skvj Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 (editat) Da cwaie, chiar am ... Da cwaie ... merg fara oglinzi de un an jumate.. Editat Iunie 2, 2013 de skvj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator andrei_zxr Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 ... merg fara oglinzi de un an jumate.. I rest my case. Iarta-ma ca am postat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 Am inceput sa merg fara oglinzi de nevoie. M-am obisnuit in cateva zile si acum mi se pare nenatural sa merg pe motor fara sa intorc capul ... dupa domnisoare..masini.. Incearca sa te inveti sa te uiti si in spate inainte de orice manevra pentru ca oglinzile au unghi mort. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 Am inceput sa merg fara oglinzi de nevoie. M-am obisnuit in cateva zile si acum mi se pare nenatural sa merg pe motor fara sa intorc capul ... dupa domnisoare..masini.. Incearca sa te inveti sa te uiti si in spate inainte de orice manevra pentru ca oglinzile au unghi mort. Bafta! Daca ai oglinzi de 2 lei si/sau sunt reglate aiurea poate ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator andrei_zxr Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 . Incearca sa te inveti sa te uiti si in spate inainte de orice manevra pentru ca oglinzile au unghi mort. Bafta! hahhaha ai ajuns sa dai sfaturi Ma omule, esti epic, pe bune iti spun )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiandrei Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 hahhaha ai ajuns sa dai sfaturi Ma omule, esti epic, pe bune iti spun )) ped o'phile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 hahhaha ai ajuns sa dai sfaturi Ma omule, esti epic, pe bune iti spun )) Nu stiu ce sa zic, tu esti cel care mi-ai vandut un pont despre cum sa merg fara oglinzi macar o zi si dupa care mai vorbim. Ti-am explicat clar ca am mult timp de cand merg fara, asa ca ia-ti pontul si vinde-l in alta parte ca facem offtopic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 Nu stiu ce sa zic, tu esti cel care mi-ai vandut un pont despre cum sa merg fara oglinzi macar o zi si dupa care mai vorbim. Ti-am explicat clar ca am mult timp de cand merg fara, asa ca ia-ti pontul si vinde-l in alta parte ca facem offtopic. Acum ce să zic ... adevărul este că oglinzile au fost primul lucru pe care l-am dat jos la toate motocicletele pe care le-am avut Și eu m-am obișnuit atît de tare încît nu pot să merg pe mobretă fără să întorc capul, chiar dacă îmi pui oglinzi la ea. Pur și simplu n-am încredere în ele .... (scuze pentru offtopic) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 On topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 ba eu vreau sa fac de asa natura, incat sa merg fara roti la motor. sa salvez cauciucul... (lasati cearta si oglinzile la loc) ON: tentative...de-ale mele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 On topic DSC_0083.jpg nu-mi place!!! trebuia mai mult focus catre tzatze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lostinsnow Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 cum ati dat jos oglinzile, asa ar trebui sa dati jos si aparatul de fotografiat (unii macar ) .. sau macar impresiile de fotografi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 de-acum pe toate pozele mele o sa scriu intr-un colt 'frigider fotografi' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 de-acum pe toate pozele mele o sa scriu intr-un colt 'frigider fotografi' Sa nu uiti de sigla. Arctic, bosch, wirlpool.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Ravishing Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 Vama Veche inainte de inceperea sezonului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan86 Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 De duminica.... Ionel Pascota Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 Linia orizontului e cam la mijloc si e si stramba. Se rezolva cu crop si rotire. De calitatea imaginii nu mai vorbesc. Are si telefonul ala o limita. Parerea mea... Vama Veche inainte de inceperea sezonului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator andrei_zxr Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 cateva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator andrei_zxr Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 Linia orizontului e cam la mijloc si e si stramba. Se rezolva cu crop si rotire. De calitatea imaginii nu mai vorbesc. Are si telefonul ala o limita. Parerea mea... Mie chiar imi place imaginea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 De duminica.... Ionel Pascota daca mai dadeai o ajustare la HDR-ul ala, iti exploda monitorul. ease up, mate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 Mie chiar imi place imaginea Gusturile nu se discuta, dar te-as intreba ce anume iti place la acea fotografie. Multam anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorhead23 Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 asta nu mai e topic de fotografii,a devenit topic de poze....gigel photography..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 cateva ce zoom ai folosit la poza cu avionul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 ....gigel photography..... Free gigel! ce zoom ai folosit la poza cu avionul. Ce-i ala zoom? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate