Cap0ne Postat Februarie 16, 2014 Share Postat Februarie 16, 2014 Tare asta.. faina relatia intre personaje Care e povestea? locatie, ce faceau "tantile" acolo Undeva pe langa Cismigiu Ca si ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 16, 2014 Share Postat Februarie 16, 2014 (editat) Dupa eforturi indelungate..si ....ti am zis sa ti iei un 300......na... uite ca ti a intrat veverita Editat Februarie 16, 2014 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Februarie 17, 2014 Share Postat Februarie 17, 2014 Si-una pe film, un piston de V2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Februarie 22, 2014 Share Postat Februarie 22, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Februarie 23, 2014 Share Postat Februarie 23, 2014 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Februarie 24, 2014 Share Postat Februarie 24, 2014 Daca tot s-a ajuns la animale de casa: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Februarie 24, 2014 Share Postat Februarie 24, 2014 (editat) @ doctor X: am incercat sa dau o replica pozelor tale (ca idee/mesaj) Editat Februarie 24, 2014 de Adrian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Februarie 24, 2014 Share Postat Februarie 24, 2014 @ doctor X: am incercat sa dau o replica pozelor tale (ca idee/mesaj) Catelul "tau" e trist ca-i inchis. Eu am manipulat un pic intentia, pentru ca "al meu" era liber pe ulita (de-aia nu-i chiar trist, ci mai degraba curios); eu eram ala inchis in curte. Pisoii, in schimb, n-aveau treaba: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Februarie 24, 2014 Share Postat Februarie 24, 2014 al meu nu era trist,ci doar constipat ))) (glumesc)I see your cats and I raise you this: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Februarie 24, 2014 Share Postat Februarie 24, 2014 I see your cats and I raise you this: N-am mai pozat pisici, ca era ceata: Dar am dat si peste o mostra de inventivitate rurala: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Februarie 24, 2014 Share Postat Februarie 24, 2014 O dimineata rece in padure (mi-a lipsit ceata ta) si tot ceva ce-am gasit si eu .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Februarie 25, 2014 Share Postat Februarie 25, 2014 Am revenit la "panaramele" mele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Februarie 25, 2014 Share Postat Februarie 25, 2014 aici nu pot sa te ''ajut'' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Figment Postat Februarie 25, 2014 Share Postat Februarie 25, 2014 Frumoasa panarama, dar parca putin subexpusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Februarie 25, 2014 Share Postat Februarie 25, 2014 Frumoasa panarama, dar parca putin subexpusa asa pare,dar asa a dorit-o cred, are alt aer asa parca....simti mai bine atmosfera care era acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Februarie 25, 2014 Share Postat Februarie 25, 2014 Frumoasa panarama, dar parca putin subexpusa Asa e. Am masurat expunderea pe zona luminoasa a cerului ala noros, am vazut ca e cam intuneric pe ecran, dar dupa ce-am lipit cadrele si am vrut sa o "deschid", am decis ca-i mai bine s-o las subexpusa. Tot subexpusa o tzara e si asta si, tot asa, n-am mai umblat la luminozitate: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Figment Postat Februarie 25, 2014 Share Postat Februarie 25, 2014 E, aici e alta atmosfera... Parca te astepti sa apara slender man de dupa copac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Februarie 28, 2014 Share Postat Februarie 28, 2014 (editat) E, aici e alta atmosfera... Parca te astepti sa apara slender man de dupa copac. Au aparut doar trei ciobanesti cat calul de mari. Noroc ca era un gard intre noi si ei. Oricum, la cat de rea a fost vremea in weekend, ma mir ca mi-au iesit cateva poze mai acatarii. La Magura (unde-i facuta panorama) de obicei se fac workshop-uri de fotografie de peisaj si e unul dintre locurile cu cele mai faine privelisti din Romania, dupa parerea mea. Later: Inca cateva de la Magura: Editat Februarie 25, 2014 de Doctor X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Martie 1, 2014 Share Postat Martie 1, 2014 (editat) care Magura? (din ce zona) Editat Martie 1, 2014 de Proxi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Martie 1, 2014 Share Postat Martie 1, 2014 care Magura? (din ce zona) Localitatea dintre Bran si Zarnesti (Brasov) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 1, 2014 Share Postat Martie 1, 2014 (editat) perle... Editat Martie 1, 2014 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CipriAT Postat Martie 1, 2014 Share Postat Martie 1, 2014 Am si eu o poza mai mult funny decat profi nu sunt fotograf... Dubrovnik 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Martie 2, 2014 Share Postat Martie 2, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Martie 2, 2014 Share Postat Martie 2, 2014 (editat) Asta e acolo sus pe platou la Belis? am fost si eu azi prin zona pe la 4-5 da' deja era frig si nu prea am stat la poze Editat Martie 2, 2014 de bocosb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Martie 2, 2014 Share Postat Martie 2, 2014 Asta e acolo sus pe platou la Belis? am fost si eu azi prin zona pe la 4-5 da' deja era frig si nu prea am stat la poze Da, da. In Dealu Negru, inainte de manastire pe la 5 si un sfert. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate