Dan Cata Postat Iunie 15, 2014 Share Postat Iunie 15, 2014 O Que E Isso, Companheiro? – 4 zile în septembrie (1997) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iunie 16, 2014 Admin Share Postat Iunie 16, 2014 (editat) De unde l-ai luat Dane, are si subtitrare in Romana? PS: Hai ca m-am descurcat, l-am gasit! Editat Iunie 16, 2014 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Iunie 16, 2014 Share Postat Iunie 16, 2014 Edge of Tomorrow (2014) = Groundhog Day + Matrix. Bun, merita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Iunie 17, 2014 Share Postat Iunie 17, 2014 Adevaru-i ca-l prind bine pe Tom Cruise rolurile astea.. De asta nu v-am spus.Bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iunie 19, 2014 Share Postat Iunie 19, 2014 M-am reapucat de X-files (cu Mulder si Scully) Cam tras de par pe alocuri, dar l-as numi 'clasic'. Mie unul imi place atmosfera si izul anilor '90. Am ajuns la sezonul 4 destul de rapid. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Iunie 20, 2014 Share Postat Iunie 20, 2014 La X-files ma gandeam si eu cand am revazut-o pe Gillian in Hannibal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iunie 20, 2014 Share Postat Iunie 20, 2014 (editat) Mai, nu am avut destula rabdare cand m-am apucat de hannibal si l-am sters intre timp, dar poate ma apuc dupa X-files. Interesant X-filesu', ca o da in tot felul de balarii si panarame si zici ca te plictisesti, ca nu mai are cu ce sa te surprinda si deodata vine un episod de nota 10 de ramai masca... Apare in curand Under the dome. Sunt curios ce se mai intampla. Banshee-ul il mai asteptasem asa, dar nu am mai avut rabdare la primele episoade, poate il reiau si pe el... Editat Iunie 20, 2014 de Banzay Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aka` Postat Iunie 20, 2014 Share Postat Iunie 20, 2014 Niste seriale f bune ce au ca tema jocul politic: House of Cards Boss Political Animals Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iunie 20, 2014 Share Postat Iunie 20, 2014 Pe mine m-a cam dezamagit sezonul 4 din Game of Thrones!! Exceptand moartea lui Joffrey, doar ultimul episod din ses. 4 s-a ridicat la pasul cu care Game of Thrones m-a obisnuit!Slab, slab, slab sezonul 4, parca ar avea cutia de viteze blocata... Parerea mea! A aparut insa un serial nou, la SyFy, Dominion ii zice... n-am apucat sa-l vad... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iunie 28, 2014 Share Postat Iunie 28, 2014 Pentru moment arata si suna foarte bine.Daca-l gaseste careva, sa lase link. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reverend Postat Iunie 28, 2014 Share Postat Iunie 28, 2014 Pentru moment arata si suna foarte bine.Daca-l gaseste careva, sa lase link. si eu il caut de demult pe toate torentele posibile, dar pina acum fara succes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Iunie 28, 2014 Share Postat Iunie 28, 2014 vazut filmul zilele astea la festivalul de film... o singura buba as putea gasi... trateaza un subiect extrem de grav si de serios... la misto. toti trepadusii sistemului, criminalii si profitorii lui... trebuiau rasi de pe fata pamantului dupa 1989. si tratati exact la fel cum au tratat si ei oamenii, nu cu "manusi" sau deloc. jevrismul oamenilor, lipsa de constiinta si de caracter care dupa 1989 nu au fost taxate in nici un fel sunt expuse ca un lucru natural, firesc pentru epoca respectiva. in rest e un film de vazut, atipic pentru cinematografia romaneasca, "arata" si "suna" bine. recomand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Iunie 28, 2014 Share Postat Iunie 28, 2014 o singura buba as putea gasi... trateaza un subiect extrem de grav si de serios... la misto. Te referi de exemplu cand Partidul Național-Țărănesc a ordonat Armatei si Jandarmeriei asasinarea grevistilor de la Atelierele Grivita in 1933? Sau cand PNL a decis in 1924 sa-i scoata pe comunisti in afara legii, ca asa li s-a pus lor pata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Iunie 28, 2014 Share Postat Iunie 28, 2014 Te referi de exemplu cand Partidul Național-Țărănesc a ordonat Armatei si Jandarmeriei asasinarea grevistilor de la Atelierele Grivita in 1933? Sau cand PNL a decis in 1924 sa-i scoata pe comunisti in afara legii, ca asa li s-a pus lor pata? cand draqu am luat eu aparearea unora sau a altora? toti politrucii, toate sistemele care au fost si sunt, sunt... varza. suntem offtopic rau, degeaba. filmul este de vazut. sa nu iutam niciodata, sa nu iertam niciodata. trebuie sa ne amintim de mizeriile comise de cei de la putere ca sa putem macar in principiu evita pe viitor aceleasi situatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chubby Postat Iunie 29, 2014 Share Postat Iunie 29, 2014 (editat) Editat Iunie 29, 2014 de chubby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iunie 30, 2014 Share Postat Iunie 30, 2014 Tabacco girl este un scurtmetraj despre viata unei adolescente de 14 ani provenita dintr-o familie saraca. Este un bun exemplu despre rolul institutiei casatoriei in societate si continuarea ritului prin respectarea traditiilor absurde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Iulie 6, 2014 Share Postat Iulie 6, 2014 Transcendence (2014): scenariu si regie dezastruoase, nici pe Hallmark nu vezi asa ceva. Pierdere totala de vreme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Iulie 6, 2014 Share Postat Iulie 6, 2014 O porcarie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Iulie 7, 2014 Share Postat Iulie 7, 2014 (editat) Am vazut ieri jumatate din el...pare o mizerie... Editat Iulie 7, 2014 de ricomuerte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Iulie 7, 2014 Share Postat Iulie 7, 2014 Am vazut ieri jumatate din el...pare o mizerie... pare o mizerie pentru ca este o mizerie, daca prima parte e vizionabila, a doua trebuie vazuta pe ffwd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Iulie 7, 2014 Share Postat Iulie 7, 2014 (editat) The Machine (2013): alta tampenie SF cica. Asta macar e low budget si fara vedete. Dar tot o pierdere de vreme. Am vazut ieri jumatate din el...pare o mizerie... E o mizerie. Editat Iulie 7, 2014 de Adam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iulie 7, 2014 Share Postat Iulie 7, 2014 Eu am dat de filmehd . net si ma uit numai pe ce gen imi place, mostly aventura. Faina treaba Am vazut si Shogun, de doua zile ma tot uit la el. Are 6 parti, a 90 de minute bucata Cine nu a citit cartea, poate ii pare mai usor filmul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat Iulie 7, 2014 Share Postat Iulie 7, 2014 Transcendence are potential, subiect interesant si actori buni dar se pierde pe drum si devine plictisitor si destul de previzibil + ca e cam ambiguu, se pierde in amanunte fara sa spuna ceva concret. Mi-a placut dar cu rezerve , nota 6/10 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Iulie 7, 2014 Share Postat Iulie 7, 2014 ma uit la godzilla in momentul asta, ma plictiseste grav Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iulie 7, 2014 Share Postat Iulie 7, 2014 ma uit la godzilla in momentul asta, ma plictiseste grav Pai tot filmul se invarte in jurul titlului ... godzilla, monstrul vietii care distruge chestii in timp ce omenirea tre sa il opreasca. E greu sau chiar imposibil sa rescrii/invii un film de genu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate