Toro Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 Cateva ganganii de prin Grecia: Am un Canon A95 cu lentila macro +10 de la Hoya, dar se simte cat de limitat este Trebuie sa trec la EOS, ca asta pana face focus, a zburat albina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wan Ted Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 Superbe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
equilibrium Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 super tari pozele!! ...felicitari .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
heavystorm2005 Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 SALUT ALL... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 WOW Toro supertari .... fara cuvinte ... beton ganganiile, dar tzantzarul e campion felicitari si succes la achizitionarea EOS-ului (visul tuturor probabil ) havystorm imi plac "lautarii" ... mult ... o ipostaza foarte reusita! felicitari! newprofiler or fi ele cum or fi (fotografiile) dar pustoaica m-a dat pe spate ... sa aveti grija de ea si sa va bucurati de ea .... sanatate! Wan Ted ... ceva ratzuste "mumoase" nu mai servim si noi??? sunt sigura ca mai ai tu asi in maneca ... pls ... sa ne mai scaldam privirile si sa ne mai putem inchipui si noi o fauna sanatoasa si bogata!!! raven stilul tau in casa parsita este a locul lui. cred ca te prind mai bine foto cu tema sau chiar portretele, decat peisajele ... nu stiu ... poate ma insel dar casa "transpira" (este un termen care imi place mie sa il folosesc atunci cand ceva sau cineva transmite foarte clar un mesaj - direct sau indirect - deci e de bine ) dana ... fotografii ... mai vreau sa vad!!! pana ne "reauzim" asfalt uscat tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
heavystorm2005 Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 MS MS ... MA BUCUR CA TI-A PLACUT!UITE INCA O POZA CARE IMI E FOARTE FOARTE DRAGA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 Pentru @Toro si @Heavystorm2005 ce program folositi pt poze? mai ales pt marginea respectiva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
heavystorm2005 Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 photoshop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 photoshop ba, da voi v-ati pus tare pe pozat maine sunt liber dimineata si ma bag prin gradina la niste macrou -- (la gratar bineinteles ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 ba, da voi v-ati pus tare pe pozat maine sunt liber dimineata si ma bag prin gradina la niste macrou -- (la gratar bineinteles ) Arta cere mari sacrificii, un initiat cunoaste. Spor maxim! :what: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toro Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 WOW Toro supertari .... fara cuvinte ... beton ganganiile, dar tzantzarul e campion felicitari si succes la achizitionarea EOS-ului (visul tuturor probabil ) EOS-ul (body) n-ar fi o mare problema de achizitionat. In schimb obiectivele o sa ma rupa la bani Dar, cum zicea si ktmbull, arta cere sacrificii Pentru @Toro si @Heavystorm2005 ce program folositi pt poze? mai ales pt marginea respectiva. Photoshop pentru chenar, rama si balansarea culorilor si contrastului si Neat Image pt eliminarea zgomotului. Nu e greu de folosit, iar diferenta se simte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 Toro@ Daca-ti place sa faci poze ia un DSLR pentru ca merita fiecare banut, costa ceva bani dar diferentele o sa le vezi imediat. Eu am stat foarte mult in cumpana pana sa cumpar un DSLR dar acum sunt super incantat, iti garantez ca nu vei fi dezamagit de el. Obiectivele o sa vina cu timpul nu trebuie achizitionate imediat, important e sa ai un obiectiv pe camera cu care sa te joci si vei fi foarte incantat. Bafta la achizitie si sa ai timp de pozat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 eu am observat o alta chestie...imi ies mai bine pozele gandite, cu un mesaj, chestii aranjate de mine... in fine...inca cateva: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 bravo!!! ai mare dreptate !!! nu stiu care sa o aleg ... cred ca a doua ... o sa te rog eu odata sa-mi spui cum obtii contrastele alea superbe pe alb negru (dau o bere) marti revin cu imagini sper cat mai bune de la gp tineti pumnii sa imi iasa pana atunci asfalt uscat si "hai Stoner" - hihihi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 19, 2007 Share Postat Aprilie 19, 2007 pur si simplu fac poza alb-negru si apoi umblu la contrast...las mai mult negru si sterg din alb...e simplu. ma bucur ca iti place! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Aprilie 19, 2007 Share Postat Aprilie 19, 2007 si niste poze facute de mine , prma oara cand folosesc un zenit ttl si prima oara cand fac poze de gen asta . de fapt prima oara cand fac poze ce ziceti? ps: , baiatu nu a murit , e in spital cu fiare in picior si in mana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IulianP Postat Aprilie 19, 2007 Share Postat Aprilie 19, 2007 (editat) Salutare tuturor. Desi sunt departe de a fi un profesionist in ale fotografiei, am un oarecare hobby pt domeniu si cateva foto pe care le consider mai reusite pe care am sa le si adaug aici. Va rog sa nu dati cu parul, dar orice propuneri sugestii sunt, deigur, binevenite. Ignorati, va rog, data ce apare pe foto. Si daca macar vi se par "interesante" mai postez cate ceva. A... si, desigur, felicitarile mele "greilor" acestui topic. Editat Aprilie 19, 2007 de IulianP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dana_i Postat Aprilie 19, 2007 Share Postat Aprilie 19, 2007 Salutare! Toro, felicitari! heavystorm2005, frumos! Raven, cel mai mult imi place a doua. H3llriderr, imi pare rau pentru baiat. Preferate ... poza cu soarele si a 6-a. IulianP, bun venit! Mie imi plac prima si ultima! Succes! hebe5p1n, uite ca pun si eu ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
equilibrium Postat Aprilie 19, 2007 Share Postat Aprilie 19, 2007 Salutari!!..pun si eu cateva poze putin mai vechiutze ..sper sa va placa....apropo,interesante pozele postate mai sus ... Asfalt uscat!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 WAITING Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
equilibrium Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EJrulezz Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 Salut! Nu e "posterizata"! Face parte dintr-o serie a mea inspirata dupa filmul Sin City, iar tehnica de prelucrare este una destul de complicata. Implica adjustment layers, gradiete suprapuse si o conversie in gray destul de elaborata. Ceva alb-negru !!! Ceva in culori Superbe poze si vad foarte bine lucrate. Pana acum nota 10 pt poze. Esti fotograf de profesie? EJ. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Aprilie 22, 2007 Share Postat Aprilie 22, 2007 deci, macro in gradina: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dana_i Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 Pentru amatorii de concursuri foto, uitati unul aici: http://digiphoto.asii.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Aprilie 27, 2007 Share Postat Aprilie 27, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate