Crazy-devil Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 ba eu vreau sa fac de asa natura, incat sa merg fara roti la motor. sa salvez cauciucul... (lasati cearta si oglinzile la loc) ON: tentative...de-ale mele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 On topic DSC_0083.jpg nu-mi place!!! trebuia mai mult focus catre tzatze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lostinsnow Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 cum ati dat jos oglinzile, asa ar trebui sa dati jos si aparatul de fotografiat (unii macar ) .. sau macar impresiile de fotografi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 de-acum pe toate pozele mele o sa scriu intr-un colt 'frigider fotografi' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 de-acum pe toate pozele mele o sa scriu intr-un colt 'frigider fotografi' Sa nu uiti de sigla. Arctic, bosch, wirlpool.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Ravishing Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 Vama Veche inainte de inceperea sezonului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan86 Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 De duminica.... Ionel Pascota Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 Linia orizontului e cam la mijloc si e si stramba. Se rezolva cu crop si rotire. De calitatea imaginii nu mai vorbesc. Are si telefonul ala o limita. Parerea mea... Vama Veche inainte de inceperea sezonului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator andrei_zxr Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 cateva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator andrei_zxr Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 Linia orizontului e cam la mijloc si e si stramba. Se rezolva cu crop si rotire. De calitatea imaginii nu mai vorbesc. Are si telefonul ala o limita. Parerea mea... Mie chiar imi place imaginea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 De duminica.... Ionel Pascota daca mai dadeai o ajustare la HDR-ul ala, iti exploda monitorul. ease up, mate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 Mie chiar imi place imaginea Gusturile nu se discuta, dar te-as intreba ce anume iti place la acea fotografie. Multam anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorhead23 Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 asta nu mai e topic de fotografii,a devenit topic de poze....gigel photography..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 cateva ce zoom ai folosit la poza cu avionul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 ....gigel photography..... Free gigel! ce zoom ai folosit la poza cu avionul. Ce-i ala zoom? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator andrei_zxr Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 asta nu mai e topic de fotografii,a devenit topic de poze....gigel photography..... Nici eu nu sunt de-acord cu faptul ca toti habarnistii care au pus mana pe DSLR, intai au grija sa-si faca logo cu "p**a mea photography" , in loc sa invete ceva util,dar nici comentariile tale nu-mi par prea utile. Mai bine comenteaza ceva la obiect, despre 'poza' postata, decat pe 'langa'.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator andrei_zxr Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 ce zoom ai folosit la poza cu avionul. Tu ai ramas blocat la ideea de 'zoom' de multe pagini in urma,inainte de a-ti cumpara DSLR ul. E facuta cu un obiectiv cu focala FIXA, un Tair 300mm F4.5, folosit cu adaptor m42-> EOS, pe un Canon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator andrei_zxr Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 Gusturile nu se discuta, dar te-as intreba ce anume iti place la acea fotografie. Multam anticipat! Tocmai pentru ca nu se discuta, nu-ti voi raspunde la intrebare. Nu e ca si cum daca-ti raspund,asta iti va schimba parerea sau perceptia ta asupra acelei fotografii, iar daca-ti raspund, iarasi,nu te ajuta cu nimic daca stii ce imi place MIE la acea fotografie.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 Sa revenim la subiectul topicului . . . . si in ton cu vremea : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 Gigel, negigel photography, in loc sa criticati ca folosesc un logo, mai bine ziceti ce e in neregula cu poza si cum ati fi procedat voi, tinand cont ca folosesc un D3100 cu Pentacon Auto50mm 1.8 cu adaptor m42-nikon fara lentila corectoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 Tu ai ramas blocat la ideea de 'zoom' de multe pagini in urma,inainte de a-ti cumpara DSLR ul. E facuta cu un obiectiv cu focala FIXA, un Tair 300mm F4.5, folosit cu adaptor m42-> EOS, pe un Canon. Scuze coa.... M-am exprimat gresit. La obiectiv ma gândeam, dar am scris zoom. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 Gigel, negigel photography, in loc sa criticati ca folosesc un logo, mai bine ziceti ce e in neregula cu poza si cum ati fi procedat voi, tinand cont ca folosesc un D3100 cu Pentacon Auto50mm 1.8 cu adaptor m42-nikon fara lentila corectoare. nu stiu daca te referi la poza aia cu gagica de pe pagina precedenta, dar mie mi-au placut sfarcurile ei. gg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 M-am referit la toate comentariile aduse aiurea in legatura cu logoul meu. Pana acum singurele comentariile ce au avut legatura cu poza au fost ca trebuia sa focalizez pe tzatze si ca are sfarcuri misto. In rest doar vorbe obosite.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 Pana acum singurele comentariile ce au avut legatura cu poza au fost ca trebuia sa focalizez pe tzatze si ca are sfarcuri misto. In rest doar vorbe obosite.. da, sunt deacord cu asta. si eu am observat, doar ca nu am mai obiectat. in numele colegilor pasionati de futografiat, propun sa mai faci inca o sedinta cu respectiva domnita. eventual ai putea sa pui pagina de facebook a domnisoarei, poate socializam si noi in vederea unor sedinte foto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 E facuta cu un obiectiv cu focala FIXA, un Tair 300mm F4.5, folosit cu adaptor m42-> EOS, pe un Canon. oricum puteai sa ramai doar la replica asta de mai sus... cumva e modelul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate