Pegasus Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 Poze de la parada: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Heavy Riders M.C. Postat Septembrie 1, 2008 Autor Share Postat Septembrie 1, 2008 Va multumim tuturor pentru ca ati participat, si va multumim si pentru aprecierea efortului nostru! Am invatat foarte multe lucruri la aceasta prima editie si suntem siguri ca la urmatoarele vom reusi mult mai multe. Avem placerea sa le multumim inca o data fratilor de la Seawolves pentru ajutorul uman dar si logistic dar si pentru gulas-uri, lui Doru, Lui Dori, Razvan si gasca de la Magurele, vrem sa le multumim si celor de la “Parcul de Distractii” in frunte cu domnul Cristian, care ne-au pus la dispozitie locatia, lui Alex Ticaloiu si fetelor de la Rebel, care ne-au ajutat cu promovarea evenimentului, partenerilor media, comerciantilor de moto si accesorii care ne-au ajutat sa putem oferi premii la cele cateva concursuri pe care am avut timp sa le facem (mentionez aici: Motor Team Celani, Moto Fly, Inter Motorcycle, One Motors), plus D-sign, Fashion Art si domnul Nicu din Timisoara, ii multumim si lui Costin de la “spalatoria fara smirghel -Valentino’s” care a sprijint evenimentul prin acordarea de spalare gratuita a motocicletei- celor care aveau bratara. Pentru un festival organizat fara sponsori sau parteneri , am fost si suntem foarte bucurosi de toate aceste colaborari care ne-au ajutat sa avem success cu aceasta prima editie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gexxx Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 Va multumim tuturor pentru ca ati participat, si va multumim si pentru aprecierea efortului nostru! Am invatat foarte multe lucruri la aceasta prima editie si suntem siguri ca la urmatoarele vom reusi mult mai multe. Avem placerea sa le multumim inca o data fratilor de la Seawolves pentru ajutorul uman dar si logistic dar si pentru gulas-uri, lui Doru, Lui Dori, Razvan si gasca de la Magurele, vrem sa le multumim si celor de la “Parcul de Distractii” in frunte cu domnul Cristian, care ne-au pus la dispozitie locatia, lui Alex Ticaloiu si fetelor de la Rebel, care ne-au ajutat cu promovarea evenimentului, partenerilor media, comerciantilor de moto si accesorii care ne-au ajutat sa putem oferi premii la cele cateva concursuri pe care am avut timp sa le facem (mentionez aici: Motor Team Celani, Moto Fly, Inter Motorcycle, One Motors), plus D-sign, Fashion Art si domnul Nicu din Timisoara, ii multumim si lui Costin de la “spalatoria fara smirghel -Valentino’s” care a sprijint evenimentul prin acordarea de spalare gratuita a motocicletei- celor care aveau bratara. Pentru un festival organizat fara sponsori sau parteneri , am fost si suntem foarte bucurosi de toate aceste colaborari care ne-au ajutat sa avem success cu aceasta prima editie. la mai multe...ca mai venim........si unde drak a fost gulas-ul ala ??????.....ca l-am ratat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angelina28gia Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 la mai multe...ca mai venim........si unde drak a fost gulas-ul ala ??????.....ca l-am ratat Cred ca a fost doar pentru organizatori gulas, ca mirosea la un moment dat sambata, dupa concursuri, si am vazut si ceva strachini si borcane cu muraturi.... Dar nu cred de vanzare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mirceone Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 VREAU SA MULTUMESC TUTUROR MEMBRILOR SI PROSPECTILOR CLUBULUI PENTRU EFORTUL DEPUS CA ACEASTA INTRUNIRE SA IASA PERFECT.SUNT CEL MAI MANDRU PRESEDINTE DE CLUB.VA IUBESC ENORM. RESPECT!!! TIN SA MULTUMESC CLUBULUI SEAWOLVES CONSTANTA CARE NE-A AJUTAT MULT CU ORGANIZAREA SI LOGISTICA,FARA DE CARE NU REAUSEAM SA FACEM FATA. RESPECT!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLD LARRY Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 SUUUPEEER O FOST FESTIVALUL BAIETI ! GATA primul slide, astept poze si clipuri in continuare, ca prea a fost fain la HEAVY RIDERS. Pozele in slide, aici: http://chopperacademy.ro/vizionati.html ...al 3-lea player. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
isppita Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 (editat) felicitari organizatorilor...a fost o intrunire foarte frumoasa Editat Septembrie 1, 2008 de isppita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mendozaccc Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 am venit,am muncit,ne-am si distrat,apoi....ne-am luat ramas bun de la prieteni free rideri si cluburi (HEAVY RIDERS,DAC MOTORS,CHOPPER ACADEMY,KRONSTAD BIKERS,TRUST,ETC.ETC-sorry daca am omis vre-un club !). felicitari tuturor inca o data ! cam rare astfel de momente..... p.s. strigatul de lupta al LUPILOR-DE-MARE MOTOCICLISTI...''ROOOOCK 'N' ROOOOOOOLLLLL! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Multumim tuturor care ne-au ajutat si au facut ca totul sa iasa extraordinar ,si multumim si participantilor pentru intelegerea de care au dat dovada si ne cerem scuze daca am avut si lacune in organizare o sa incercam sa ne revansam la urmatoarele editii. Incaodata mii de multumiri tuturor!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
want3D Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 m-am trezit azi de dimineata cu o curiozitate...pana la urma cati oameni au venit ? stiu ca initial asteptarile erau undeva in jur de 1000, dar avand in vedere faptul ca nu mai era loc sa arunci un ac in campinguri, cred ca s-a sarit bine de cifra propusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Heavy Riders M.C. Postat Septembrie 2, 2008 Autor Share Postat Septembrie 2, 2008 (editat) Peste 1500 dar sub 1600 de oameni daca ar fi sa ne luam dupa numarul bratarilor date la poarta..dar au mai fost si bratari inlocuite (fiindca s-au rupt) sau bratari date celor care ne-au ajutat cu generatorul etc, si carora nu am mai avut timp sa le dam ecusoane . si am mai fost noi si lupii de mare + fetele noastre ~50/60 persoane + comerciantii, invitatii, presa, artistii, si stafful acestora, jandarmii si politia cam inca 250 de persoane daca nu si mai multi... Editat Septembrie 2, 2008 de Heavy Riders M.C. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
want3D Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 (editat) Peste 1500 dar sub 1600 de oameni daca ar fi sa ne luam dupa numarul bratarilor date la poarta..dar au mai fost si bratari inlocuite (fiindca s-au rupt) sau bratari date celor care ne-au ajutat cu generatorul etc, si carora nu am mai avut timp sa le dam ecusoane . si am mai fost noi si lupii de mare + fetele noastre ~50/60 persoane + comerciantii, invitatii, presa, artistii, si stafful acestora, jandarmii si politia cam inca 250 de persoane daca nu si mai multi... in concluzie, un succes, pentru ca in mod cert ati depasit cifra propusa ps : am uitat de cei care au intrat prin gard ) ; 3 infractori - prieteni de-ai mei - i-am interceptat si li s-au pus bratari pana la urma Editat Septembrie 2, 2008 de want3D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
milica Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Pun si eu o poza din padure de la Paulesti. Era ora 12 noaptea, luna plina si cineva m-a fotografiat in timp ce o dadeam afara pe Scufita rosie pentru ca nu avea bratara galbena. A incercat sa ma mituiasca cu sticla de bautura din cosulet, insa nu am cedat ispitei ( de fapt eram in drum spre sectorul de Burn Out Pit) wink.gif Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Asgard Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 A fost asa de faina petrecerea incat m-am hotarat sa imi fac cont aici. Baieti a fost o mare placere sa va cunosc, multumesc pentru tot! Aici am postat poze si o mica poveste, sper sa va placa. http://www.metalfan.ro/forum/viewtopic.php...58&start=25 Mult respect si din an in an sa fie mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSSEBY Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 speram ca la anul sa iasa mult mai bine. inca odata multumiri celor care ne-au ajutat si mai ales felicitari celui mai nou membru: BUIAKA ( si sa-mi dai si mie sa fac o tura cu "mobra" pe care vrei sa o iei ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dramet33 Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 speram ca la anul sa iasa mult mai bine.inca odata multumiri celor care ne-au ajutat si mai ales felicitari celui mai nou membru: BUIAKA ( si sa-mi dai si mie sa fac o tura cu "mobra" pe care vrei sa o iei ) lasa ca m-am dat eu cu motoreta lu buaka aveam senzatia ca strica asfaltul in urma ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate