FLK Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 deci, merita sacrificiul , sunt 37 grade si nu obisnuiesc sa merg in fusta pe moto nu am rezistat si m-am dus sa ma conving singur... aceasi locatie super, de mancare bere si cred ca in acest an va fi mai multa distractie,este asteptata multa lume cu mese gratare si multa muzica. este foarte bine organizat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 stie cineva, la ce ora se ajunge in Bucuresti si unde anume?Ma refer la cei care pleca de acolo pentru para moto. Multumesc. parada incepe la ora 12.00 apoi vin concursurile si tombola mai pe seara artificii si Directia 5 Incepe la ora 12 din Snagov, sau la 12 e intalnirea intr-o locatie anume, din Bucuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
indispus Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 Vin si eu la parada . Intrebarea este aceeasi ca si a Beei... cei din Bucuresti pe unde ne intalnim, si la ce ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 Vreau sa stiu si eu cand va intalniti si undde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 ZX , ICE CUBE - hai sa ne vedem la ora 13 la Casa Poporului.Poate mai apar intarziati si poate intre timp, mai aflam cate ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
indispus Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 Daca grupul mare pleaca din Snagov la ora 12:00, atunci pe la un 12:15 ar trebui sa-i intampinam la arcul de triumf... Voi ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hyadum Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 Salut! As veni si eu, dar nu am cu cine Motociclist doar de o saptamana si nu cunosc inca decat 2-3 oameni, la locul de munca, care se pare ca lucreaza in weekend si deci am ramas singur la "colindat". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silviu alexandru Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 Salutare, ar fi o idee buna cu arcul de triumf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
indispus Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 Deci cum facem? Time is ticking... Ramane la Arc, in jur de 12:15 ? Beea, nu e tarziu ora 13:00 la Casa Poporului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corco Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 Salut! As veni si eu, dar nu am cu cine Motociclist doar de o saptamana si nu cunosc inca decat 2-3 oameni, la locul de munca, care se pare ca lucreaza in weekend si deci am ramas singur la "colindat". nu cunosc nici eu pe nimeni daca vrei merem aman2 da`mi un mesaj ceva pe y! corcodelagaze am idul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 Ma retrag, o sa fac o grupare cu strumfuadi, noi n-o sa ramanem la breaza, trecem pe acolo sa stam oleaca si plecam inspre moeciu sa intindem un gratar.. Bafta si distractie placuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 Deci cum facem? Time is ticking... Ramane la Arc, in jur de 12:15 ? Beea, nu e tarziu ora 13:00 la Casa Poporului? Eu cred ca nu fac ei 15 min pana in Buc.Dar... nu stiu ce sa zic...La Arc, unde anume??? la intrarea pe Kiseleff cum te uiti catre Piata Victoriei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nobike Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 (editat) Poze de la Pro Biker’s party, Bucharest, 2008 Enjoy, urmeaza filmulet si mai multe poze pe seara. Editat August 23, 2008 de nobike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 Bea se opreste la Casa Poporului, de o sa faca slalom masinile FIA GT pe langa ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shark@YamahaR1.ro Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 nu ajung ... munca ma omoara ( vreau si eu poze...daca reusiti sa va logati de acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hyadum Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 A fost frumos Cred ca erau peste 150 motoare care au facut parada prin oras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GingiuMingiu Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 merge careva inspre snagov acum ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLK Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 pacat ca este asa cald , nu m-am incumetat sa ies din casa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shark@YamahaR1.ro Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 Poate mai pe seara pe la 8-9 luam o gura de aer rece si mergem o tura pe la ei www.YamahaR1.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLK Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 propun o intalnire pe la 21 la arc,sa-si mai revina caldura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurnai Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 e cineva disponibil sa ma ia si pe mine ca pasager??:-s:( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLK Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 foarte imp, ce esti, barbat sau femei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurnai Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 sa fiu sincer?)) barbat...deci ...te bagi si la barbati sau doar la femei ?=)) acum serios sa nu iei pe partea cealalta ce am zis mai sus:)) nu am inclinatii dastea:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 1. Am fost la parada, foarte linistitoare, nu ca in alti ani cand se faceau liniute printre motociclete, dar domnilor nu sa nu facem confuzie. Acest gen de activitate sustinuta de foarte putini politisti pe moto, iar din aceasta cauza masini care rulau pur si simplu printre noi, nu se numeste PARADA. 2.au facut ce au vrut, fara 30 min pauza la Victoriei, cu ocolirea tuturor zonelor de interes. 3.VITEZA CU CARE AM FOST NEVOITI SA CIRCULAM, NUMAI DE PARADA NU A FOST. Sentimentul meu a fost ca au tras de noi sa terminam mai repede, sa scape de noi; Sper ca de la an la an sa fie mai bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLK Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 sa fiu sincer?)) barbat...deci ...te bagi si la barbati sau doar la femei ?=)) acum serios sa nu iei pe partea cealalta ce am zis mai sus:)) nu am inclinatii dastea:)) din principiu, nu da bine, 2 barbati pe motot eh eh. tin mult la imagine, imi pare rau pt tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate