bachus_21 Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 (editat) una de azi... Cred ca e prima ta fotografie la care obiectez;subiectiv,bine-inteles. Consider ca ar fi trebuit o alta incadrare,o data pentru a schimba pozitia acelei sarme si apoi pentru a elimina contrastul cromatic din fundal,care prea fura privirea. Tot dupa mine,ar fi imbunatatit-o chiar si un crop. Pentru verificare,va rog sa comentati modificarea. Editat Martie 9, 2009 de bachus_21 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 Vezi, vezi...stiam eu (glumesc) Varianta asta o am si eu in pc...pentru ca initial m-am gandit si eu la un crop, insa apoi mi se parea prea singura in cadru acea sarma. Asa ca am lasat-o in original. Alta incadrare, mi-era putin greu si eram pe fuga. Soarele era in spatele meu si gardul in fata mea...mi-am cam agatat geaca si zgariat casca incercand sa prind un cadru bun Merci de precizare oricum! si sper sa imi mai comentezi si alte poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wan Ted Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 (editat) Eu prefer categoric originalul netaiat. Imi place cum se vede uzina aia in paragina, sau ce o fi, out of focus... da profunzime imaginii.. si cu sarma ghimpata in prim plan. Super. Pozitia sarmei, la fel, o prefer pe diagonala. Ca diagonala unui semn "interzis", barat... Si mi-a mai placut textura si culoarea ruginii. edit: ... deci nu am exagerat zicand "excelent", mie sincer imi place foarte mult asa cum e Editat Martie 9, 2009 de Wan Ted Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kris Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Sighisoara...locul unde merg totdeauna cu placere.. Sighisoara Italia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Eu prefer categoric originalul netaiat. Imi place cum se vede uzina aia in paragina, sau ce o fi, out of focus... da profunzime imaginii.. si cu sarma ghimpata in prim plan. Super.Pozitia sarmei, la fel, o prefer pe diagonala. Ca diagonala unui semn "interzis", barat... Si mi-a mai placut textura si culoarea ruginii. edit: ... deci nu am exagerat zicand "excelent", mie sincer imi place foarte mult asa cum e Ma bucur atunci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tutankhamon Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 By the bye, intentionez sa renunt la 18-135 pentru un Tamron 28-75 f2.8, din ce review-uri am vazut, este un obiectiv relativ bun pentru nivelul meu. Daca cineva are acest obiectiv, as aprecia niste pareri (eventual o intalnire, sa vad cum se intelege cu D70s-ul meu ). Platesc in bere/suc!! În primul rând vreau să te întreb dacă D70s are motor de autofocus in body. În al doilea rând să Âştii două lucruri: Tamron-urile sunt bune ca optică (adică imagine mai bună), dar sunt mai leneÂşe la focalizare, iar Sigma-urile sunt mai rapide la focus, dar stau mai prost la calitatea imaginii. Sorry de răspunsul întârziat, dar nu am mai intrat în ultima vreme pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 În primul rând vreau să te întreb dacă D70s are motor de autofocus in body. În al doilea rând să Âştii două lucruri: Tamron-urile sunt bune ca optică (adică imagine mai bună), dar sunt mai leneÂşe la focalizare, iar Sigma-urile sunt mai rapide la focus, dar stau mai prost la calitatea imaginii. Sorry de răspunsul întârziat, dar nu am mai intrat în ultima vreme pe forum. Da, D70s-ul are AF in body. Cunosc "generalizarile" despre Tamron si Sigma, si nu prea ma trage inima catre obiective third party (desi au si astia obiective demne de lauda).. Oricum, 18-135-ul l-am schimbat cu un 18-70 si, desi am mai pierdut din tele, am castigat dpdv al AF-ului in conditii de low light si foarte mult dpdv al calitatii optice.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serbi Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 una de azi... si mie-mi place. dar ca nu pot sa ma abtin sa nu fiu carcotas, incerca si a/n. poate da mai bine... Sighisoara...locul unde merg totdeauna cu placere.. Sighisoara Italia cea cu cetatea ar fi superba insa pacat de cerul ars... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 si mie-mi place. dar ca nu pot sa ma abtin sa nu fiu carcotas, incerca si a/n. poate da mai bine... cea cu cetatea ar fi superba insa pacat de cerul ars... am incercat insa as pierde din detalii si tocmai culoarea ruginei da frumusetea pozei, parerea mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 am incercat insa as pierde din detalii si tocmai culoarea ruginei da frumusetea pozei, parerea mea... O masca?? Totul a/n, doar sarma colorata?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 O masca?? Totul a/n, doar sarma colorata?? ar fi interesant dar nush daca apuc sa o fac acum...daca ai cum baga mare! sunt vreo 2-3 variante care merg si ar arata frumos, dar parca tot la originala inclin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Aici mai face cineva si poze? Sau s-a dat intr-o discutie tehnica despre obiective si alte alea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Aici mai face cineva si poze? Sau s-a dat intr-o discutie tehnica despre obiective si alte alea? baga mare, nenea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hekate Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Doua din week end Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tutankhamon Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 Hop Âşi eu cu unele mai vechiuțe . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 (editat) . "veteran" Asa da! k: LE Ce ma enerveaza emoticonul asta de cacao ca nu iese cum trebuie... Editat Martie 13, 2009 de Philip_HD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowfox Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 niste poze de noapte niste portrete si niste momente furate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 niste poze de noapteniste portrete si niste momente furate biutifulisime! ... foto, nu poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 (editat) Poza cu copilul pe banca mi se pare superba, frumoasa, deosebita si tot ce mai vrei tu. Si restul sunt frumoase insa aceea mi-a atras mie atentia. Poza cu femeia in varsta dupa acel perete, are ceva putin neplacut. Cred ca acele umbre care sunt prea sterse, neconturate, nu stiu exact, insa esentialul se pierde ... Editat Martie 13, 2009 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 Poza cu copilul pe banca mi se pare superba, frumoasa, deosebita si tot ce mai vrei tu. aia mi-a placut si mie cel mai mult ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 http://www.youtube.com/user/MPTutor io am ivatat o gramada de aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 Poza cu copilul pe banca mi se pare superba, frumoasa, deosebita si tot ce mai vrei tu.Si restul sunt frumoase insa aceea mi-a atras mie atentia. Poza cu femeia in varsta dupa acel perete, are ceva putin neplacut. Cred ca acele umbre care sunt prea sterse, neconturate, nu stiu exact, insa esentialul se pierde ... Arunca o privire si la situl lui. O sa vezi o gramada de fotografii superbe. Cand mi-a aratat situl prima oara, cred ca m-am uitat la poze cel putin o ora. http://www.laszlo-tibor.ro/ Tibi, mai pune, ca ai de unde. Fa mai mare galeria aia. Prin strainataturi nu ai pozat nimic interesant? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowfox Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 va salut Legi am cate ceva si de pe alte meleaguri dar sunt mai de graba poze de concediu (eu nu prea sunt multumit de ele), cu Anglia o sa am o serie mai ok, dar mai am de scanat, prelucrat la ele (majoritatea au fost facute pe film), si urmeaza inca o tura de Londra peste 2 saptamani, sper atunci chiar sa am o serie de cat de cat ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 @snowfox : respectele mele. bravo! Poza cu fetita cu baticul pe cap si cu batranul acela..m-au uns pe suflet. Frumos. Faci o treaba foarte buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate