GoKart Postat Decembrie 4, 2006 Share Postat Decembrie 4, 2006 ....la plecare de la Scarisoara...Apuseni.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catrinel Postat Decembrie 4, 2006 Share Postat Decembrie 4, 2006 Cateva macro-uri...alese pe spranceana...si inca alte cateva poze...facute cu un pentax si un hp! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Decembrie 4, 2006 Share Postat Decembrie 4, 2006 putin offtopic http://www.bikepics.com/kawasaki/zx4r/05/pics.asp Kawasaki ZXR400 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A n d y Postat Decembrie 4, 2006 Share Postat Decembrie 4, 2006 (editat) si... Editat Decembrie 4, 2006 de BAlanuS-u' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator <-BlacK_Killer-> Postat Decembrie 4, 2006 Share Postat Decembrie 4, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 4, 2006 Share Postat Decembrie 4, 2006 frumoase poze s-au pus in ultimul timp bv bv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just_me Postat Decembrie 4, 2006 Share Postat Decembrie 4, 2006 Azi Editia De Colectie a Jurnalului National e dedicata fotografiei .. sunt lucruri frumoase scrise acolo ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
new biker Postat Decembrie 5, 2006 Share Postat Decembrie 5, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 5, 2006 Share Postat Decembrie 5, 2006 mi-am schimbat semnatura baieti, acum e un corb mic in colt: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 5, 2006 Share Postat Decembrie 5, 2006 intra pe acest site si te rog, fa-ti cont (se face rapid si super usor, pe loc) si voteaza una dintre cele 4 poze publicate de mine cu nickul raven: http://www.fotoscala.ro/topall.php te implor!!!!!!!! fac cinste daca castig la cei care m-au votat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Decembrie 5, 2006 Share Postat Decembrie 5, 2006 (editat) intra pe acest site si te rog, fa-ti cont (se face rapid si super usor, pe loc) si voteaza una dintre cele 4 poze publicate de mine cu nickul raven: http://www.fotoscala.ro/topall.php te implor!!!!!!!! fac cinste daca castig la cei care m-au votat din pacate sunt om om mult prea ocupat sa am timp de inregistrari si conturi, dar iti urez mult noroc frumoasa semantura cea noua si din ce in ce mai reusite pozele keep walking da cam putine poze intrate in concurs...mult noroc...ai sanse Editat Decembrie 5, 2006 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 6, 2006 Share Postat Decembrie 6, 2006 puteai pune cate vrei in concurs, eu am vrut numai 4. stai calm contul se face pe loc si se logheaza pe loc si aia e, fara mail de confirmare si activare. e o mica pb cu votarea nu la toti le apare. oricum ms :* Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
isppita Postat Decembrie 7, 2006 Share Postat Decembrie 7, 2006 intra pe acest site si te rog, fa-ti cont (se face rapid si super usor, pe loc) si voteaza una dintre cele 4 poze publicate de mine cu nickul raven: http://www.fotoscala.ro/topall.php te implor!!!!!!!! fac cinste daca castig la cei care m-au votat nu nu nu.....nu se face asa ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gico Postat Decembrie 7, 2006 Share Postat Decembrie 7, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 7, 2006 Share Postat Decembrie 7, 2006 nu nu nu.....nu se face asa ceva... votezi daca iti place, nu cred k am obligat pe nimeni. daca va place alta poza, votati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Decembrie 12, 2006 Share Postat Decembrie 12, 2006 Poze facute acum 1 minut.. Care este cea mai reusita ? P.S. : Lacusta aia sta la mine la geam de vreo saptamana.. Intrebare: Cum pun chenar negru la poze.. ? /index.php?...t&id=135073 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariman11 Postat Decembrie 12, 2006 Share Postat Decembrie 12, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 12, 2006 Share Postat Decembrie 12, 2006 ai ales poza mea... well folosesti vre-un program de editare poze sau doar le faci si asta e tot? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Decembrie 12, 2006 Share Postat Decembrie 12, 2006 ai ales poza mea... well folosesti vre-un program de editare poze sau doar le faci si asta e tot? Nu folosesc nici un program.. Dupa mine o poza este reusita asa cum o faci tu fara sa o editezi pe comp... Tu ce program folosesti pentru chenare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 12, 2006 Share Postat Decembrie 12, 2006 sunt programe de editare cele care au alegerea unui chenar poti instala ac-dc, photoshop, etc... dar chenar poti face si din paint...la inceput asa faceam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Decembrie 12, 2006 Share Postat Decembrie 12, 2006 Am photoshop... Cum fac in ala.. ? Am mai facut cateva poze la lacusta aia.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 12, 2006 Share Postat Decembrie 12, 2006 (editat) eu nu lucrez cu photoshop...insa nu are in toate acele alegeri si una cu ADD FRAME? daca nu, tre sa fie undeva la adjust sau edit: expand canvax (insa aici iti face un singur cadran) cauta bine prin photohop k tre sa aibe frameuri... uite noi Editat Decembrie 12, 2006 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Decembrie 12, 2006 Share Postat Decembrie 12, 2006 Hai ca am reusit si eu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 12, 2006 Share Postat Decembrie 12, 2006 ai gasit in photoshop? nush sper k am fost de ajutor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Decembrie 12, 2006 Share Postat Decembrie 12, 2006 Nope.. Le-am facut eu dar tot cu photoshop... Multzam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate