de la izolarea blocului. )) Hai serios acum, la prima ocazie de zi uscata dau o tura pe acolo, am multe de invatat, mai ales counter-steering. Nu am pantaloni ce-i drept. Am geaca, genunchere si cizme. Dar comand niste pantaloni sa fiu full option. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Martie 20, 2017 Share Postat Martie 20, 2017 Aaaa. ok, mai am si niste polistiren de la izolarea blocului. )) Hai serios acum, la prima ocazie de zi uscata dau o tura pe acolo, am multe de invatat, mai ales counter-steering. Nu am pantaloni ce-i drept. Am geaca, genunchere si cizme. Dar comand niste pantaloni sa fiu full option. sa nu uiti de slapi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Martie 20, 2017 Share Postat Martie 20, 2017 (editat) si uita de counter steering,mergi la relaxare pt inceput Editat Martie 20, 2017 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner® Postat Martie 20, 2017 Share Postat Martie 20, 2017 Ok, mersi de sfat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 20, 2017 Share Postat Martie 20, 2017 Pe mine, pt prima oara, m-au verificat la echipament. Protectie hard la spate, ghete dedicate moto si protectie pt genunchi. Eram in pantaloni de textil dedicati moto cu protectii pe dedesubt, dar cred ca te lasa sa intri si in blugi cu genunchere peste sau blugi moto cu protectii pe dedesubt. In rest, echipament moto - geaca, casca, manusi, ghete/cizme, protectii la genunchi si 20 lei / sedinta de 10 min. Nu e musai ca echipamentul sa fie din piele sau textil dar musai sa aibe protectiile corespunzatoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hypnotech24 Postat Martie 21, 2017 Share Postat Martie 21, 2017 Se baga cineva sapt asta la o tura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Martie 21, 2017 Share Postat Martie 21, 2017 Se baga cineva sapt asta la o tura? Ma duc sambata cu un prieten Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hypnotech24 Postat Martie 21, 2017 Share Postat Martie 21, 2017 Se anunta vreme mai nasoala pe weekend si n plus cand am fost eu ultima oara stateai 2 ore sa ti vina randu in weekend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Martie 22, 2017 Share Postat Martie 22, 2017 Se anunta vreme mai nasoala pe weekend si n plus cand am fost eu ultima oara stateai 2 ore sa ti vina randu in weekend Atunci zic pas..ies la plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_p Postat Martie 22, 2017 Share Postat Martie 22, 2017 si eu doresc sa merg sambata cu un prieten. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Martie 22, 2017 Share Postat Martie 22, 2017 Si eu am avut parte de nesimtire la Amkart. Faptul ca se mai intapla sa astepti mult nu-i bai ca au scaune si mese si poti sa comanzi o pizza si un suc .Nesimtirea maxima a fost cand ne-a zis ca putem intra si ne-am echipat si ne-am dus la start doar ca sa ne intoarca inapoi ca numai ce aparut un grup pentru inchiriat carturi ... De mers o sa mai merg ca-i ieftin si distractiv dar rabdarea pentru nesimtirea lor e destul de limitata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Martie 22, 2017 Share Postat Martie 22, 2017 Si eu am avut parte de nesimtire la Amkart. Faptul ca se mai intapla sa astepti mult nu-i bai ca au scaune si mese si poti sa comanzi o pizza si un suc .Nesimtirea maxima a fost cand ne-a zis ca putem intra si ne-am echipat si ne-am dus la start doar ca sa ne intoarca inapoi ca numai ce aparut un grup pentru inchiriat carturi ... De mers o sa mai merg ca-i ieftin si distractiv dar rabdarea pentru nesimtirea lor e destul de limitata. Sa inteleg ca au foarte mare prioritate aia cu carturile lor )) » Post actualizat in 22 Mar 2017 10:40 si eu doresc sa merg sambata cu un prieten. Am putea incerca dar nu cred ca e combinatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Martie 22, 2017 Share Postat Martie 22, 2017 (editat) Cand e grup mai mare au alta atitudine ,probabil isi dau seama ca daca-i sare mustarul unuia se pot alege cu vanatai. Cand mergi doar in 2-3 categoric da prioritate carturilor pentru ca incaseaza de la 1 cat de la 3 cu moto. Am fost doar o singura data cand era gasca foarte mare acolo dar m-a lasat ambreiajul la prima intrare asa ca doar am asistat si da este super cand sunt multi. Editat Martie 22, 2017 de goe 75 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_p Postat Martie 22, 2017 Share Postat Martie 22, 2017 putem inchiria noi carturile toate si ne doare-n p, ne dam cu ce vrem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hypnotech24 Postat Martie 22, 2017 Share Postat Martie 22, 2017 N are nici o treaba cati motociclisti sunt..ultima oara am fost vreo 6 si degeaba, la 3 ture de carturi baga una de moto ( in teorie). Imi zisese careva ca in timpul saptamanii e pustiu pe acolo si te lasa si mai mult,n au treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Martie 22, 2017 Share Postat Martie 22, 2017 N are nici o treaba cati motociclisti sunt..ultima oara am fost vreo 6 si degeaba, la 3 ture de carturi baga una de moto ( in teorie). Imi zisese careva ca in timpul saptamanii e pustiu pe acolo si te lasa si mai mult,n au treaba. Atunci merge incercata in timpul sapt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Aprilie 15, 2017 Share Postat Aprilie 15, 2017 Un prim weekend foarte frumos pe Amkart ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate