danalarm Postat Iulie 7, 2014 Share Postat Iulie 7, 2014 Daca intereseza pe cineva http://www.motodepo.ro/motocicleta/ducati-monster-dark--naked-bike-din-anul-2006-cu-motor-de-618-cm3-cu-64-cai-putere-152.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draven Postat Iulie 7, 2014 Share Postat Iulie 7, 2014 laudarosule. bravo tie spor la distractie Poze urmeaza, nu am prea multe, ca am plecat singur » Post actualizat in 07 Jul 2014 06:09 Ordinea este pur aleatorie, pozele sunt facute pe drum spre Suceava, prin Bucovina, in Neamt la un lac plin de lebede, la barajul Bicaz si undeva la Izvorul Alb, tot pe langa lacul Bicaz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Iulie 7, 2014 Share Postat Iulie 7, 2014 Bravo la cat mai multe.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draven Postat Iulie 9, 2014 Share Postat Iulie 9, 2014 Din partea lui Radu, iubitor de motociclete, trimis lui Jan, tot iubitor de motociclete: Salut Jan, Scuze că îţi trimit e-mail-ul ăsta chiar în luna ta de miere, dar trebuie să mă ajuţi cu un sfat, nu am pe altcineva cu cine să vorbesc. Cred că mă înşeală nevasta. Semnele sunt cele clasice: iese seara târziu, când o întreb cu cine îmi răspunde “nişte colege de la lucru, nu le ştii”, când m-am uitat odată pe mobilul ei ca să văd cât e ceasul a început să urle că de ce îi violez intimitatea, seara vine singură pe alee, dar aud de fiecare dată o maşină plecând de la colţ, e mult mai distantă etc. Aşa că într-o seară am decis să o urmăresc când vine. Mi-am pus Ducati-ul la colţul opus şi m-am pitit după el. M-am făcut mic-mic, să nu mă vadă în caz că venea cu cineva. Ei, şi cum stăteam eu acolo după motor am observat că îmi picură ulei de undeva. Ce crezi, pot rezolva singur problema sau trebe să mă duc la un service? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha yzf Postat Iulie 9, 2014 Share Postat Iulie 9, 2014 Salutare. Am pana pe fata. Vreau sa va intreb daca functioneaza metoda cu acel kit de reparatie pana,cu snur sau ce o fi si daca ce model sa iau ca sa zic asa. E doar o intepatura de cui sau ceva iar presiunea nu scade de la o zi la alta,iese foarte incet aerul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Iulie 9, 2014 Share Postat Iulie 9, 2014 Pai daca iese aerul clar ca scade presiunea nu...daca nu e asa mare gaura cum zici mai bine las o asa...si verifici presiunea....ca sa pui snur tre sa maresti gaura un pic ....oricum o trusa de pana gasesti la louis sau polo.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAFWAY Postat Iulie 9, 2014 Share Postat Iulie 9, 2014 Salutare. Am pana pe fata. Vreau sa va intreb daca functioneaza metoda cu acel kit de reparatie pana,cu snur sau ce o fi si daca ce model sa iau ca sa zic asa. E doar o intepatura de cui sau ceva iar presiunea nu scade de la o zi la alta,iese foarte incet aerul. Metoda aia functioneaza, dar daca ai o guma cu uzura sub 50%, bine ar fi sa pui un petic, introducerea sulei in guma pt a monta snurul distruge insertia, sansele sa apara o galma sau sa se mareasca gaura sunt destul de mari, conform lui Murphy "orice se poate intampla, se va intampla", asa ca redu riscurile cat de mult poti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha yzf Postat Iulie 9, 2014 Share Postat Iulie 9, 2014 Gaura e mica,aerul iese incet. Cred ca am s-o las asa si verific presiunea,daca azi bag 2.3 in 24h scade la 2.2. Deci nu scade presiune mult zic eu,de asta am si intrebat de snur.Nu vreau sa maresc gaura. Totusi daca in timp se va inrautati am sa pun petic sau schimb guma ca la un drum lung nu car pompa dupa mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha yzf Postat Iulie 14, 2014 Share Postat Iulie 14, 2014 . Pai iti zic ca am desfacut si stiu ce este.....am avut aceleasi tobe de la un 900ss....scoti capacul din nituri si apoi o sa dai de niste site ....ramane la aprecierea ta cat tai si cum din ele.... Atunci cand schimbi tobele originale cu unele aftermarket trebuie modificat,reglat ceva si la motor? Al meu e pe injectie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Iulie 14, 2014 Share Postat Iulie 14, 2014 Nu daca motorul merge ok si ai totul sincronizat si reglat cum trebuie asta valbil si la tobe stock....schimbi doar tobele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha yzf Postat Iulie 30, 2014 Share Postat Iulie 30, 2014 O problema ar mai fi siguranta care tine la locul lui pinionul de pe fata. Mai auzisem la cineva problema aceasta. Jocul pinionului pe ax este cam mare iar siguranta se loveste de caneluri si incet incet dintii de pe siguranta se uzeaza,a mai ramas cam jum. din dinti. Ma gandesc sa fac o siguranta care sa se sprijine pe toata suprafata dintilor de pe ax nu doar pe dinti,nu stiu cum o rezolv dar nu mai e mult si se uzeaza de tot siguranta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danjva Postat August 13, 2014 Share Postat August 13, 2014 Salut! Am si eu un ducati monster m600 dij '97 si vroiam sa va intreb de un service bun pentru el. Multam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baz-v8 Postat Septembrie 28, 2014 Share Postat Septembrie 28, 2014 ma poate ajuta cineva cu o schita a motorului de 800 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Septembrie 28, 2014 Share Postat Septembrie 28, 2014 ce schita ma? tu habar nu ai ce cauti. cred ca vrei manualul de reparatie. pentru ce-ti trebuie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baz-v8 Postat Septembrie 28, 2014 Share Postat Septembrie 28, 2014 cred ca tu nu ai habar ce inseamna o schita ! vreau o poza cu motorul in sine dezmontat ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Septembrie 28, 2014 Share Postat Septembrie 28, 2014 pentru ce-ti trebuie acea schita? ce vrei sa vezi mai exact la ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Septembrie 28, 2014 Share Postat Septembrie 28, 2014 cred ca tu nu ai habar ce inseamna o schita ! vreau o poza cu motorul in sine dezmontat ... Nu stiu ce e aia dezmontat...eventual demontat.....ptr asta cauta manualul de service si ai desenele cu tot motorul facut bucati.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Septembrie 28, 2014 Share Postat Septembrie 28, 2014 tu ce te bagi? daca el vrea schita pentru motorul dezmontat, de ce ii recomanzi manualul de service ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Septembrie 28, 2014 Share Postat Septembrie 28, 2014 ma poate ajuta cineva cu o schita a motorului de 800 ? Cred ca mai bine ai duce motoreta aia la reparat la un service serios in loc sa te apuci tu s-o desfaci acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baz-v8 Postat Septembrie 29, 2014 Share Postat Septembrie 29, 2014 tu ce te bagi? daca el vrea schita pentru motorul dezmontat, de ce ii recomanzi manualul de service ? mare caterinca zace in tine , tu in loc sa ajuti pe cineva numai de panarama esti bun ... da am gresit un cuvant care culmea, il corectasem, dar acum vad ca tot asa a aparut ... » Post actualizat in 29 Sep 2014 07:09 Cred ca mai bine ai duce motoreta aia la reparat la un service serios in loc sa te apuci tu s-o desfaci acasa. pai cine a zis ca ma apuc s-o desfac ?!, treaba este ca s-a intamplat ceva ciudat ... mergeam cu ea si deodata a ramas fara compresie , primul gand a fost la distributie , am desfacut, totul in regula , problema este ca motorul invarte dar distributia sta pe loc ! am dat pinioanele afara de pe vibrochen , am zis ca s-a rupt vre-o pana , nimic , si acolo este totul ok ... daia vreau s-a vad o schita a motorului ... s-au daca aveti vre-o idee care ar fi cauza .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Septembrie 29, 2014 Share Postat Septembrie 29, 2014 Cum adica ma? Cum învârte dar distributia sta pe loc. E invarte mai exact? Fa o filmare si pune-o sa vedem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Septembrie 29, 2014 Share Postat Septembrie 29, 2014 motorul invarte dar distributia sta pe loc ! Da, si pe mine ma lasa nedumerit afirmatia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 29, 2014 Share Postat Septembrie 29, 2014 problema este ca motorul invarte dar distributia sta pe loc ! Hahahaahahahahahahahahahaahahahahahah, asta e motor din ala fara distributie ))) Vaaaaaaaai, nu mai pooooooot! GENIAL! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Septembrie 29, 2014 Share Postat Septembrie 29, 2014 e un dukaty 2T cu siguranta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Septembrie 29, 2014 Share Postat Septembrie 29, 2014 eu stau si ma gandesc, sau cel putin incerc sa fac un film despre cum invarte motorul ala, iar distributia sta pe loc. azi am stat cu gandul doar la asta in incercarea de a gasi o rezolvare. dar nu reusesc sa ma prind. totusi, eu ma gandesc sa nu fie fray-ul(bendix) dus. totusi, ma indoiesc ca va reusi sa-i dea de cap la cum se exprima. si nu ma refer din punct de vedere gramatical ci al mecanicii. » Post actualizat in 29 Sep 2014 17:09e un dukaty 2T cu siguranta a mea e in 2T. scoate un fum de n-ai vazut niciodata. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate