GingiuMingiu Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 pilot + pasager pe un 125 nush ce model, fara casca amandoi au intrat pe rosu intersectie Vasile Milea cu Dr. Taberei, amandoi la Municipal, mai multe nu stiu ca m-a trimis militia aks Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bebiku Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 Model 97-98 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 (editat) Fara casca?!? Ma doare in pewla!! Fuck them!! Roger, and OUT. Am si alte treburi. . . Editat Iunie 29, 2008 de AK_Raptor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 e de 50 nu 125 ... cazuri multe de genu , fara permis fara casca fara numar ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 e un rs de 50 din 97-98 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 (editat) e un rs de 50 din 97-98 Pe tine nu te-a interesat pe topicul asta decat sa arati ce cunoscator esti tu in modele de moto! Nici o parere despre accident. Eu am spus-o. Tu?! Sincer, nu ma intereseaza deloc catzi prostalai fara casca (inclusiv prietenele lor mai tampite decat sunt ei) dau cu mufa de asfalt, aproape zilnic. Cu atat mai mult cu cat trec si pe roshu. eu pentru handicapati fara casca nu ma duc sa donez sange. . Fuck them!!!! Editat Iunie 29, 2008 de AK_Raptor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Haurar Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 (editat) Unii chiar merita (fara sa fiu rau....) sa mergi fara nimic pe tine prin jungla asta , e sinucidere curata , dar la romani functioneaza regula " merge si asa...." Editat Iunie 30, 2008 de Haurar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan_Dumitrescu Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Sanatate multa si mai ales muuult mai multa minte cand s-or face bine.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mein Herz brennt Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Altu' fara casca ? Asa le trebuie. Eu ma coc pe strazi cu armura, casca si genuncherele si ma saluta idioti din astia in slapi, bermude si fara casca. Am inceput sa-i salut si eu cu degetul mijlociu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 (editat) Genul asta de personaje creaza imaginea asta pentru scuteristi/motociclisti si anume de inconstienti/donatori de organe/dornici de a epata.... Inainte de a-mi cumpara motoreta mi-am cumparat echipament si abia apoi am vazut ce bani mai am incercand sa nu fac compromisuri la calitate pentru nimic... pentru ca indiferent de cati bani iti raman dupa un chilipir, indiferent cat de incomod te simti blindat la 40*C si indiferent daca te dai din placere/pasiune sau pentru impresii si femei.... daca esti mort sau leguma...nu te bucuri de niciunele. Si nu am facut asta pentru ca imi e teama de mine sau de motoreta.... imi e teama de altii din jurul meu. Eroi de sosea sunt destui...... Editat Iunie 30, 2008 de BlackLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tomcatmouse Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 (editat) imbecili frate ,,IMBECILI << cum sa-ti para rau ??? au cautat-o si din pacate au si gasit-o ....talentul costa frate Editat Iunie 30, 2008 de tomcatmouse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiborodi Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Altu' fara casca ? Asa le trebuie. Eu ma coc pe strazi cu armura, casca si genuncherele si ma saluta idioti din astia in slapi, bermude si fara casca. Am inceput sa-i salut si eu cu degetul mijlociu ... O faci pentru binele tau , nu? Iar pentru astia ce poarta gel de par marca NOLAN, bermude SPYKE, slapi ALPINESTAR....cand ii vezi, saluta-i si pt mine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 O faci pentru binele tau , nu? Iar pentru astia ce poarta gel de par marca NOLAN, bermude SPYKE, slapi ALPINESTAR....cand ii vezi, saluta-i si pt mine! Ar trebui sa se bage casco pentru capatzini. .L-ai spart, ti se monteaza unul de gaina in loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 (editat) Ar trebui sa se bage casco pentru capatzini. .L-ai spart, ti se monteaza unul de gaina in loc. esti nebun ma AK Editat Iunie 30, 2008 de MetalWarrior Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GingiuMingiu Postat Iunie 30, 2008 Autor Share Postat Iunie 30, 2008 n-ai ce sa faci ...cand ejti talentat tre sa te vada lumea ca ai moto/scuter .. cu casca nu-ti vede nimeni moaca..acum o sa ne zambeasca la genu ogrish ... eu de exemplu nu mai pot sa merg neblindat..nu ma simt in siguranta nici la 40 km/h a zis careva pe forum ''mai bine mori de cald, decat de tot'' se pare ca trebe sa o patesti sa-ti vina mintea la cap, dar pt unii primu accident e si ultimu........ atentie cat China, bulan exagerat, echipati-va !!! /cheers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 daca nu platesti casca/manusile/geaca ...platesti cu viata. Acesti "rideri" merita "salutati" cu "degetul mijlociu" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Ina o data ma vad silit sa fiu de acord cu AK Raptor. Doamne... parca suntem facuti de acelasi tata raptore... sa mor io! On topix: Fiecare gaina pe gusa ei piere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sasser Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Ina o data ma vad silit sa fiu de acord cu AK Raptor. Doamne... parca suntem facuti de acelasi tata raptore... sa mor io!On topix: Fiecare gaina pe gusa ei piere! O da .. voi doi "We are the fucking law !" .. in fine .. nu vreau sa recunosc dar o fac: Sunt deacord cu ce a comentat AK mai sus ... Sa ma sunati la pomana imi place coliva si mancarea de post de la prosti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
echipamentemoto Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 O da .. voi doi "We are the fucking law !" .. in fine .. nu vreau sa recunosc dar o fac: Sunt deacord cu ce a comentat AK mai sus ... Sa ma sunati la pomana imi place coliva si mancarea de post de la prosti ! I-am vazut azi noapte la municipal,amandoi si-au rupt gaturile si unuia i-au cazut dintii din gura. Sper ca si-au invatat lectia si altadata sa fie echipati si atenti in trafic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iurox Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Imi pare rau ptr ei, unii se pare ca se invata minte the hard way. Probabil sunt niste tineri fara simt de responsabilitate. Parerea mea e ca nu ei sunt vinovati ci parintii care ia cumparat motor copilului si nu s-au gandit sa il educe in purtarea echipamentului. Sper sa scape cu viata, sa se faca sanatosi si sa le fie invatare de minte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Unde nu-i cap vai de....gaturi,dinti,etc ,sa se duca sa dea acatiste ca au scapat cu viata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Pe tine nu te-a interesat pe topicul asta decat sa arati ce cunoscator esti tu in modele de moto! Nici o parere despre accident. Eu am spus-o. Tu?! marsh ma jegosule frustratule , batranule , tristule , schizofrenicule!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Ar trebui sa se bage casco pentru capatzini. .L-ai spart, ti se monteaza unul de gaina in loc. degeaba ca nu ar da bani pe casco deoarece "ei e talentati si nu li se poate intamnpla nimic".. in plus daca le-ar pune capete de gaina poate ar face oua si ar deveni folositori... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrekea Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 ca e de 50 nu inseamna ca nu trb purtata macar casca...copchii fara minte si fara parinti constienti...de acum vor trage toata viata pt o prostie de o noapte...casca aia nu e nici fita si nici prosteala, dar ce sa-i spui unui mucos cu hormonii roind in el si cu piztipoance care sa-l intarate...sa fie sanatosi ca prosti vor fi toata viata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiborodi Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 ca e de 50 nu inseamna ca nu trb purtata macar casca...copchii fara minte si fara parinti constienti...de acum vor trage toata viata pt o prostie de o noapte...casca aia nu e nici fita si nici prosteala, dar ce sa-i spui unui mucos cu hormonii roind in el si cu piztipoance care sa-l intarate...sa fie sanatosi ca prosti vor fi toata viata Dupa cum am mentionat mai sus, exista tot soiul de protectii cu nume consacrate pe care scuteristii si nu numai, le folosesc intr-una. Gel de par NOLAN, bermude SPYKE, slapi(cei mai importanti) ALPINESTAR. M-am saturat sa citesc despre idioti "echipati" in felul asta... voi nu? Stiu ca par inuman, dar ASA le TREBE'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate