Arthur E Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 Poza de ...concert. DSC_0962.JPG Fara suparare , parerea mea este ca aceasta poza este un esec . Fotografia in astfel de conditii este fooooaaarte dificila dat fiind numarul mare de lumini si culori . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 capat de drum.... Ma da' al naibii mai esti. Stim pe unde umbli,...vrei sa ne faci surpriza cand te-ntorci ? Drum bun spre casa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 Pai de ce sa fie dificila? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Ravishing Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 Pai de ce sa fie dificila? DSC_0950.JPG Daca vrei sa scoti albul alb, ai sa vezi ca e dificila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 Pai de ce sa fie dificila? DSC_0950.JPG Tocmai ti-ai raspuns singur ! Fa o comparatie intre cele doua poze si ai sa vezi diferentele . In prima poza postata , era ok daca aveai lumina alba in spatele subiectului ! Avea cu totul si cu totul alte perspectiva fotografia ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 Nu m-am gandit din acest punct de vedere. Mie unul imi plac luminile colorate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 Nu m-am gandit din acest punct de vedere. Mie unul imi plac luminile colorate Si mie , dar in astfel de situatii ai multe reglaje de facut . Nu am posibilitatea de la birou , sa postez mai multe fotografii dar iata cateva , fara interventii " divine " : si . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 Cand ai mai multe surse de lumina cu temperaturi de culoare diferite e aproape imposibil sa faci un balans de alb corect la fotografiere, asa ca faci un compromis, fie atunci, fie la post-procesare. Daca ai doar reflectoare cu becuri incandescente e mai simplu: balans de alb pe "tungsten" si culorile ies cum trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 Cand ai mai multe surse de lumina cu temperaturi de culoare diferite e aproape imposibil sa faci un balans de alb corect la fotografiere, asa ca faci un compromis, fie atunci, fie la post-procesare. Daca ai doar reflectoare cu becuri incandescente e mai simplu: balans de alb pe "tungsten" si culorile ies cum trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 Nu am tungsten, dar cred ca e echivalent cu Incandescent pe Nikon. Stiu asta. La fel de bine poti face balansul de alb manual. Insa poti si profita de toate acele lumini intr-un mod creativ. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 Nu am tungsten, dar cred ca e echivalent cu Incandescent pe Nikon. Stiu asta. La fel de bine poti face balansul de alb manual. Insa poti si profita de toate acele lumini intr-un mod creativ. Da. E sinonim cu "incandescent". De balans de alb manual vorbeam mai devreme. Incearca sa-l faci cand ai mai multe surse de lumina de culori diferite si vorbim dupa aceea. Poti sa folosesti si mama Expodisc-urilor ca tot nu-ti iese perfect. Mai bine il lasi pe Auto si tii degetele incrucisate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 Nu am tungsten, dar cred ca e echivalent cu Incandescent pe Nikon. Stiu asta. La fel de bine poti face balansul de alb manual. Insa poti si profita de toate acele lumini intr-un mod creativ. Cu putina rabdare si multe incercari poti obtine cadre superbe . Poate ajuta : http://www.imaging-resource.com/PRODS/D3100/D3100A5.HTM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robike Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 Sper sa va placa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 Sper sa va placa. 3 si 5 sunt splendide Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 (editat) doar 3! 5 e varza rosie murata! Experienta de a fi acolo, nu se vede in imagine, sorry. Editat Iunie 21, 2013 de warlock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robike Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 3 si 5 sunt splendide Multumesc! doar 3! 5 e varza rosie murata! Experienta de a fi acolo, nu se vede in imagine, sorry. Nu ma supar, am foarte putina experienta in fotografie si in editat. Noroc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 Si mie , dar in astfel de situatii ai multe reglaje de facut . Nu am posibilitatea de la birou , sa postez mai multe fotografii dar iata cateva , fara interventii " divine " : DSCN7158.JPG si DSC_4595.JPG . Nici pozele mele cu Antonia nu au nici un fel de interventie, sunt din aparat cu balansul de alb pe Auto, dar nu pot sa ma abtin sa spun ca ale mele sunt ceva mai reusite... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Ravishing Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 Sper sa va placa. Imi plac culorile din 4, iar daca avea focus pe flori era chiar splendida. Prima floare oricum nu cred ca iesea in focus pentru ca erai aproape de ea, insa celelalte ar fi putut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 (editat) Am fost și eu la concert dar mai mult am dat din cap Tot cu lumini colorate si ISO mare rau, cam peste puterea agregatului meu Editat Iunie 21, 2013 de bibi.audiofil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 Ianachime, ai mers cam pe burta pana la Nordkap. Nu-i frumos! Pacat ca iar ti-a iesit stramba poza. dupa 40 de ore treaz si calarit motorul si fery cam cum dracu puteam sa o fac DREAPTA.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 dupa 40 de ore treaz si calarit motorul si fery cam cum dracu puteam sa o fac DREAPTA.... simplu....drept te astept cu mai multe poze. dar te astept si pe la mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian X Postat Iunie 22, 2013 Share Postat Iunie 22, 2013 matza care verifica lantul daca-i intins (1D mark II + 24mm 1.4L II) si VFR 750F RC36 (Canon 5D + 24mm 1.4L II) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old Postat Iunie 23, 2013 Share Postat Iunie 23, 2013 m-am enervat azi ca ieri nu mi-a mers lucrul cu foto, asa ca am dat azi un alt test cu ceva substante mai vechi si mi-am tras un autoportret. dupa care, am inceput sa observ anumite probleme, da' nu pot zice ca nu a mers. expunere de ~17 secunde la f5.6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iunie 23, 2013 Share Postat Iunie 23, 2013 matza care verifica lantul daca-i intins (1D mark II + 24mm 1.4L II) si VFR 750F RC36 (Canon 5D + 24mm 1.4L II) Pisica este tare . Referitor la fotografia la scena , am si ceva din acest week end : si pe langa asta am mai avut bafta de o furtuna - Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iunie 24, 2013 Share Postat Iunie 24, 2013 Mult mai calumea calitatea, decat la antonia lui skvj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate