Cristi T Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 (editat) Rusty boat in sepia Editat Aprilie 4, 2007 de Cristi T Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 (editat) wow ce ma bucur, am lipsit doue trei zile si activitatea pe aici s-a intensificat vizibil ... ceea ce e ... bestial belbody strada este super - andrei c - asta-i intrebarea "care diana" sinner aleea gri imi place mult kcuf di - buna incercarea (am senzatia de pictura) asa ca te rugam frumos mai pune fotografii ca cine stie xeres imi place 3 perspectiva prin piatra foarte buna wan ted imi place toate trei si nu pot alege care este cea mai buna fiecare are ceva tare de tot in ea rideordye - din primele cinci (cred) imi plac jaratecul si frunza in asfintit foarte misto, iar din a doua tura o mica observatie daca nu te superi ... as mai fi asteptat doua secunde sa iasa cei doi indivizi din cadru pentru ca intr-o oarecare masura distrug senzatia de parasit pe care mi-o lasa fotografia ... se mai poate si prelucra dar s-ar putea sa para incompleta ... asa cum e e beton si daca era si fara mergatori ... hihi oricum supertari sepia felicitari asa raven nu ai pentru ce sa imi multumesti (stii tu) dana i m-am gandit si eu si uite variantele in rest asfalt uscat la toata lumea si daca nu mai "vorbim" un paste linistit alaturi de cei dragi Editat Aprilie 4, 2007 de hebe5p1n Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
me_stz Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 Am pus si eu 2 poze facute de mine..sper sa va placa :"> ma bucur ca v-au placut pozele mele o sa mai postez dar acum nu am timp diseara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi T Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 @walower:multumesc pentru sfat Din pacate poza a fost facuta de mine acum 2 ani,desigur,cu prima ocazie cand voi ajunge la mare am sa incerc cum ai spus.E adevarat,pozele facute dimineata si cele de la apasul soarelui sunt foarte reusite,tocmai din cauza umbrelor alungite care dau farmec subiectelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
me_stz Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 (editat) o poza mai veche....am numit-o "Abandonate...." ps: eu le-am stricat pe toate sa-mi spuneti daca arata bine chenarele Editat Aprilie 5, 2007 de me_stz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dana_i Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 (editat) Salut! hebe5p1n, mi se pare ca arata mai bine monocrom desi capata o nota de plasticitate. Totusi este doar ceea ce-mi pare mie. Vincent. de claritate duc lipsa nu numai din cauza scanarilor ci si din aceea a lipsei trepiedului si a rabdarii uneori. La contrast nu stiu ce motiv sa invoc , dar apropos de lumina am citit ca aceea din amurg si de la apus scade contrastul si odata cu el si profunzimea (desi e mai calda decat lumina din restul zilei si mai placuta vederii). Asta nu am zis-o ca un motiv ci doar ca ceva ce am aflat eu. me_stz, ce ti-a facut bietul smena de l-ai spart asa? Nu te superi pe mine daca-ti spun ca mie nu-mi place chenarul de la "Abandonate....", iar la cealalta ... faptul ca linia aia taie subiectul ... ma duce in eroare;sau asta era si intentia ta? Ma intreb daca nu era mai bine ca subiectul sa intre intreg in cadrul acela mai mic. Acum na... daca gresesc ... sorry. In pozele astea m-am jucat cu dinamica, numai ca in a doua mi se pare ca o cam ia la fuga. Adica parca-i putin exagerat. Astept pareri. Seara buna! Editat Aprilie 5, 2007 de dana_i Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
equilibrium Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
equilibrium Postat Aprilie 6, 2007 Share Postat Aprilie 6, 2007 mai pun si eu cate ceva.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wan Ted Postat Aprilie 6, 2007 Share Postat Aprilie 6, 2007 Iar pasarele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
equilibrium Postat Aprilie 7, 2007 Share Postat Aprilie 7, 2007 Iar pasarele Sal!!..super tari pozele ..ce aparat folosesti?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wan Ted Postat Aprilie 7, 2007 Share Postat Aprilie 7, 2007 Salut! Folosesc un reflex Pentax digital, pozele de mai sus sunt facute cu un obiectiv din 1985 Faine cheile, bv! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
equilibrium Postat Aprilie 7, 2007 Share Postat Aprilie 7, 2007 Salut! Folosesc un reflex Pentax digital, pozele de mai sus sunt facute cu un obiectiv din 1985 Faine cheile, bv! Sa inteleg ca e un SLR...?! ..eu,sincer,inca sunt in perioada de a visa la un SLR ...momentan "lucrez" cu o Konica Minolta Z10 de 3.2 MP si sunt cat de cat multumit... Mersi pentru felicitare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
equilibrium Postat Aprilie 8, 2007 Share Postat Aprilie 8, 2007 (editat) Editat Aprilie 8, 2007 de equilibrium Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
naked Postat Aprilie 8, 2007 Share Postat Aprilie 8, 2007 vin si eu cu o poza.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Aprilie 8, 2007 Share Postat Aprilie 8, 2007 cateva facute azi cu singurele mele jucarii.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dana_i Postat Aprilie 8, 2007 Share Postat Aprilie 8, 2007 Belbody, de cate ori poti repeta faza din prima poza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Aprilie 8, 2007 Share Postat Aprilie 8, 2007 eu fac poze cu telefonul primul meu telefon cu camera foto nu e cva tare dar imi place, banii mei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Aprilie 9, 2007 Share Postat Aprilie 9, 2007 Belbody, de cate ori poti repeta faza din prima poza? de n ori?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dana_i Postat Aprilie 9, 2007 Share Postat Aprilie 9, 2007 Adica un cadru in alt cadru ... astept sa vad cand ai chef Eu eram obsedata de chestile astea in copilarie. Era si o imagine la tv: un tv in alt tv si tot asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Aprilie 9, 2007 Share Postat Aprilie 9, 2007 so, look here, also pictures made today: pe drumul spre pesteri am vazut o gramada de motoare, zeci si zeci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
equilibrium Postat Aprilie 9, 2007 Share Postat Aprilie 9, 2007 (editat) so, look here, also pictures made today: pe drumul spre pesteri am vazut o gramada de motoare, zeci si zeci tari pozele,interesanta locatia....pe unde e? Editat Aprilie 9, 2007 de equilibrium Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 tari pozele,interesanta locatia....pe unde e? Pai la vreo 40Km nord de Brno. Se numeste Macocha. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gico Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate