Pozaru' Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 Salutare, Pentru cei care ati fost aseara pe Bd Timisoara si nu numai : http://picasaweb.google.com/adrian.pop08/PORoata Cam asta am putut alege din ce am facut ( lumina slaba, blitzul de pe aparat, etc.... ) Daca mai are cineva poze/filmulete, va rog sa postati aici. Din pacate nu am apucat sa fac mai multe deoarece au venit pinguinii aia si ne-au stricat distractia... O zi buna la toata lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 Salutare, Pentru cei care ati fost aseara pe Bd Timisoara si nu numai : http://picasaweb.google.com/adrian.pop08/PORoata Cam asta am putut alege din ce am facut ( lumina slaba, blitzul de pe aparat, etc.... ) Daca mai are cineva poze/filmulete, va rog sa postati aici. Din pacate nu am apucat sa fac mai multe deoarece au venit pinguinii aia si ne-au stricat distractia... O zi buna la toata lumea Ca sa fii trendy pe vitezana casca se asorteaza "neaparat"cu pantaloni scurti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 e lasa ca si fireturile alea de piele la ciopar sunt de belea , si castile alea cratita ,etc . toate arata nasparliu ptr ceilalti . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 topic pentru rubrica fun! Misto! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalinsuga Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 topic pentru rubrica fun! Misto! Mai de graba pentru rubrica "Retineti si Evitati!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 Iar s-au trezit bikerii din spatele monitoarelor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 Iar s-au trezit bikerii din spatele monitoarelor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 mmm, pacat ca nu am fost in zona. stau pe la frigocom, dar in ultima vreme stau mai mult prin zona obor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 foarte frumos aseara , mi-a placut...cati bikeri sau strans..cred ca peste 50, 60 de motociclete, dar sa spart gasca din cauza la militieni...ahh... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 s-a mutat ikea pe bdul timisoara ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 Nu ma intereseaza ca nu e pielea mea, dar ma intreb de ce ti-ai pune geaca pe tine cand picioarele si palmele-s goale Daca esti bun, mergi in lulu gol daca te tine. Daca pui geaca sa te protejezi, de ce nu ai pune si manusi si ceva la gioale ? Faza cu manetele de simtit nu tin, nu ma dau de ieri-de azi In rest, decat pe bulevarde circulate, mai bine printre tiruri adormite in capat de Bucuresti sau parcari pustii de supermarketuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brugus Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 Asta e fratilor ! Sa nu mai comenteze unii aiurea atata timp cat nu avem un circuit pe care sa ne dam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2.02 Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 [...] nu avem un circuit pe care sa ne dam. ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brugus Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 (editat) ? ? Editat Iulie 31, 2008 de Brugus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maddok Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 foarte frumos aseara , mi-a placut...cati bikeri sau strans..cred ca peste 50, 60 de motociclete, dar sa spart gasca din cauza la militieni...ahh... limba romana la pamant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 Si ceva ontopic domnilor profesori de LIMBA ROMANA ? Ontopic : Va mananca in cwr bă ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
le_KiKi Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 Si ceva ontopic domnilor profesori de LIMBA ROMANA ? Ontopic : Va mananca in cwr bă ! bai cracky,tu lipseai de acolo sa mor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2.02 Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 ? nu am inteles faza cu "nu avem circuit pe care sa ne dam" de aia am pus ? eu zic ca avem .. adevarat nu'i mare lucru .. dar macar e tehnic ... si te solicita fizic destul de mult pentr noi .. muritorii parerea mea . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 nu am inteles faza cu "nu avem circuit pe care sa ne dam" de aia am pus ? eu zic ca avem .. adevarat nu'i mare lucru .. dar macar e tehnic ... si te solicita fizic destul de mult pentr noi .. muritorii parerea mea . si eu am avut parerea asta preconceputa despre amckart,pentru ca toata lumea vorbea ca e o alee si ca nu ai ce sa faci.Abia cand m-am dat prima oara am realizat ca e o "alee" care solicita la maxim si cac**u in tine,si ca mai mult de 10 ture sint blana. Oricum decat sa se dea pe bulevarde mai bine acolo,nu e nici dracu si in afara ca trezesc paznicii din somn nu mai fac nimic,daca nu era moto la doctor veneam si eu. Drumuri bune la toata lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 tz-ai draq de satanisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 Asta e fratilor ! Sa nu mai comenteze unii aiurea atata timp cat nu avem un circuit pe care sa ne dam. si eu am crezut la fel ........... dar nu te lasa sa te dai pe-o roata pe circuit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brugus Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 Decat sa ne pandim unii pe altii mai bine stabilim o intalnire cu politia rutiera si cadem de acord asupra unei locatii unde sa ne putem intalni macar o data pe saptamana. Mi-a placut rau faza cand aia stateau pe marginea strazii incercand sa prinda pe careva cu radarul si apare tipul ala pe o roata cu bicicleta pe langa ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
le_KiKi Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 Decat sa ne pandim unii pe altii mai bine stabilim o intalnire cu politia rutiera si cadem de acord asupra unei locatii unde sa ne putem intalni macar o data pe saptamana. Mi-a placut rau faza cand aia stateau pe marginea strazii incercand sa prinda pe careva cu radarul si apare tipul ala pe o roata cu bicicleta pe langa ei turcu rulz incepusera sa claxoneze aia trebuia sa ii ia carnetu :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 Adunatura de pusti - care vor sa arate ca se pot da si ei pe o roata...si tot voi sunteti cu curu in sus ca va masoara decibelii la poponeata...chiar nu ma mai mira de ce militenii si raru va tot impung atata...Uite d-asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saphira Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 atata timp cat nu sunt in trafic si nu deranjeaza (sper ca nu erau pe langa vreun bloc) nu vad care e problema sa faca stunt-uri. la mai mare baieti si fara incidente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate