MotĂśrizer Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 cum te uiti tu printre denivelarile alea putin in dreapta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 Sorry, dar nu reusesc sa focalizez dincolo de ele cred ca tre sa schimb aparatul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SubInfluentza Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 (editat) Florin...te cam feresti de tanti, esti calugar? ) Editat Octombrie 6, 2010 de SubInfluentza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 Sorry, dar nu reusesc sa focalizez dincolo de ele cred ca tre sa schimb aparatul dupa ce gasesti aparatul... treci pe ..manual Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 pe manual nu prea-mi ies setarile...sunt incepator in ale fotografiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 calugar motociclist satanist si violator de babe`s Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SubInfluentza Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 Ce-ai facut cu tanti din avatar ? Nu statea bine la portret ? =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 Intrebare intrebatoare: cine stie unde pot face o remapare la un Canon 400D? La iso mare si la expunere prelungita am niste nenorociti de pixeli decedati. A, si nu ma trimiteti la service-ul autorizat Canon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 Ce-ai facut cu tanti din avatar ? Nu statea bine la portret ? =)) tanti din avatar a fost regulata fotografiata de cineva, cu talent... eu sunt la inceput, fotografiez modele fara experienta (20-25 ani) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
veics Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 calugar motociclist satanist si violator de babe`s si dependent de WOW ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
infopasscom Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 Intrebare intrebatoare: cine stie unde pot face o remapare la un Canon 400D? La iso mare si la expunere prelungita am niste nenorociti de pixeli decedati. A, si nu ma trimiteti la service-ul autorizat Canon. Atunci... service-ul autorizat Canon de la Budapesta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 cateva poze de azi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
veics Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 cateva poze de azi... uite ca undeva e si soare ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Octombrie 7, 2010 Share Postat Octombrie 7, 2010 uite ca undeva e si soare ) in wow e soare mai mereu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
veics Postat Octombrie 7, 2010 Share Postat Octombrie 7, 2010 in wow e soare mai mereu in curand o sa fii nevoit sa iti cauti si nevasta in wow, keep up the good work > ;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Octombrie 7, 2010 Share Postat Octombrie 7, 2010 momentan imi construiesc motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Octombrie 7, 2010 Share Postat Octombrie 7, 2010 cateva poze de azi... Gixxxerule, iti recomand (tuturor vi le recomand, de altfel) sa citesti aceste doua articole despre peisaje, sper sa dea viitoarelor tale fotografii mai mult impact: 1. 4-rules-of-composition-for-landscape-photography 2. 11-surefire-tips-for-improving-your-landscape-photography Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 7, 2010 Share Postat Octombrie 7, 2010 http://izismile.com/2009/03/27/wow_amazing...es_38_pics.html ceva misto rau Mesaj completat Gixxxerule, iti recomand (tuturor vi le recomand, de altfel) sa citesti aceste doua articole despre peisaje, sper sa dea viitoarelor tale fotografii mai mult impact: 1. 4-rules-of-composition-for-landscape-photography 2. 11-surefire-tips-for-improving-your-landscape-photography ms mult Mesaj completat http://izismile.com/2010/09/28/incredible_...rt_72_pics.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SubInfluentza Postat Octombrie 7, 2010 Share Postat Octombrie 7, 2010 ciuperci atomice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 (editat) ciuperci atomice Frumos Ce obiectiv ai folosit? Editat Octombrie 8, 2010 de Schumy CJ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SubInfluentza Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 50mm 1.8 Ieftin si bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 am incercat si eu metoda asta dar tu ai abordat unghiul mai bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
k-10 Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 Zici ca s-a dat startul la un nou ciclu de poze:"fiecare cu ciuperca lui". Bine ca nu sunt din acelea care provoaca micoze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 Pai daca-i bal, bal sa fie!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate