Arthur E Postat Septembrie 22, 2013 Share Postat Septembrie 22, 2013 (editat) divagam.hai sa postam poze aiurea : , , , . Editat Septembrie 22, 2013 de Arthur TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ekosekthor Postat Septembrie 22, 2013 Share Postat Septembrie 22, 2013 @Arthur_tm: Ma enerveaza la tine faptul ca pui multe poze pe forum dar cu titlu de genu: aiurea, de plictiseala... etc. Dc? NU inteleg de ce. 1. Iti place sa faci poze. 2. ai timp sa faci poze 3. Chiar faci poze Si cu toate astea, resursele tale se duc spre cadre repetitive, matze, porumbei si mobre noaptea. Aia cu mobrele ai eliminat-o vad Intelegi ce vreau sa zic? Ai mijloacele si elementele de care ai nevoie sa imbunatatesti pozele si totusi... eziti sa o faci. WTF?! dc? Serios, iesi din rutina proprie. schimba-ti regulile. Pune 2 subiecte in acelasi cadru, caua ceva anume, nu mai declansa in stanga si-n dreapta pt orice subiect. Fa-l sa merite poza ta. Ia-o ca pe o provocare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Septembrie 23, 2013 Share Postat Septembrie 23, 2013 hai sa postam poze Nesebar la asfintit: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Septembrie 23, 2013 Share Postat Septembrie 23, 2013 Si cu toate astea, resursele tale se duc spre cadre repetitive, matze, porumbei si mobre noaptea. Aia cu mobrele ai eliminat-o vad Nu am mai prins nici o mobra noaptea Serios, iesi din rutina proprie. schimba-ti regulile. Pune 2 subiecte in acelasi cadru, caua ceva anume, nu mai declansa in stanga si-n dreapta pt orice subiect. Fa-l sa merite poza ta. Ia-o ca pe o provocare Am sa tin cont de sfaturi . O saptamana usoara la toata lumea . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FBogdan Postat Septembrie 23, 2013 Share Postat Septembrie 23, 2013 Nici o fotografie nu reda realitatea asa cum e vazuta direct. Incepand cu filtrele de polarizare si terminand cu supra/sub expunere, o fotografie buna este ARTA. Adica evidentiaza ca si un tablou ceea ce artistul (in cazul de fata fotograful) vrea sa transmita privitorilor prin imaginea surprinsa. Maiestria e ca artistul transmite mesajul catre mintea si sufletul privitorului, ochii fiind doar canalul. De aceea Van Gogh a putut realiza acel unic si vestit autoportret care poate soca la propriu privitorul sensibil. __ . . __ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Septembrie 23, 2013 Share Postat Septembrie 23, 2013 Salutari, Ieri, in timpul unui eveniment la care am asigurat sonorizarea, am stat putin de vorba cu persoana care se ocupa de filmare. Spre surprinderea mea, facea treaba asta cu un DSLR Canon. Mi-a aratat aplicatia Magic Lantern, si mi-a explicat foarte pe scurt ce face. Pare ok si din ceea ce am vazut eu si din ce am cititi pe net. A folosit-o cineva? Poate sa dea niste detalii? Ma gandesc sa o instalez si eu pe aparatul meu si vreau sa stiu daca intradevar merita. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Septembrie 23, 2013 Share Postat Septembrie 23, 2013 Magic Lantern e o chestie foarte tare pt posesorii de 5D mark 3.Nu m-am documentat prea tare (pt ca nu ma pasioneaza video (Momentan)), insa iti ofera capacitatea de a filma raw. Sunt diverse review uri pe net si tot felul de forumuri unde explica pe larg.uite ca sa-ti faci o idee despre ce poate: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Septembrie 23, 2013 Share Postat Septembrie 23, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Septembrie 23, 2013 Share Postat Septembrie 23, 2013 Asta ar trebui sa o vinzi celor de la statia peco ! Frumoasa poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Septembrie 23, 2013 Share Postat Septembrie 23, 2013 (editat) Magic Lantern uite ca sa-ti faci o idee despre ce poate mie mi se pare video-ul ala o mare facatura! filmezi aiurea si zici ca apoi aplicatia lu' peste face minuni! e ca-n filmele alea in care dintr-o poza mica fac zoom si refac imaginea ... ... probabil ajuta mult accesul la toate setarile posibile, banuiesc ca-i utila lanterna aia Editat Septembrie 23, 2013 de warlock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Septembrie 23, 2013 Share Postat Septembrie 23, 2013 Pai si D3100 filmeaza RAW .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Septembrie 23, 2013 Share Postat Septembrie 23, 2013 Portret : . O seara faina . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Septembrie 23, 2013 Share Postat Septembrie 23, 2013 (editat) mie mi se pare video-ul ala o mare facatura! filmezi aiurea si zici ca apoi aplicatia lu' peste face minuni! e ca-n filmele alea in care dintr-o poza mica fac zoom si refac imaginea ... ... probabil ajuta mult accesul la toate setarile posibile, banuiesc ca-i utila lanterna aia Mi-e lene si chiar nu am nici chef nici interes sa-ti contrazic ....aberatia.. Nu ma pricep atat de bine la video,dar ma pricep suficient cat sa inteleg avantajul oferit de catre cei de la Magic Lantern. N-are sens acum sa caut link uri,tutoriale ,explicatii,review uri doar ca sa te conving pe tine. Ar fi o pierdere de timp. Pai si D3100 filmeaza RAW .. Imi poti da un exemplu de filmare de eveniment sau orice, profi, facut cu D3100 ? Stai jos,ai 4. Editat Septembrie 23, 2013 de Adrian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Septembrie 23, 2013 Share Postat Septembrie 23, 2013 (editat) Imi poti da un exemplu de filmare de eveniment sau orice, profi, facut cu D3100 ? cateva episoade din Dr. House ! de filmat RAW nu am incercat dar e calitate HD Editat Septembrie 23, 2013 de Joon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Septembrie 23, 2013 Share Postat Septembrie 23, 2013 Nu am zis ca e folosit, e un entry level pana la urma.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Septembrie 23, 2013 Share Postat Septembrie 23, 2013 (editat) Ai zis ca poate video RAW si nu-i asa. Cand spuneam sa cititi manualul... Editat Septembrie 23, 2013 de Doctor X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Septembrie 23, 2013 Share Postat Septembrie 23, 2013 Nu am zis ca e folosit, e un entry level pana la urma.. si-l compari cu 5d mark III de la canon? ce treaba are? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Septembrie 23, 2013 Share Postat Septembrie 23, 2013 cateva episoade din Dr. House ! de filmat RAW nu am incercat dar e calitate HD esti sigur ca nu gafezi? Nu cumva a fost folosit 5D mark II la Dr House,si NU nikon D3100? Nu am zis ca e folosit, e un entry level pana la urma.. Pai tocmai, e entry level. Nu-si are sensul in discutia de fata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Septembrie 23, 2013 Share Postat Septembrie 23, 2013 si-l compari cu 5d mark III de la canon? ce treaba are? Nu am comparat. Gata, nu are sens. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Septembrie 24, 2013 Share Postat Septembrie 24, 2013 Acest film a fost filmat cu 2 aparate D7100 : . O zi faina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Septembrie 24, 2013 Share Postat Septembrie 24, 2013 Din seria "ce se vede din balconul meu", astazi un rasarit: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Septembrie 24, 2013 Share Postat Septembrie 24, 2013 esti sigur ca nu gafezi? Nu cumva a fost folosit 5D mark II la Dr House,si NU nikon D3100? Pai tocmai, e entry level. Nu-si are sensul in discutia de fata. l-au folosit la cateva episoade pentru publicitate cand a fost lansat pe piata D3100 , stiu asta ca m-am interesat foarte mult ce poate inainte sa-l cumpar acum 2 ani ! in restul discutiei nu ma bag . Acest film a fost filmat cu 2 aparate D7100 : . O zi faina regia si montajul geniale , calitatea imaginii super ! felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Septembrie 24, 2013 Share Postat Septembrie 24, 2013 http://en.wikipedia.org/wiki/Uncompressed_video Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Septembrie 24, 2013 Share Postat Septembrie 24, 2013 l-au folosit la cateva episoade pentru publicitate cand a fost lansat pe piata D3100 , stiu asta ca m-am interesat foarte mult ce poate inainte sa-l cumpar acum 2 ani ! in restul discutiei nu ma bag . regia si montajul geniale , calitatea imaginii super ! felicitari Felicitarile sunt ptr realizatorii montajului . Sunt doi baieti deosebiti care in " timpul liber " lucreaza ca reporteri . Din seria "ce se vede din balconul meu", astazi un rasarit: La ora asta . . . ori dorm ori vin din crasma . Deci in nici una din situatiii nu as putea face poze . Frumos rasaritul . Culorile cu care ne incanta natura sunt fascinante . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Septembrie 24, 2013 Share Postat Septembrie 24, 2013 l-au folosit la cateva episoade pentru publicitate cand a fost lansat pe piata D3100 , stiu asta ca m-am interesat foarte mult ce poate inainte sa-l cumpar acum 2 ani ! in restul discutiei nu ma bag . Nici google nu stie de Dr House si D3100 Si la ce reclama agresiva isi face Nikonul, cu siguranta ar fi stiut. Pe cand daca dai cautare Dr House Canon iti face autocomplete cu 5D Mark II Nu ca ar conta prea tare, dar ca idee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate