imagedirector Postat Iulie 28, 2005 Share Postat Iulie 28, 2005 Salut! Am nevoie de un chopper cu tot cu sofer pentru o filmare la un spot tv. Filmarea are loc intr-una din zilele 5,6 sau 7 August in Bucuresti. Inainte insa trebuie sa fac si poze pentru a le prezenta regizorului. Astept cat mai repede raspunsuri. Multumesc, Raluca Mateescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PISTRUIATUL Postat Iulie 28, 2005 Share Postat Iulie 28, 2005 Cat dureaza, unde, cat oferiti, ce presupune(stau ca statuia sau ceva gen Renegade...?)Nu de alta dar fac eu rost de undeva, ma epilez si vin, daca merita!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Iulie 28, 2005 Share Postat Iulie 28, 2005 Cred ca doamna/domnisoara vorbea serios, asadar mistourile ieftine nu-si au locul aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iulie 28, 2005 Share Postat Iulie 28, 2005 Cred ca doamna/domnisoara vorbea serios, asadar mistourile ieftine nu-si au locul aici. 211770[/snapback] corect, dar cand se face un asemenea anuntz se dau mai multe detalii!!! spre exemplu: date de contact, numele firmei pentru care a postat aici anuntzul etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Iulie 28, 2005 Share Postat Iulie 28, 2005 Salut! Am nevoie de un chopper cu tot cu sofer 211697[/snapback] deci trebuie chopper cu volan? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Iulie 28, 2005 Share Postat Iulie 28, 2005 SI DACA TOT S-A INSCRIS II ERA SI GREU SA SE DUCA PE FORUMU' CHOPPERISTILOR?! mIE IMI DA IMPRESIA CA E LA MISTO ASA CUM SI-A POSTAT ANUNTUL! nU E CU RAUTATE Daca gresesc io, atunci scuze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Iulie 28, 2005 Share Postat Iulie 28, 2005 deci trebuie chopper cu volan? 211781[/snapback] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iulie 28, 2005 Share Postat Iulie 28, 2005 studiu de caz!!! Raluca Mateescu pe google 1. Raluca Mateescu Initiative Media 2. raluca.mateescu@titanmar.ro --- Sunt responsabil de resurse umane la o firma de constructii. 3. MARMOSIM SA Amplasare: Pavilion 14 Stand 058-064 Platforma 2 Adresa: Calea 13 Septembrie 162-164, sector 5, COD POSTAL 050729 Localitate: SIMERIA Tara: ROMANIA Telefon: 0254/260853 /410.10.80 Fax: 0254/260853/ 410.10.36 E-mail: raluca.mateescu@titanmar.ro Domeniu: - TITAN MAR - MARMOSIM este liderul industriei de extractie, prelucrare, comercializare si montaj a marmurei, granitului, calcarului si a altor placi ornamentale. Gama de produse cuprinde placaje, trepte, coloane, glafuri, blaturi si seminee NU ARE NICI O LEGATURA ACEST TOPIC CU GRUPUL CHOPPERISHTILOR!!! @LEONCIO: AU NEVOIE DE UN CHOPPER SHI DE UN POSESOR DE CARNET DOAR CAT. B Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Iulie 28, 2005 Share Postat Iulie 28, 2005 Daca e pe bune (si e si pe bani),poti sa ma suni...In clipa de fatza am pe mina un Kawasaki Vulcan 750 super ferchezuit:coburi,faruri suplimentare,aerografie pe rezervor,etc...Bineinteles,pot sa iau si catzelu' meu,a mers deja si pe asta...tocmai ma apuc sa-i fac casca integrala! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Iulie 28, 2005 Share Postat Iulie 28, 2005 [ Domeniu: - TITAN MAR - MARMOSIM este liderul industriei de extractie, prelucrare, comercializare si montaj a marmurei, granitului, calcarului si a altor placi ornamentale. Gama de produse cuprinde placaje, trepte, coloane, glafuri, blaturi si seminee NU ARE NICI O LEGATURA ACEST TOPIC CU GRUPUL CHOPPERISHTILOR!!! @LEONCIO: AU NEVOIE DE UN CHOPPER SHI DE UN POSESOR DE CARNET DOAR CAT. B 211787[/snapback] Dau Dead man .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iulie 28, 2005 Share Postat Iulie 28, 2005 DARIANE, AI GRIJA CA USERUL imagedirector E CREAT DE ANDREICRISTIAN, LUPALB, BEDEU SHI UIZU!!! NU DU VULCANU LA EI NU INSEAMNA CA DACA ANUNTZUL E REAL, DNA/DRA RALUCA MATEESCU E CEEA CE AM GASIT EU PE GOOGLE!!! DA TOT NU ARE NICI O LEGATURA CU GRUPUL CHOPPERISHTILOR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Iulie 28, 2005 Share Postat Iulie 28, 2005 Daca e pe bune (si e si pe bani),poti sa ma suni...In clipa de fatza am pe mina un Kawasaki Vulcan 750 super ferchezuit:coburi,faruri suplimentare,aerografie pe rezervor,etc...Bineinteles,pot sa iau si catzelu' meu,a mers deja si pe asta...tocmai ma apuc sa-i fac casca integrala! 211795[/snapback] SERIOS Ti-am vazut motoru' e super! Da' far de catelus nu-ti sta bine! Te-am vazut ieri la Arc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iulie 28, 2005 Share Postat Iulie 28, 2005 DARIANE, AI GRIJA CA USERUL imagedirector E CREAT DE ANDREICRISTIAN, LUPALB, BEDEU SHI UIZU!!! NU DU VULCANU LA EI 211800[/snapback] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iulie 29, 2005 Share Postat Iulie 29, 2005 va sa rog mutati topicul la "chestii distractive"! B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iulie 29, 2005 Share Postat Iulie 29, 2005 sau shtergetzi-l!!! daca era ceva serios, mai intra domnishoara/doamna sa mai posteze!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Iulie 29, 2005 Share Postat Iulie 29, 2005 sau shtergetzi-l!!! daca era ceva serios, mai intra domnishoara/doamna sa mai posteze!!!! 212536[/snapback] Mai railor,poate a gasit deja chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iulie 29, 2005 Share Postat Iulie 29, 2005 Mai railor,poate a gasit deja chopper 212608[/snapback] NE LESHI!!! a intrat azi pe acest topic, daca era ceva serios posta aici!!! ROBY, fa ceva cu topicul asta!!!! curatza zona de impuritatzi!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Iulie 29, 2005 Share Postat Iulie 29, 2005 este cat se poate de serios.. m-a contactat pe mine si mi-a explicat: este vorba de filmarea unui clip in care la un moment dat trebuie sa treaca un grup de ciopere stil californian, vo 4-5 bucati. vor exista si compensatii baneshti ... mai mult decat modeste... dar ajung de o ciorba si cateva beri after .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Iulie 29, 2005 Share Postat Iulie 29, 2005 ne băgăm? taman ce am spălat viroaga mariei... Âşi dacă se lasă cu e de bine. timp să fie. count me in. P.S. semnat: A FRIGGIN' FREELOADER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
imagedirector Postat Iulie 29, 2005 Autor Share Postat Iulie 29, 2005 sau shtergetzi-l!!! daca era ceva serios, mai intra domnishoara/doamna sa mai posteze!!!! 212536[/snapback] Domnisoara a si contactat pe cine a dorit sa lase un numar de telefon. totul este cat se poate de serios. M-a amuzat insa sa vad cum este primit un strain. Astept in continuare daca mai doriti sa imi trimiteti mesaje. Raluca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iulie 29, 2005 Share Postat Iulie 29, 2005 Domnisoara a si contactat pe cine a dorit sa lase un numar de telefon. totul este cat se poate de serios. M-a amuzat insa sa vad cum este primit un strain. Astept in continuare daca mai doriti sa imi trimiteti mesaje. Raluca 212662[/snapback] Stimata domnishoara, Cu tot respectul, un asemenea anuntz trebuie redactat intr-un alt mod decat cum atzi formulat dumneavoastra!!! Nu are nici datele minime pe care trebuie sa le cuprinda o oferta publica de angajare temporara!!! Cu respect, Mihai Dobrin DMW Nu avem nimic cu strainii ( persoanele nou intrate pe forum ) pentru ca la un moment dat in trecut shi noi am fost "strainii". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Iulie 29, 2005 Share Postat Iulie 29, 2005 Draga domnishoara, ia priveste, asta ar fi bun? Bineinteles, acum e aranjat, vopsit, lustruit, si gata de a deveni vedeta. Maine o sa pun poze cu el in stadiul actual. O singura problema ar fi ca pe 5-6-7 as vrea sa o tai la intalnirea de la Iasi. Eu o sa vin pe data de 5 din Constantza via Bucuresti spre Ploiesti, la origini... De acolo o sa plec la Iasi. Daca vrei si potzi sa aranjezi ceva astept mesaj sau tel la 0741187989. Boieru - Silver Pistons Ploiesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Iulie 30, 2005 Share Postat Iulie 30, 2005 Reta gata de drum. Va astept la Iasi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Iulie 30, 2005 Share Postat Iulie 30, 2005 La adapat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Iulie 30, 2005 Share Postat Iulie 30, 2005 Sun chaser. Scuze pentru calitate, dar sunt facute cu telefonul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate