megamotoreta Postat Mai 20, 2016 Share Postat Mai 20, 2016 Intrebare de incepator: daca pun un binoclu-monoclu-luneta la obiectiv, maresc zoom-ul aparatului? Ati incercat asa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iustys Postat Mai 20, 2016 Share Postat Mai 20, 2016 (editat) Intrebare de incepator: daca pun un binoclu-monoclu-luneta la obiectiv, maresc zoom-ul aparatului? Ati incercat asa ceva? Salut. Daca te intereseaza un aparat cu zoom mare (36X) contacteaza-ma. Eu intentionez sa-mi cumpar un Sony HX400 cu 50X. Editat Mai 20, 2016 de iustys Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat Mai 20, 2016 Share Postat Mai 20, 2016 Intrebare de incepator: daca pun un binoclu-monoclu-luneta la obiectiv, maresc zoom-ul aparatului? Ati incercat asa ceva? 'zoom' e un termen folosit gresit. Tu vrei o distanta focala mai mare (adica sa ai subiectul mai aproape). Zoom este calitatea unui obiectiv de a varia distanta focala (obiectiv zoom). Nu confundati 'zoom' cu 'tele'... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Mai 20, 2016 Share Postat Mai 20, 2016 (editat) Si sa faci treaba sa functioneze bine, iti trebuie inel adaptor + luneta + obiectiv+ trepied+.. + ca nu stii cum va functiona sau daca si poti pierde banuti Asa ca cel mai rentabil din toate puntele este sa cumperi un tele dedicat aparatului tau. Editat Mai 20, 2016 de TrekOut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Mai 20, 2016 Share Postat Mai 20, 2016 stiu ca s-a mai discutat dar nu gasesc topicul. cum va transportati camerele DSLR pe moto. pot sa sa o las pur si simplu in top case intr-o gentuta pentru camera? nu se strica de la vibratii ? (daca mi-a trebuit DSLR acum am si grija camerei ) ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Mai 20, 2016 Share Postat Mai 20, 2016 stiu ca s-a mai discutat dar nu gasesc topicul. cum va transportati camerele DSLR pe moto. pot sa sa o las pur si simplu in top case intr-o gentuta pentru camera? nu se strica de la vibratii ? (daca mi-a trebuit DSLR acum am si grija camerei ) ) Daca geanta este bine captusita poti sa o pui linistit in top case. Eu asa am carat DSLR-ul pana acum, eventual asezand tocul pe o jacheta sau pe mesada de ploaie, si n-a avut probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Mai 20, 2016 Share Postat Mai 20, 2016 mersi. deci e ok. o s-o pun in geanta captusita, bagata in rucsac(care si ala are spatele captusit). initial ma gandeam sa stau cu rucsacul in spate dar daca iau vreo tranta risc sa ma accidenteze nasol. mai bine sa repar camera decat sa imi fracturez coastele aiurea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Mai 20, 2016 Share Postat Mai 20, 2016 Eu zic ca e mai ok sa o pui deasupra de rucsac, eu mereu o pun peste haine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Mai 23, 2016 Share Postat Mai 23, 2016 Păsărici: » Post actualizat in 23 May 2016 12:32 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iustys Postat Mai 23, 2016 Share Postat Mai 23, 2016 (editat) S-a deschis sezonul la rate..... si la porumbei Editat Mai 23, 2016 de iustys Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Antonio Ionescu Postat Mai 27, 2016 Share Postat Mai 27, 2016 hello. eu sunt fotograf:d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Mai 27, 2016 Share Postat Mai 27, 2016 hello. eu sunt fotograf:d ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Antonio Ionescu Postat Mai 27, 2016 Share Postat Mai 27, 2016 ? voiam sa pun si eu niste poze...dar nu stiu cum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Mai 27, 2016 Share Postat Mai 27, 2016 More reply options > Attach files > Choose file > Attach this file > Add to post. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Mai 27, 2016 Share Postat Mai 27, 2016 (editat) Simplu,1. "More reply Options" (Dreapta langa "post") 2. Choose file 3. Attach This file (Pt fiecare poza) 4 Add Reply. Edit: Pana am pus pozele, domnul Doctor a fost mai iute Dor de Retezat! Editat Mai 27, 2016 de TrekOut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Antonio Ionescu Postat Mai 27, 2016 Share Postat Mai 27, 2016 Gata multumesc:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Mai 27, 2016 Share Postat Mai 27, 2016 Gata multumesc:D Pai... N-ai facut tu poza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat Mai 27, 2016 Share Postat Mai 27, 2016 mai recente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Mai 30, 2016 Share Postat Mai 30, 2016 Una pentru motocicliști: Și una pentru "the insider": Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iustys Postat Iunie 1, 2016 Share Postat Iunie 1, 2016 (editat) O veverita azi dimineata in Herastrau si-o Africana cu atas in parcare la Cina.... Si niste Militie (tot azi) si ceva "uischeane" ....A, si-o barca-n Herastrau. Editat Iunie 1, 2016 de iustys Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat Iunie 1, 2016 Share Postat Iunie 1, 2016 @ Doctor X: ma revansez curand » Post actualizat in 02 Jun 2016 10:37cum am promis: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iustys Postat Iunie 2, 2016 Share Postat Iunie 2, 2016 Facuta azi..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iunie 4, 2016 Share Postat Iunie 4, 2016 Pe un deal din Dobrogea: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iustys Postat Iunie 5, 2016 Share Postat Iunie 5, 2016 In seara asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat Iunie 5, 2016 Share Postat Iunie 5, 2016 iustys, what the fuck mate? tu postezi toate declansarile de proba/test ale aparatului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate