piccolino Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 una de la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DStar Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 gate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wan Ted Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 ceva poze Super! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tonny Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 (editat) Super! mersi Portret Editat Octombrie 14, 2008 de tonny Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trumansky Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 A fost o luna superba zilele astea... Diferite expuneri de la f10 la 13 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
John Paul Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 o mica vizita la muzeul piaggio.. pregatiri start Dali vespa muuuuu vespa alte vespe si uite asa elimina piaggio competitia gillera.. o victima a lui piaggio, aici e expusa o moto extra- full carenata cu ajutorul careia s-a reusit media de 300km/h.. acum in muzeul piaggio ..buh bye.. baieti, upgradez scula foto.. daca va intereseaza pe careva: Body Canon EOS 350D (6000 cadre) + ob kit + 2 gb CF = 350 eur .. dati un PM bafta & asfalt uscat! ..@Trumansky .. super faine pozele cu luna, ai folosit un tele sau chiar un telescop cu adaptor ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trumansky Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 o mica vizita la muzeul piaggio.. pregatiri start Dali vespa muuuuu vespa alte vespe si uite asa elimina piaggio competitia gillera.. o victima a lui piaggio, aici e expusa o moto extra- full carenata cu ajutorul careia s-a reusit media de 300km/h.. acum in muzeul piaggio ..buh bye.. baieti, upgradez scula foto.. daca va intereseaza pe careva: Body Canon EOS 350D (6000 cadre) + ob kit + 2 gb CF = 350 eur .. dati un PM bafta & asfalt uscat! ..@Trumansky .. super faine pozele cu luna, ai folosit un tele sau chiar un telescop cu adaptor ? Salut, Am folosit un tele 70-300 de la Nikon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Salutari tuturor!am si eu nevoie de un "photoshop-ist" care ar fi dispus sa imi modifice si mie o poza,il astept sa imi dea un pm.Multumesc Anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miau-miau Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 Babic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fan_2201 Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 Natura....trezita la viatza ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 imi place ssi mie sa fac poze , doar ca deocamdata le fac pe telefon ( SE k810i , camera de 3,2 MP), dar sper sa imi iau si eu candva un aparat mai bun , am avut unul , dar s-a stricat . aceste poze sunt cu telefonul, dar am sa pun si cateva facute cu aparatul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RIPSON Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 (editat) ... Editat Octombrie 20, 2008 de RIPSON Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RIPSON Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 londra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hell On Wheels Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 traiasca poporul pozar. am nevoie de ajutorul vostru intr-o chestiune. se poate sa dati un vot si pentru fotografia mea de la concursul motoflash. sunt aproape de podium si vreau sa sparg dominatia familiei Fazekas, care detine nici mai mult, nici mai putin, decât primele 5 pozitii din top. daca domniile voastre ar binevoi sa acorde un vot pentru pozica numita "Depasire", semnata de Cumpat Liviu, tare s-ar mai bucura ralucone si bulibasha, protagonistii fotografiei. ultima asertiune era o gluma, evident, nu de alta o sa imi sara astia in cap si o sa-mi ceara parale pentru ca le-am furat sufletele prin pozare. de votat se poate vota aici: http://www.motoflash.ro/galerii/motophoto_...rdonare=punctaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lostritza Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 traiasca poporul pozar. am nevoie de ajutorul vostru intr-o chestiune. se poate sa dati un vot si pentru fotografia mea de la concursul motoflash. sunt aproape de podium si vreau sa sparg dominatia familiei Fazekas, care detine nici mai mult, nici mai putin, decât primele 5 pozitii din top. daca domniile voastre ar binevoi sa acorde un vot pentru pozica numita "Depasire", semnata de Cumpat Liviu, tare s-ar mai bucura ralucone si bulibasha, protagonistii fotografiei. ultima asertiune era o gluma, evident, nu de alta o sa imi sara astia in cap si o sa-mi ceara parale pentru ca le-am furat sufletele prin pozare. de votat se poate vota aici: http://www.motoflash.ro/galerii/motophoto_...rdonare=punctaj sa vada unguru ca romanu e unit de la mine ai toata sustinerea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 sarumana sireno. sa te auda al de sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lostritza Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 trebuia sa faci apelul asta acolo la "concurs motoflash"...pentru ca o sa-ti trebuiasca mai multe maini de ajutor ca sa-i dai emotii lu' fratioru'... macar acu pe ultima suta io oricum votam poza ca-mi place, dar iti trebuie mai mult decat un vot pe zi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 (editat) traiasca poporul pozar. am nevoie de ajutorul vostru intr-o chestiune. se poate sa dati un vot si pentru fotografia mea de la concursul motoflash. sunt aproape de podium si vreau sa sparg dominatia familiei Fazekas, care detine nici mai mult, nici mai putin, decât primele 5 pozitii din top. daca domniile voastre ar binevoi sa acorde un vot pentru pozica numita "Depasire", semnata de Cumpat Liviu, tare s-ar mai bucura ralucone si bulibasha, protagonistii fotografiei. ultima asertiune era o gluma, evident, nu de alta o sa imi sara astia in cap si o sa-mi ceara parale pentru ca le-am furat sufletele prin pozare. de votat se poate vota aici: http://www.motoflash.ro/galerii/motophoto_...rdonare=punctaj Chiar ma gandisem la treaba asta zile trecute si am vrut sa fac propunerea, insa candidata le mine era ravenitza Acum ca matale esti candidatul principal... SA CURGA VOTURILE! PS dar promite sa donezi premiul ... Editat Octombrie 21, 2008 de Philip_HD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 m-am resemnat deja. toata lumea ma intreaba pe mess cum se voteaza. e mult prea incurcata procedura de vot si sunt sanse mici de izbanda. multumesc tuturor pentru creditul acordat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 Chiar ma gandisem la treaba asta zile trecute si am vrut sa fac propunerea, insa candidata le mine era ravenitza Acum ca matale esti candidatul principal... SA CURGA VOTURILE! PS dar promite sa donezi premiul ... wow, multumesc frumos. pentru mine e o bucurie mai mare sa aud pararea oamenilor despre fotografiile mele. iar cu concursul m-am resemnat de mult, ma bucur insa ca primele 3 locuri sunt date de juriu. oricum sunt multe fotografii in concurs care merita premii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gaxel Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 sa vada unguru ca romanu e unit de la mine ai toata sustinerea daca l-ai cunoaste pe omul ala personal ai vedea ca situatia e diferita.. si el si toata familia vorbesc o romana mult mai curata decat multi dintre noi .. si daca o luam motociclistic omul tot merita toata admiratia, incepand de la faptul ca are doua motoare, ca ambii copii au fost incurajati sa conduca mobre, ca intretine un site moto fara nici o obligatie.. dar in fine... e mai simplu sa il numesti ungur. zoli chiar merita tot respectul .. desi nu posteaza aici , pe motociclism , sunt multi care au baut o bere cu el .. bafta multa zoli ... meriti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saphira Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 bai toate ca toate vad ca prin pol-pozishan deja sunt adjudecate locurile aceleiasi persoane (previzibil) si ravenitza vine puternic din urma cu ambele poze (nush cum vine asta, probabil are preteni multi) da' domnu' Cristian, sa mor daca stiam ca are asa galerie mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 mai pun si eu cate ceva, ca n-am mai pus nimic de mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
John Paul Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 daca l-ai cunoaste pe omul ala personal ai vedea ca situatia e diferita.. si el si toata familia vorbesc o romana mult mai curata decat multi dintre noi .. si daca o luam motociclistic omul tot merita toata admiratia, incepand de la faptul ca are doua motoare, ca ambii copii au fost incurajati sa conduca mobre, ca intretine un site moto fara nici o obligatie.. dar in fine... e mai simplu sa il numesti ungur. zoli chiar merita tot respectul .. desi nu posteaza aici , pe motociclism , sunt multi care au baut o bere cu el .. bafta multa zoli ... meriti Tot respectul fata de Moto-Photo si fata de toti participantii indiferent de nationalitate .. etc etc. Din pacate imi pare ca acest concurs s-a redus mai mult la "cine are mai multi prieteni" sau "cine a reusit sa abuzeze de sistemul de votare mai mult" decat la care poza e mai impresionanta/buna. Fara nici o suparare.. eu am vazut foarte multe poze bune care desi n-au trecut de 5 voturi imi par a fi mai reusite decat unele din primele 10 poze. Partea buna este insa ca s-a facut acest concurs si am vazut ca sunt destui fotografi motociclisti. De asemenea faptul ca primele 3 locuri sunt alese prin juriu intern decat prin votare mie mi se pare foarte bun, avand in vedere ca votarea online e prea putin relevanta. Fara nici o suparare si tot respectul fata de ce face dl Zoli si familia Fazekas, n-am auzit nimic despre ei si nu i-as discredita pentru ce nu stiu... dar parerea mea subiectiva e ca pozele lui nu merita primele 5 locuri. Bafta & Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate