TaChe Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 Aceeasi chestie ca si la prima poza, ai taiat din subiect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
depechemod Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 Fosta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
heavystorm2005 Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 Aceeasi chestie ca si la prima poza, ai taiat din subiect. poza a fost facuta de prietena mea eu doar am modificato... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 Si ai modificat-o ... prost, daca ea a incadrat bine si tu ai taiat-o cu chenarul. Ba mai mult, daca a fost facuta de ea, de ce are semnatura ta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wan Ted Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 Fumuri.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 Salut,cum ai facut cu fumurile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Mai 15, 2007 Share Postat Mai 15, 2007 Poze de weekend... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Mai 15, 2007 Share Postat Mai 15, 2007 Fosta actuala mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazyfrog Postat Mai 15, 2007 Share Postat Mai 15, 2007 Citeva reflectii.. fara moto de data asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sensei Postat Mai 15, 2007 Share Postat Mai 15, 2007 Salut tuturor. Vreau si eu sa intru mai serios in domeniu si ma bate gandul sa-mi iau un SLR rezonabil. Oscilez intre CANON si NIKON. Ce-mi recomandati? Si o poza facuta ieri cu actualul SONY. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 15, 2007 Share Postat Mai 15, 2007 wow superba fotografie, felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Mai 15, 2007 Share Postat Mai 15, 2007 Salut tuturor.Vreau si eu sa intru mai serios in domeniu si ma bate gandul sa-mi iau un SLR rezonabil. Oscilez intre CANON si NIKON. Ce-mi recomandati? Si o poza facuta ieri cu actualul SONY. superba ratza! eu as lua Canon... eu am cel mai jeg aparat de la canon, adica powershotA400, si tot face poze destul de bune. dar nici nikon nu e de lasat... grea decizie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sensei Postat Mai 15, 2007 Share Postat Mai 15, 2007 wow superba fotografie, felicitari Crezi? Multumesc. Mai am. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wan Ted Postat Mai 15, 2007 Share Postat Mai 15, 2007 Salut,cum ai facut cu fumurile? In intuneric, fond negru, iar fumul e iluminat lateral cu un flash.. Sensei: Canon 400D. Nikon D80 vine cu un obiectiv kit mai bun, dar e si mai scump. Deci.. dupa buget. In plus, daca vrei sa faci poze macro sau cu zoom mare va trebui sa mai investesti niste bani.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
golum Postat Mai 15, 2007 Share Postat Mai 15, 2007 fara doar si poate Canon 400D e o optiune de care nu o sa fii dezamagit. Singura problema este ca e foarte posibil sa te apuce boala si sa vrei obiective si alte prostii, iar atunci vei constata ca aparatul e nimic avand in evdere ca un obiectiv mai serios costa tot cat el . Bafta A Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Mai 15, 2007 Share Postat Mai 15, 2007 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sensei Postat Mai 15, 2007 Share Postat Mai 15, 2007 Da, stiu ca accesoriile costa mult mai mult decat aparatul. Sunt pregatit psihologic. Initial eu m-am orientat catre Canon 400D sau Nikon D80. Performantele sunt similare, review-urile la fel. Nikon-ul e putin mai scump. A lucrat cineva cu amandoua, sa se poata pronunta? Sau la un asemenea nivel deja diferentele nu mai sunt sesizabile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
golum Postat Mai 15, 2007 Share Postat Mai 15, 2007 Din pacate mai mult spre x2, decat x1, dupa cum spune stimatul domn. Un 17-40 2L, sau 70-200(4L, 2L sau mai rau 2L IS) se cam duc la gara. Si se poate si mult mai rau A eu am 400D. Diferentele ma astept sa fie minime pentru un amator entuziast (daca am inteles bine), iar potential are suficient. A Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mars01 Postat Mai 15, 2007 Share Postat Mai 15, 2007 depinde ce vrei sa faci cu el. daca ai de gand sa te apuci doar pentru satisfactia personala iti recomand un aparat compact nu DSLR (vezi S3 IS de la canon), daca nu, nu te arunca la mai sus. DSLR-ul e bun in cazul in care si produci bani cu respectivul aparat, altfel te vor manca accesoriile (lentile, gripuri, carduri, etc etc) Eu personal am inceput cu un 20D, acum am un 30D si ma indrept vertiginos catre 5D ...oricum le-am pus sa faca bani (altfel nema 5D ). Si by the way pentru mine personal exista Canon si restul aparatelor. ...oricum cred ca cel mai bine ar fi sa intri pe forumuri de fotografie nu de motociclisti, acolo gasesti mai multi fotografi care-ti pot da sfaturi uite-aici: http://www.badorgood.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sensei Postat Mai 15, 2007 Share Postat Mai 15, 2007 Compact am, Sony DSC-H2. Dar e limitat. Eu sunt cam perfectionist de felul meu, asa ca... Uite, de exemplu poza de mai jos ar fi iesit intr-un alt fel cu un DSLR. Pe forumurile de fotografie straine Canon este dat ca "cel mai mare" in domeniu. Urmeaza, la mare distanta Nikon. Bani nu vreau sa scot din asta. E pur si simplu placerea de a obtine o poza deosebita. Altfel imi luam dracu un Nokia N95 si rezolvam imediat. Multumesc pentru sfaturi tuturor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Mai 15, 2007 Share Postat Mai 15, 2007 Compact am, Sony DSC-H2. Dar e limitat. Eu sunt cam perfectionist de felul meu, asa ca...Uite, de exemplu poza de mai jos ar fi iesit intr-un alt fel cu un DSLR. Pe forumurile de fotografie straine Canon este dat ca "cel mai mare" in domeniu. Urmeaza, la mare distanta Nikon. Bani nu vreau sa scot din asta. E pur si simplu placerea de a obtine o poza deosebita. Altfel imi luam dracu un Nokia N95 si rezolvam imediat. Multumesc pentru sfaturi tuturor. eu nu cred ca exista nici un telefon cu care sa faci poze...poate fisiere .jpg, dar fotografii nu. unde ai facut poza cu delfinul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Mai 15, 2007 Share Postat Mai 15, 2007 eu nu cred ca exista nici un telefon cu care sa faci poze...poate fisiere .jpg, dar fotografii nu. unde ai facut poza cu delfinul? Poti obtine si cu telefonul niste poze deosebite. Ex: Sony Ericsson W810i camera de 2 mp (poate nu e cel mai tare peisaj dar dovedeste ca un telefon poate scoate ceva frumos) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Mai 15, 2007 Share Postat Mai 15, 2007 Poti obtine si cu telefonul niste poze deosebite. Ex: Sony Ericsson W810i camera de 2 mp (poate nu e cel mai tare peisaj dar dovedeste ca un telefon poate scoate ceva frumos) ai dreptate, dar 2mp e prea putin si nu numai asta conteaza... daca te uiti cu atentie o sa vezi ca nu are fidelitate deloc.. nu vreau sa fiu rau, eu urasc telefoanele cu camera foto din principiu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rideordye Postat Mai 15, 2007 Share Postat Mai 15, 2007 Asta se numeste close-up? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sensei Postat Mai 16, 2007 Share Postat Mai 16, 2007 unde ai facut poza cu delfinul? Incredibil dar adevarat, poza cu delfinul a fost facuta la 2 Mai, anul trecut. nu vreau sa fiu rau, eu urasc telefoanele cu camera foto din principiu... Cand mi-am luat ultimul telefon mobil i-am cerut vanzatoarei sa-mi arate doar telefoanele fara camera foto! Tipa a crezut ca sunt nebun, toata lumea se batea pe "alea care fac si poze". Cu greu am gasit un Nokia E50, varianta fara camera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate