dead_man_walking Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 Mie-mi seamana a doo bufnite cu aripile ridicate, parga rugandu-se la un vrun Dumnezeu! )) seamana da nu rasare 214805[/snapback] NU CRED CA AR POZA ISCARIOTUL ASHA CEVA!!! eu cred ca sunt 2 personaje dubioase care fac incantatzii pagane!!! dupa ce rascolesc arhiva, o sa postez shi eu daca gasesc ceva interesant!!! sau daca mai ashteptatzi mi-am luat trepied shi pozele ies mai bine!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 Ry, poate te ajuta daca pun toata poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 Eu unul mai cer. Extraordinare pozele tale.Felicitari! 214674[/snapback] Dat fiind ca se mai cer... here goes: Picaturi Insecte Flori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
urzica Postat August 2, 2005 Autor Share Postat August 2, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
urzica Postat August 2, 2005 Autor Share Postat August 2, 2005 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
libelula Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 am si io cateva de care-s mandru... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 Ry! Nota Zece pentru poze :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
libelula Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 o micutza infometata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 nu-s prea cine shtie ce!!! da am o colectzie impresionanta de poze cu CERU" repet: mi-am luat trepied shi o sa postez in curand ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 am si io cateva de care-s mandru... 214918[/snapback] am pus-o pe desktop p-asta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
libelula Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 ce placut e sa cauti prin amintiri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
urzica Postat August 2, 2005 Autor Share Postat August 2, 2005 gata pt azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
libelula Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 (editat) o broscuta si plec sa beau o bere ca am obosit Editat August 2, 2005 de libelula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 @libelula: la pozele astea ai folosit trepied???? @HELLRYDER: THE SAME QUESTION!!! THANKS!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 Ry! Nota Zece pentru poze :crack: 214920[/snapback] Multumesc, multumesc! Dar sa stii ca desi am studiat cu atentie poza aceea tot nu sunt foarte lamurit ce e. Pare a fi ceva de lemn, un ornament sau ceva similar, vopsit sau aurit... Ne mai tii in suspans? Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 Eu as zice ca e din bronz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 Mai postati mai ca imi caut desktop pt compul de la job. Hellryder,tu in special.Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 Revin cu pozele promise, dupa ce mi-am indeplinit datoria de motociclist pe seara asta Nu-i usor sa fac selectie din aproape 2G de poze, asa ca sper ca am nimerit cateva mai reusite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
libelula Postat August 3, 2005 Share Postat August 3, 2005 @libelula: la pozele astea ai folosit trepied????@HELLRYDER: THE SAME QUESTION!!! THANKS!!! 214935[/snapback] salut, la nici una nu am avut trepied. poza pe care ti-ai pus-o pe desktop este facuta cu 1/1000 si diafragma 22. era o lumina groaznic de ciudata. veveritza este dintr-un parc unde veveritele erau f cuminti. broscutza la fel...statea cuminte pe bata si am facut poza de la 4 metri distanta. aparatul este un minolta dimage z1 de care sunt extrem de multumit. salutari, L Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon80 Postat August 3, 2005 Share Postat August 3, 2005 inc-o floare, doua... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
libelula Postat August 3, 2005 Share Postat August 3, 2005 @hellryder. ce aparat ai folosit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat August 3, 2005 Share Postat August 3, 2005 Multumesc, multumesc! Dar sa stii ca desi am studiat cu atentie poza aceea tot nu sunt foarte lamurit ce e. Pare a fi ceva de lemn, un ornament sau ceva similar, vopsit sau aurit... Ne mai tii in suspans? Ry. 214938[/snapback] Este vorba despre doua statuete de aproximativ 5 cm inaltime, facute din lut, cred ca au pus baietii ceva bronz peste ele ca prea seamana , reprezentand doua bufnite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat August 3, 2005 Share Postat August 3, 2005 @libelula: la pozele astea ai folosit trepied????@HELLRYDER: THE SAME QUESTION!!! THANKS!!! 214935[/snapback] @hellryder. ce aparat ai folosit? 215197[/snapback] Folosit Ricoh Caplio G4 cu lentile pt macro la 1cm. Fara trepied, trepied folosesc doar noaptea, o sa caut si niste poze de noapte, dar mai tarziu. Autolevels in Photoshop pentru niste reglaje fine de culoare si cam atat. Apropo, aparatul respectiv e de vanzare. Cine e interesat sa ma contacteze pe mail sau PM, inca mai e in garantie, eu vreau ceva mai mare. Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
libelula Postat August 3, 2005 Share Postat August 3, 2005 poiana tapului..urma sa ploua ..era un peisaj de nedescris. in poza am luat cat m-am priceput. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
libelula Postat August 3, 2005 Share Postat August 3, 2005 vedere din sirnea, com fundata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate