Zvastic Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 urmatoarea data trebuie sa fiu prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 Nice, sunt gelos... Reising a la baietii de la sala: calitate naspa: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 uau misto ...pun pariu ca in 20 de km de serpentine , te astept timp de-o tigara ...dunhill finecut negru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 (editat) Daca tot nu pune nimeni poze, pun eu. Dar nu pe toate. Ce mi se mare mai frumos. LE: Si oul ( mancarea ) lu` Paul Editat August 10, 2008 de Thug-R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 Misto misto , poza cu oul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 ba ati facut poza la ou?...poi ce voi nu aveti, trebuia sa vedeti cum arata unu'?! Hai cu fotografii ca lumea...cica erau vreo 80, hai bagati mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 ba ati facut poza la ou?...poi ce voi nu aveti, trebuia sa vedeti cum arata unu'?! Hai cu fotografii ca lumea...cica erau vreo 80, hai bagati mare! Sa mai puna si astia !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 (editat) Inca cateva poze. Si una din partea grupului....Grupul baietilor care merg tare pe curbe saluta forjatorii care ametesc la inclinari de peste 20 de grade, si acum sa vad toti fatalaii care nu au nicio treba cu , curbele cum isi pun statusu asta ) . Editat August 11, 2008 de CostinALN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bologa Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 mi se pare mie sau thug i`a dat capatul la roata :> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Knosmin Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 uau misto ...pun pariu ca in 20 de km de serpentine , te astept timp de-o tigara ...dunhill finecut negru pui pariu ca in 5 km de serpentine , te astept timp de-o tigara ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 pui pariu ca in 5 km de serpentine , te astept timp de-o tigara ? tu parca nu fumai ma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roolrevolv Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 chestia aia din cauciucul lu' reverse e cui? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 mi se pare mie sau thug i`a dat capatul la roata :> sigur ca nu chestia aia din cauciucul lu' reverse e cui? da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 mi se pare mie sau thug i`a dat capatul la roata :> As fi vrut . Costy nu mai raspunde pt mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 As fi vrut . Costy nu mai raspunde pt mine Nu uita ce ti-am zis pe mess... o sa te fac sa imi ceri voie sa postezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 chestia aia din cauciucul lu' reverse e cui? e surub Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hector_4me Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 Propun o intalnire la sf de saptamana,vineri seara orele 18:00 intre noi cei din Bucuresti cu 125-uri . Se baga cineva ? Ca loc eu as vota Academia Militara unde stim foarte bine ca se mai intalnesc si alti motociclisti , nu cred ca vineri la ora respectiva Se baga cineva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 Vin, plm. Vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hector_4me Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 Eu o sa fiu acolo la ora precizata,daca totusi vreti sa schimbam discutam . Vreau sa ne intalnim undeva aproape pentru ca eu cel putin,poate si altii inca nu am echipament pentru a pleca pe Cehia sau la orice alt drum lung . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 Eu o sa fiu acolo la ora precizata,daca totusi vreti sa schimbam discutam . Vreau sa ne intalnim undeva aproape pentru ca eu cel putin,poate si altii inca nu am echipament pentru a pleca pe Cehia sau la orice alt drum lung . Da bani de benzina pana in CEHIA ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hector_4me Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 Facem rost Da bani de benzina pana in CEHIA ai? Ahhh cehia.... Mda,my bad . Totusi Cheia , Cehia nu sunt atat de departe . On: Deci maine la 18:00 eu va astept acolo Vad ca nu mai zice nimeni nimic In 15 min eu am plecat,sper sa veniti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 nu vezi ma ca nu vrea nimeni sa vina ? mai ales pe caldura asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hector_4me Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 Care caldura ca la mine sunt 20 de grade si cred ca incepe sa ploua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 pana la urma a fost cineva la asa zisa intrunire sau ai fost singur ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat Ianuarie 2, 2009 Share Postat Ianuarie 2, 2009 (editat) Daca tot e iarna, macar sa ne facem planuri! Idee: Sa o punem de o intrunire cu 125 undeva la munte, gen brasov, predeal, poiana brasov, sa fie ceva de 2 zile, ne intalnim, ne plimbam, ne distram schimbam pareri si mai socializam, dar toate astea organizat si linistit fara manifestari de tip ghostrider Data: cand da caldura...si suntem siguri ca se poate circula in voie, stabilim unanim o data Cien se baga Editat Ianuarie 2, 2009 de StefanLeonte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate