Gremlins Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 Stie cineva ce se poate intimpla daca completez Mobil 20w50 api SJ peste Aral 20W50 apiSH ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mendozaccc Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 baga mare! nu te uita,ca merge oricum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 in mod normal nu ar trebuii sa se intimple nimic, daca au aceasi viscozitate, sa nu fie insa combinatia mineral cu sintetic, mergi pe sintetic daca ai mers cu sintetic ori viceversa cu mineral. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 CE AVETI MAH?! E NIPRU , N-ARE NICI PE DREAQU... ULEI 20W50 SA FIE... AUZI TU... API SJ SH SSSSSSSSSSS..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duke nunkem Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 Io cred ca la peste 13000 rpm e in pericol sa se caleze din cauza uleiului necorespunzator pentru un motor supraturat. E clar - cu ulei de DACIE merge la fel de bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat Iulie 19, 2008 Share Postat Iulie 19, 2008 Io cred ca la peste 13000 rpm e in pericol sa se caleze din cauza uleiului necorespunzator pentru un motor supraturat. E clar - cu ulei de DACIE merge la fel de bine. Mai omule, inainte sa postezi, citesti despre ce e vorba? Nipru=13000/rpm Ce inseamna pentru tine, ulei de Dacie? io zic mai bine sa stai cumintel in banca ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Iulie 19, 2008 Share Postat Iulie 19, 2008 Io cred ca la peste 13000 rpm e in pericol sa se caleze din cauza uleiului necorespunzator pentru un motor supraturat. E clar - cu ulei de DACIE merge la fel de bine. INCA UN PSEUDO-MECANIC ... CAND O AJUNGE DNEPR LA 13000 DE TURE EU BEAU UN PLIN DE BENZINA ... CE DREAQU MAI SCRII AICI , DACA HABAR N-AI CE-I CU TINE... PRIN ANII 1960-70 NU ERAU ULEIURILE DE ACUM... UN BANAL 20W50 DE LA O FIRMA BUNA> MOTUL SAU MOBIL, BP , SI AI INCHEIAT SUBIECTUL... SUCCESE NEBANUITE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Iulie 19, 2008 Share Postat Iulie 19, 2008 lasati mai omu' in pace ca a vrut si el sa fie ironic... dar nu i-a reusit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 Mai omule, inainte sa postezi, citesti despre ce e vorba? Nipru=13000/rpm Ce inseamna pentru tine, ulei de Dacie? io zic mai bine sa stai cumintel in banca ta. avind in vedere si luind in consideratie turatia motorului de16500 r\m, si un cuplu de 175 nm, eu.... zic ca un FLORISOL dublu rafinat ar unge perfect...ce zici DARKULE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 Io cred ca la peste 13000 rpm...........................................cu ulei de DACIE merge la fel de bine. ... ... avind in vedere si luind ...................................................... ...si te uiti pe stcla sa vezi cand expira! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 ... ... ...si te uiti pe stcla sa vezi cand expira! paiii...... garantia eeeeee,,,, la service...... nu la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 avind in vedere si luind in consideratie turatia motorului de16500 r\m, si un cuplu de 175 nm, eu.... zic ca un FLORISOL dublu rafinat ar unge perfect...ce zici DARKULE PERFECT! SIGUR MERGE CA SI CUM N-AR FRECA NIMIC PRIN MOTOR... ANIHILEAZA TOTAL FORTA DE FRECARE... ... SI TE TINE , FRATE MOTORUL SI 1.000.000 DE KM ... IL FACI PE MOSUL ALA DIN AUSTRALIA CARE A FACUT 450.000 DE KM CU UN URAL... SI A AVUT GHINIONUL SA-L CALCE O MUIERE PR.OASTA , DA' CU PERMIS DE CONDUCERE... FOARTE NASOL MOD DE A MURI... FOUTULE-N GAT DE PIXZDE/BROASTE... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate