csman Postat Iulie 27, 2005 Share Postat Iulie 27, 2005 am vazut un Minsk 125 model 2004 2000km 1300EUR facut cu licenta Honda , nu stiu exact cat este de adevarat cu licenta Honda sau o fi vreo teapa , proprietarul zice ca are aprindere CDI ... a auzit cineva despre misterioasa colaborare cu Honda ... astept parerile cunoscatorilor Drum intins & asfalt uscat , multa bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Iulie 28, 2005 Share Postat Iulie 28, 2005 Asta e: http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...ct=view&ID=2365 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misha' Postat Iulie 28, 2005 Share Postat Iulie 28, 2005 la bani astea nu cred ca merita, chiar cu tot cu licenta lor de honda , dar sa fim seriosi cu bani astea iti poti lua un enduro mic frumusel la mana a doua, ( ca minsku ala tot a endura se vrea ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iulie 28, 2005 Share Postat Iulie 28, 2005 teapa nu e, exista unul si un gl (daca cumva n-o fi chiar asta) dar nu merita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Auxois350 Postat Iulie 28, 2005 Share Postat Iulie 28, 2005 Prea mult pentru un Minsk......nu face banii astia sub nici o forma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Iulie 28, 2005 Autor Share Postat Iulie 28, 2005 Prea mult pentru un Minsk......nu face banii astia sub nici o forma. 211923[/snapback] cam cat sa cer ? un 800 eur e bun ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iulie 28, 2005 Share Postat Iulie 28, 2005 e al tau de intrebi cat sa ceri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat August 7, 2005 Autor Share Postat August 7, 2005 e al tau de intrebi cat sa ceri? 212251[/snapback] normal ca nu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat August 7, 2005 Share Postat August 7, 2005 ma ganditiva asa ca un jeg de FirstBike ii si mai scump, mult mai scump si si mai naspa , defapt nu putem zice ca minsku ii naspa ii chiar buna dupa parerea mea. un firstbike de 125 cat costa? cam 80 de mil. hai sa zicem ca arata bine .. de la distanta, da la fiabilitate ii jalnic si la putere la fel, asa ca intrun fel merita minsk la 1300E FirstBike, sa ma scuze posesrori de aceste modele da cred cas cam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat August 7, 2005 Share Postat August 7, 2005 Mai baieti... in special @csman....de ce nu citesti si tu forumul inainte de a pune un topic aiurea. Discutia asta a mai fost, si chiar s-a discutat destul de mult despre subiectul asta, despre noul Minsk, la fel cum a fost si cu motocicletele FirstBike. Citeste cu atentie forumul si vei gasii raspunsul intrebarilor tale, fara sa mai faci topicuri aiurea. Oricum eu sunt de parere ca nici FirstBike-ul si nici noul Minsk nu se merita. Nu are mult mai multe imbunatatire fata de vechiul Minsk, iar la 800 de euro sincer nu se merita. Gasesti Minsk exceptional la 10 milioae iar la 800 de euro iti cumperi Planeta5 cu frana disc si furca "inteligenta" sau chiar un Nipru. Parerea mea! Numa' bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manuel Postat August 8, 2005 Share Postat August 8, 2005 Mai baieti... in special @csman....de ce nu citesti si tu forumul inainte de a pune un topic aiurea. Discutia asta a mai fost, si chiar s-a discutat destul de mult despre subiectul asta, despre noul Minsk, la fel cum a fost si cu motocicletele FirstBike. Citeste cu atentie forumul si vei gasii raspunsul intrebarilor tale, fara sa mai faci topicuri aiurea. Oricum eu sunt de parere ca nici FirstBike-ul si nici noul Minsk nu se merita. Nu are mult mai multe imbunatatire fata de vechiul Minsk, iar la 800 de euro sincer nu se merita. Gasesti Minsk exceptional la 10 milioae iar la 800 de euro iti cumperi Planeta5 cu frana disc si furca "inteligenta" sau chiar un Nipru. Parerea mea! Numa' bine! 218847[/snapback] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat August 8, 2005 Share Postat August 8, 2005 Nu are mult mai multe imbunatatire fata de vechiul Minsk, Imbunatatiri cred ca are tinand cont ca e cu totul un alt motor fata de cel original de minsk, si mai are si 5 viteze parca. Daca se merita sau nu , asta depinde de ce vrea fiecare de la motocicleta respectiva, oricum in comparatie cu first bike, se merita sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat August 8, 2005 Share Postat August 8, 2005 Ma omule! Motorul are ceva imbunatatiri, dar nu foarte multe, prea putine fata de vechiul motor, care mi se pare un motor forte reusit. Deci nu se merita! Voua vi se pare interesant ca vedeti culoarea aia metalizata, dar daca ar fi jegos nu s-ar mai uita nimeni la el. Iar chestia aia cu cutia in 5 trepte, este "pepsi" . Mare lucru, i-au mai pus un pinion in plus, lasaracu motor de 125, dar sa ii puna o frana disc nu s-au sinchisit. Eu spun ca aceasta motocicleta nu renteaza. Daca vrei Minsk gasesti unul impecabil la bani putini (daca fac rost de aparat digital o sa pn eu cateva poze), care are aceleasi performante ca si noul Minsk, iar daca tot vrei sa cheltuiesti banii aia iti cumperi IJ Planeta5 sau Nipru, sau cum spunea cineva mai sus, un enduro de 125, care nici macar nu se compara cu Minsk-ul. Numa' bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat August 8, 2005 Share Postat August 8, 2005 Ma omule! Motorul are ceva imbunatatiri, dar nu foarte multe, prea putine fata de vechiul motor, care mi se pare un motor forte reusit. Deci nu se merita! Voua vi se pare interesant ca vedeti culoarea aia metalizata, dar daca ar fi jegos nu s-ar mai uita nimeni la el. Iar chestia aia cu cutia in 5 trepte, este "pepsi" . Mare lucru, i-au mai pus un pinion in plus, lasaracu motor de 125, dar sa ii puna o frana disc nu s-au sinchisit.Eu spun ca aceasta motocicleta nu renteaza. Daca vrei Minsk gasesti unul impecabil la bani putini (daca fac rost de aparat digital o sa pn eu cateva poze), care are aceleasi performante ca si noul Minsk, iar daca tot vrei sa cheltuiesti banii aia iti cumperi IJ Planeta5 sau Nipru, sau cum spunea cineva mai sus, un enduro de 125, care nici macar nu se compara cu Minsk-ul. Numa' bine! 219075[/snapback] uite ca gresesti putin: e si motor in 4t! dar tot de caca e! si asta e ala din gl! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat August 8, 2005 Share Postat August 8, 2005 Iar chestia aia cu cutia in 5 trepte, este "pepsi" . adica ce vrei sa zici cu asta? Bine , stiu ca gasesti minsk vechi la un pret f mic, mie mi sa oferit unu din 93 , care avea talon vechi, insa numerele erai noi, binenteles nu avea verificare si RCA-u, iar la partea technica numa semnalizatoarele erau stricate si niste cabluri mai trebuiau schimbate. Omu mi-o cerut pe ea 4 mil, si arata cat de cat binisor, deci dak ne gandim asa nu merita, da cum am zis, decat un FirstBike care ii de cacao atunci mai bine un minsk numa bine, asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat August 8, 2005 Share Postat August 8, 2005 adica ce vrei sa zici cu asta? Stai linistit nu ma refeream la tine . Este un fel de a spune... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat August 8, 2005 Share Postat August 8, 2005 A sorry , da zimi terog si mie ce inteles are sa nu mor prost Da stiu ii 100% offtopic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moto_comuniste Postat August 9, 2005 Share Postat August 9, 2005 Cu banii aia poti sa cumperi o motocicleta s h adevarata, care fara suparare, e mult sunerioara Minsk-ului fie el si nou. Cata despre licenta Honda ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat August 10, 2005 Share Postat August 10, 2005 A sorry , da zimi terog si mie ce inteles are sa nu mor prost Da stiu ii 100% offtopic 219585[/snapback] off topic "pepsi" - adica ceva de genul "floare la ureche", "mare branza" Numa' bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate