bocosb Postat Ianuarie 29, 2014 Share Postat Ianuarie 29, 2014 Poza a 2-a e posibil sa fie o alegere mai subiectiva pentru mine: - in mod normal as fi indreptat orizontul(chiar am facut asta la prelucrare dar nu mi-a placut cum arata) - am impresia ca face cadrul mai dinamic, transmite ceva din leganatul barcii pe apa. - cu capetele taiate asta a fost maximul obiectivului, barcuta nu era tare mare si mai mult nu am putut prinde din cadru - poate daca era mai wide prindeam si "volanul" barcii care ar fi dat alta imagine asupra soferului cu fata impasibila care sta spre obiectiv. - soarele care bate deranjant in obiectiv - asta e unul din motivele pentru care imi place poza respectiva, e elementul care da atmosfera fotografiei. Contre jour e un stil de pozat care mie imi place in general prin faptul ca lumina ascunde un pic din detalii si lasa mai mult spatiu interpretarii personale. Totusi analiza fotografiei mi-o bazez si pe experienta in sine care include elemente ca duduitul lent al barcii si vibratiile transmise prin lemn, tipetele pescarusilor, mirosul de mare, de combustibil, de lemn vechi patat cu ulei si soarele caldut de apus. Deci sunt de acord ca pentru un privitor obiectiv e posibil sa nu aiba mare valoare artistica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Ianuarie 29, 2014 Share Postat Ianuarie 29, 2014 Poza a 2-a e posibil sa fie o alegere mai subiectiva pentru mine: - in mod normal as fi indreptat orizontul(chiar am facut asta la prelucrare dar nu mi-a placut cum arata) - am impresia ca face cadrul mai dinamic, transmite ceva din leganatul barcii pe apa. - cu capetele taiate asta a fost maximul obiectivului, barcuta nu era tare mare si mai mult nu am putut prinde din cadru - poate daca era mai wide prindeam si "volanul" barcii care ar fi dat alta imagine asupra soferului cu fata impasibila care sta spre obiectiv. - soarele care bate deranjant in obiectiv - asta e unul din motivele pentru care imi place poza respectiva, e elementul care da atmosfera fotografiei. Contre jour e un stil de pozat care mie imi place in general prin faptul ca lumina ascunde un pic din detalii si lasa mai mult spatiu interpretarii personale. Totusi analiza fotografiei mi-o bazez si pe experienta in sine care include elemente ca duduitul lent al barcii si vibratiile transmise prin lemn, tipetele pescarusilor, mirosul de mare, de combustibil, de lemn vechi patat cu ulei si soarele caldut de apus. Deci sunt de acord ca pentru un privitor obiectiv e posibil sa nu aiba mare valoare artistica nenea ala in camasa, care e cu fata la tine conduce barca? clar trebuia un obiectiv mai wide... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 29, 2014 Share Postat Ianuarie 29, 2014 nenea ala in camasa, care e cu fata la tine conduce barca? clar trebuia un obiectiv mai wide... ca cum tine mainile intre picioare clar nu el CHILOTEAZ.... uite cropul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Ianuarie 29, 2014 Share Postat Ianuarie 29, 2014 ala cu alb pare un fel de unsuspecting bomberman waiting for his cue Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Ianuarie 30, 2014 Share Postat Ianuarie 30, 2014 l-am gasit pe net si mi s-a parut putin interesant dar si comic. http://www.220.ro/faze-tari/Imagini-Uimitoare-Elan-Vs-Fotograf/2tHY2ESxzO/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Ianuarie 30, 2014 Share Postat Ianuarie 30, 2014 ala cu alb pare un fel de unsuspecting bomberman waiting for his cue Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satan Postat Ianuarie 31, 2014 Share Postat Ianuarie 31, 2014 Te vaaaad.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Februarie 1, 2014 Share Postat Februarie 1, 2014 Zenit E + Helios 44 M film Kodac Gold ISO 200 : , , , . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Februarie 1, 2014 Share Postat Februarie 1, 2014 colorata maine-i gata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 1, 2014 Share Postat Februarie 1, 2014 gh.jpg.jpgG0573880.jpg.jpg Niste momente surprinse de mine. Calitatea fotografiilor nu e extraordinara insa arata bine. incearc-o pe a doua in alb-negru. mi se pare super pt un tablou "old time" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Februarie 1, 2014 Share Postat Februarie 1, 2014 gh.jpg.jpgG0573880.jpg.jpg Niste momente surprinse de mine. Calitatea fotografiilor nu e extraordinara insa arata bine. Este un HDR direct din camera foto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Februarie 2, 2014 Share Postat Februarie 2, 2014 incearc-o pe a doua in alb-negru. mi se pare super pt un tablou "old time" cu lampa aia pe stalp, fix tablou old time e.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satan Postat Februarie 2, 2014 Share Postat Februarie 2, 2014 Another day, same cat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 2, 2014 Share Postat Februarie 2, 2014 cu lampa aia pe stalp, fix tablou old time e.... de ce? in anii 60 nu aveai lampi? ma refer ca ar iesi un tablou clasic, sau nush cum sa-i zic. is plictisit de atata perfectiune. mereu ni se da doar falsuri reale. intr-adevar, ala incurca acolo, dar face parte din peisaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Februarie 2, 2014 Share Postat Februarie 2, 2014 Tot la Dealul Sasului: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Februarie 2, 2014 Share Postat Februarie 2, 2014 (editat) Dragi fotografi care ma ajuta cu un sfat pt achizitionarea unei camere de buzunar?Vreau sa aiba wifi si sa faca poze cat stie ea de bine..ca eu nu prea stiu!Initial am vrut samsung galaxy camera apoi sony rx100 si acum m-am oprit la samsung wb800f RX 100 ontopic: matza mea + o matza in padure... Editat Februarie 2, 2014 de Adrian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Februarie 3, 2014 Share Postat Februarie 3, 2014 ps: da, aia cu matza am facut-o ieri, cand am ramas inzapezit in padure, m-am aventurat pe un drum forestier si am mers kilometri intregi pe jos ca sa prind semnal la telefon sa pot chema pe cineva.. Singura poza buna a fost cu matza, ca dupa aia cateva ore am avut activitate cu impotmolirea. note to self: de acum merg pe jos, ca pe jos nu pot ramane inzapezit... eu nu plec fara lanturi de acasa.. nici vara new one Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndyCZR Postat Februarie 3, 2014 Share Postat Februarie 3, 2014 Am si eu una asemanatoare cu umbrele @bocosb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Februarie 5, 2014 Share Postat Februarie 5, 2014 Discutiile astea cred ca ar merge mai bine in threadul cu "DSLR ideal".. nu ca ma deranjeaza, dar aici se posteaza mai mult si o sa se piarda informatia. inca 4 din tarile calde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Februarie 5, 2014 Share Postat Februarie 5, 2014 Daca nu taiai zgirie-norii erau perfecte Cu munca sau in vacanta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Februarie 6, 2014 Share Postat Februarie 6, 2014 Un fel de vacanta Nici mie nu imi place ca is taiate cladirile dar atata poate obiectivul la 17mm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 6, 2014 Share Postat Februarie 6, 2014 Discutiile astea cred ca ar merge mai bine in threadul cu "DSLR ideal".. nu ca ma deranjeaza, dar aici se posteaza mai mult si o sa se piarda informatia. inca 4 din tarile calde cand vad zgaraierahaturile alea asa de apropiate ca zici ca sunt cipercile de case din pipera nu mai inteleg nimic sa ai tu mii de hectare de nisip si sa pui blocurile la o asa mica distanta unele de altele chiar e aberant la cati bani au investit in desertul ala sa i dea viata sa mor daca inteleg inghesuiala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Februarie 6, 2014 Share Postat Februarie 6, 2014 cand vad zgaraierahaturile alea asa de apropiate ca zici ca sunt cipercile de case din pipera nu mai inteleg nimic sa ai tu mii de hectare de nisip si sa pui blocurile la o asa mica distanta unele de altele chiar e aberant la cati bani au investit in desertul ala sa i dea viata sa mor daca inteleg inghesuiala Ironia este ca toata lumea cauta linistea si relaxarea . . . in vecinatatea altor 700 de vecini . Nu vad nimic impresionant in faptul ca ai posibilitatea sa locuiesti intr-un bloc , la etajul 50 sau 80 . Chiar nu vad . Eu stau la doi si simt ca sunt ca in cusca . Vecini sus , vecini in stanga , in dreapta , jos . . . . ce sa zic , mare realizare a societatii moderne . Beau apa din perete si ma c@c in casa . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Februarie 6, 2014 Share Postat Februarie 6, 2014 Beau apa din perete si ma c@c in casa . aoleo cum suna asta. io stau la curte, dar tot asa fac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Februarie 6, 2014 Share Postat Februarie 6, 2014 Din cite-mi dau seama, in prima poza-s zgirie-norii din celelalte vazuti dinspre mare. Nu m-ar deranja sa muncesc la etajul 30 cu privire inspre mare. Nici sa ai privire inspre debarcaderul ala nu pare rau. Bine ca din bloc comunist de Romania e priveliste misto, tot timpul. E drept ca in cladirile alea sint si birouri la interior, de stai toata ziua la neon. Cladirile alea sint adunate acolo tocmai pentru priveliste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate