Doctor X Postat August 21, 2013 Share Postat August 21, 2013 hai sa-l rugam pe Doctor X sa mai puna un peisaj ceva sa ne mai delectam Balea Lac, week-end-ul asta. Nu-s Doctor X dar m-am conformat cererii de peisaj Nu credeam ca o sa ajung referinta pentru peisaje. Multam! Ti-a iesit bine Balea, mie TF-ul din perspectiva asta nu prea: Si daca tot o ardem in peisaje... Ha ha, vad ca ai ajuns si tu in parcarea de la Podu Dambovitei. Nu te-a batut la cap eterna baba din parcare sa cumperi cas afumat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat August 21, 2013 Share Postat August 21, 2013 a ha, vad ca ai ajuns si tu in parcarea de la Podu Dambovitei. Nu te-a batut la cap eterna baba din parcare sa cumperi cas afumat? Cred ca s-a invatat ca motoristii nu prea au unde sa o care si ne lasa in pace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat August 21, 2013 Share Postat August 21, 2013 Am mai scormonit prin Picasa, ca tot se cer poze: http://goo.gl/maps/OB4JB http://goo.gl/maps/oy74f Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat August 21, 2013 Share Postat August 21, 2013 Eu nu am mai activat declansatorul la Nikon , de ceva timp dar vineri seara decolez in Muntenegru si sper sa pot trimite " live " cate o poza , doua . Tot in concediu voi lua cu mine si Zenit-ul si sper sa developez filmele imediat dupa intoarcere ! O zi faina tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ekosekthor Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 Tot in concediu voi lua cu mine si Zenit-ul si sper sa developez filmele imediat dupa intoarcere ! Asta suna mai interesant decat pozele cu motociclete In ultima vreme m-am tot gandit si eu sa revin din cand in cand pe film dar ma tenteaza pe un rangefinder nu pe un SLR. Si bineinteles ca lucrurile sa fie putin mai complicate de atat, caut o donatie de rangefinder pt reconditionat (sau maxim 30 ron) pe care sa-l desfac si sa-l curat si sa-l vopsesc daca si unde e nevoie. Bine, exclus un smena si de preferat un Zorki 4 sau ceva asemanator cu el la forma. De 2 zile m-a apucat chestia asta... sa vad daca imi iese proiectu si daca gasesc un donator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 (editat) Asta suna mai interesant decat pozele cu motociclete De azi nu mai pozez motociclete . . . . intre 02:00 si 03:00 AM . Ai cumva vreo sugestie unde se poate curata un Zenit 11 ? Are cateva pete foarte urate pe interiorul vizorului . Am incercat sa surubaresc la el dar am renuntat ptr ca simt eu ca-l stric daca umblu prin el si ptr facut poze este foarte neplacut deoarece trebuie sa faci slalom cu pupila sa poti gasi un punct de reper ptr focalizare . Ptr concediu am schimbat doar obiectivele intre ele si voi lua cu mine doar Zenit E . Mai am si Smena Symbol dar cred ca va ramane acasa . Multumesc anticipat Editat August 22, 2013 de Arthur TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmin287 Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 de simbata, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 @florynn: nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 prea mult? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ekosekthor Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 Ai cumva vreo sugestie unde se poate curata un Zenit 11 Nu... chiar nu stiu unde. eu daca l-as avea... l-as desface. sau poti sufla cu pompa pe focus screen si in vizor. da vezi sa nu pui praf pe senzor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 Nu... chiar nu stiu unde. eu daca l-as avea... l-as desface. sau poti sufla cu pompa pe focus screen si in vizor. da vezi sa nu pui praf pe senzor Dupa concediu , iau trusa de ceasornicarie , aparatul si un cearceaf mare alb sa vad piesele ce raman si cred ca ma infig putin in dansul . O seara faina la toata lumea . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ekosekthor Postat August 23, 2013 Share Postat August 23, 2013 Dar sa te documentezi totusi inainte sa vezi de unde sa incepi si cat e necesar sa desfaci pentru a ajunge unde ai tu nevoie. Eu am spus ca l-as desface dar nu chiar asa dupa ureche Uite, pe la 1.32 se poate observa ca tpu scoate din aparat tot ansamblu oglinda-pentaprisma Totusi e posibil sa nu fie nevoie saajungi pana acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat August 23, 2013 Share Postat August 23, 2013 salut! am de vanzare un rucsac foto , mai exact asta http://www.f64.ro/products/description/Tamrac_3380_Aero_80-Black/index.html , pret 250 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat August 23, 2013 Share Postat August 23, 2013 salutare am un bridge de la Fuji, si dupa vreo 15K cadre(cam devreme) a inceput sa se dezlipeasca cauciucul de unde il apuci cu mana. Ce lipiciuri/solutii exista pe piata pentru lipirea acaretului? Ma refer la solutii cat mai profi, nu silicon/prenandez sau alte chestii. Vreau ceva cu care sa muncesc o singura data. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat August 23, 2013 Share Postat August 23, 2013 salutare am un bridge de la Fuji, si dupa vreo 15K cadre(cam devreme) a inceput sa se dezlipeasca cauciucul de unde il apuci cu mana. Ce lipiciuri/solutii exista pe piata pentru lipirea acaretului? Ma refer la solutii cat mai profi, nu silicon/prenandez sau alte chestii. Vreau ceva cu care sa muncesc o singura data. am un fuji 6500 de vreo 7 ani, de vara asta am aceeasi problema. am incercat cu prenadez, nu merge. am "reparat" achizitionand un Sony A58! ...glumesc. sosise timpul pentru pasul urmator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat August 23, 2013 Share Postat August 23, 2013 O partea din trusa ... Am nevoie de un rucsac foto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat August 23, 2013 Share Postat August 23, 2013 O partea din trusa ... Am nevoie de un rucsac foto. 598756_509008045846503_425846399_n.jpg cred ca da ;-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat August 24, 2013 Share Postat August 24, 2013 Am fost aseara si mi.am luat un hama malibu 190, mi se pare foarte faina, are husa de ploaie, incapator... Pentru 230 de lei mi se pare misto. Si deja e cam plin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat August 24, 2013 Share Postat August 24, 2013 Am fost aseara si mi.am luat un hama malibu 190, mi se pare foarte faina, are husa de ploaie, incapator... Pentru 230 de lei mi se pare misto. Si deja e cam plin. mic, minion, micut, mititel, mini, cam mult 230 , daca negociam bine poate ti-l lasam la 230 si aveai loc si pentru laptop si pentru trusa completa de curatat si pentru incarcatoare , camera video , telefoane , cabluri , pranzul , sticla de apa , un sac de dormit si poate chiar roata de rezerva :-| Dar daca tie iti place si nu ai nevoie de mai mult, sa-l folosesti sanatos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat August 24, 2013 Share Postat August 24, 2013 am un fuji 6500 de vreo 7 ani, de vara asta am aceeasi problema. am incercat cu prenadez, nu merge. am "reparat" achizitionand un Sony A58! ...glumesc. sosise timpul pentru pasul urmator. Interesanta abordare ...pana la urma daca ai simtit ca era timpul, ai profitat de ocazie. Eu totusi am aparatul de doar 1 an jumate si inca nu simt nevoia de un upgrade.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat August 25, 2013 Share Postat August 25, 2013 Nu stiu de ce aveam impresia ca vrei 400 de ron pe el. Nu am nevoie de asa mult spatiu de stocare...acesta e suficient de incapator pentru tot ce am. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat August 26, 2013 Share Postat August 26, 2013 Relax . . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ekosekthor Postat August 27, 2013 Share Postat August 27, 2013 Aaaaand.... il am Telemetru stricat, o perdea intarzie, nu are prinderea de film din interior si surubu de la timer rupt. 3 ore de mesterit: Shutter functional chiar si pe bulb - revine si cea de-a 2-a perdea Telemetru reparat Surubu de la timer s-a rupt cand l-am desfacut. in rest... pare ok momentan. Vedem cand e gata de pozat 100% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat August 27, 2013 Share Postat August 27, 2013 prima mea tentativa de ,,panarama'' si a doua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate