Crazy-devil Postat Ianuarie 3, 2013 Share Postat Ianuarie 3, 2013 Ba, la 749 curelele sunt la 10.000km? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Ianuarie 3, 2013 Share Postat Ianuarie 3, 2013 da ma australopitecus errectus, sau 2 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Ianuarie 6, 2013 Share Postat Ianuarie 6, 2013 ba esti sigur ca 10.000Km? eu am gasit altceva pe net. All pre-2007 Superbike models, e.g. 916, 996, 998, 748, 749 and 999 Testastretta (excluding 749R and 999R) plus Testastretta engine Monsters, and air-cooled Multistrada: Two-year or 12,000 mile service (including timing belt replacement) Timely servicingMany riders are put off owning Italian superbikes from manufacturers such as Ducati by a reputation for exorbitant servicing costs. We'd agree that these bikes do need diligent attention to service intervals, especially the large 12000 mile/2-year service that includes replacing the timing belts and adjustment of the desmodromic valves. While the use of genuine Ducati parts does increase service costs, our workshop labour charges are essentially the same as they would be for any other type of superbike. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Ianuarie 6, 2013 Share Postat Ianuarie 6, 2013 ba si eu stiam la fel ca e la fel la toate ...ma rog cu ceva exceptii....da nu mam bagat in discutie sa nu iasa salata:))))....stau in tribuna momentan:))).... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Ianuarie 7, 2013 Share Postat Ianuarie 7, 2013 12 000 mile sunt peste 14 000 km.. eu prefer sa le skimb la 10 000, ai ceva impotriva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draven Postat Ianuarie 7, 2013 Share Postat Ianuarie 7, 2013 o mila are 1.6093 km, deci 12000 inseamna in jur de 19311 kilometri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Ianuarie 7, 2013 Share Postat Ianuarie 7, 2013 o mila are 1.6093 km, deci 12000 inseamna in jur de 19311 kilometri pai da adica 20.000 cum zice si fabrica.....acum ficare vrea ce face:)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draven Postat Ianuarie 7, 2013 Share Postat Ianuarie 7, 2013 pai da adica 20.000 cum zice si fabrica.....acum ficare vrea ce face:)... sau face ce vrea, depinde de la om la om Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Ianuarie 7, 2013 Share Postat Ianuarie 7, 2013 era o vb ....asa se zicea ..fiecare vrea ce face... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Ianuarie 7, 2013 Share Postat Ianuarie 7, 2013 câti km ziceai ca ai facut sinnere cu motoreta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Ianuarie 16, 2013 Share Postat Ianuarie 16, 2013 Intrebare, mai mult rugaminte: Scurt si la obiect - vreau sa ma urc pe un Monster in perioada imediat urmatoare.( daca ma ajuta cineva, dau o bere bineinteles) Ideea este ca vreau sa imi iau acest motor si trebuie sa ajung cam departe in tara pentru asta. Ori nu mai am eu rabdare, ori imi este teama ca se da motorul pana il iau eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Ianuarie 17, 2013 Share Postat Ianuarie 17, 2013 @iulian serban....intreaba pe topicul de monstere la motociclete de strada...cu siguranta vei gasi pe cineva sa te ajute... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Ianuarie 17, 2013 Share Postat Ianuarie 17, 2013 Mersi Buggy, inițial acolo vroiam sa întreb... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brembo Postat Februarie 23, 2013 Share Postat Februarie 23, 2013 Muzeul Ducati... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 23, 2013 Share Postat Februarie 23, 2013 misto pozele, frumos muzeul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brembo Postat Februarie 23, 2013 Share Postat Februarie 23, 2013 de la 916 in sus.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 23, 2013 Share Postat Februarie 23, 2013 anu trecut cand am fost, aveam in plan sa plec sa vad muzeul si fabrica. dar cum dracu isi baga coada cand intri in biserica, m-a lasat releul de incarcare si nu am mai putut pleca. dar poate la anu ajung iar si sper ca il voi vizita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pedala Postat Februarie 25, 2013 Share Postat Februarie 25, 2013 Va salut colegi ducatisti. De curand am intrat si eu in randul posesorilor de Ducati. Vin si eu cu o intrebare/ rugaminte: Exista cineva cu posibilitatea de a-mi imprumuta o finala pentru un ducati 749 in vederea autenticitatii RAR? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Februarie 25, 2013 Share Postat Februarie 25, 2013 (editat) Vorbeste cu Cristi (motoreta) sau Dafway Editat Februarie 25, 2013 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 25, 2013 Share Postat Februarie 25, 2013 Felician nu mai are 749? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pedala Postat Februarie 28, 2013 Share Postat Februarie 28, 2013 Mersi pt info ZaiR, am rezolvat cu Alex(Dafway). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Martie 2, 2013 Share Postat Martie 2, 2013 Am vazut motoreta la Dafway, misto jucaria. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAFWAY Postat Martie 13, 2013 Share Postat Martie 13, 2013 Valabil doar pentru posesori de Ducati. Locuri limitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin.anton Postat Martie 13, 2013 Share Postat Martie 13, 2013 Salut. Sunt proaspatul detinator a unui Ducati 750 Sport 2002. Vreau sa stiu daca mai e cineva pe forum care are acest motor pentru eventuale intrebari, sfaturi. E primul meu moto si am cam rupt google-ul in doua cu nelamuririle ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Martie 13, 2013 Share Postat Martie 13, 2013 Salut. Sunt proaspatul detinator a unui Ducati 750 Sport 2002. Vreau sa stiu daca mai e cineva pe forum care are acest motor pentru eventuale intrebari, sfaturi. E primul meu moto si am cam rupt google-ul in doua cu nelamuririle ) vezi la monster lounge /index.php?/topic/204258-monster-lounge/page-623&do=findComment&comment=3372941 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate