Florin Daniel Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 Salutari, Dupa 4000 de ture incep oglizile sa vibreze si este cam trist ca in loc sa vad imagine clara vad numai....de fapt nici nu stiu ce mai vad. Ati patit si voi, cum ati rezolvat problema? Multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 M-am obisnuit. Nu stiu cum iti vibreaza tie, ale mele insa tremura de starnesc vartejuri de praf pe unde trec... Serios acum, in toata acea "tremureala" de fapt se formeaza o imagine pe care daca te obisnuiesti sa o citesti uiti de problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 7, 2008 Autor Share Postat August 7, 2008 Da ai dreptate si eu m-am obisnuit cu ele asa si nu imi trebuie sa-i vad figura perfect in oglinda dar daca ar fi o solutie !!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 (editat) Depinde si de motocicleta si de oglinzi, si de unde sunt prinse. Ale mele sunt prinse de ghidon si am una de-un fel si alta de-un fel. Cea din stanga vibreaza mai putin, aproape insesizabil, cea din din dreapta mai mult, e si mai proasta decat prima. Te obisnuiesti oricum ar fi. Mai ajuta si intorsul capului cand nu esti sigur de ce vezi. Editat August 7, 2008 de Belbody Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 Am vazut oglizi cu amortizor de vibratie (Louis). Sunt bune de ceva?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knox Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 (editat) am mai vazut pe forum critici legat de virbratii dupa 4000 de ture, chiar si eu am problema asta, observ ca e o chestie generala. jale mare pt nakeduri care au oglinzile prinse de ghidon nu i-a dus capu si pe inginerii aia sa faca un motor care sa intre in rezonanta la o turatie la care sa nu ajungi niciodata -> 15.000 rpm de fiecare data cand incepe sa virbeze imi vin in cap o gramada de chestii: filtru de aer vechi, mizerie in carburatoare, valve nesincronizate, galerii care rasufla, ulei varza, lantz jegos-nestrans, bujii murdare, suruburi care se autodefileteaza, pana spate.. samd urmatoarea mototrotineta va fi una care sa aiba auto-interogare in timp real! sa zica pe bord cu font rosu de 20 bold.. "schimba filtru baaa"!! teh next genereisan bmw k1200 Editat August 7, 2008 de knox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 7, 2008 Autor Share Postat August 7, 2008 Si eu tot naked am !!!! FZ 6N Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 (editat) Salutari, Dupa 4000 de ture incep oglizile sa vibreze si este cam trist ca in loc sa vad imagine clara vad numai....de fapt nici nu stiu ce mai vad. Ati patit si voi, cum ati rezolvat problema? Multam Tre' sa vezi doar daca vine ceva sau nu, nu e obligatoriu sa ii vezi numarul sau fata Editat August 7, 2008 de IraSciBil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knox Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 (editat) Si eu tot naked am !!!! FZ 6N stiu n-auzi cum se rezolva problema? te obisnuiesti cu vibratiile eu mi-am pus capete de ghidon mai grele.. ajuta la atenuarea vibratiilor in ghidon Editat August 7, 2008 de knox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 7, 2008 Autor Share Postat August 7, 2008 Tre' sa vezi doar daca vine ceva sau nu, nu e obligatoriu sa ii vezi numarul sau fata Nu, cred ca nu ai inteles intrebarea. Eu am intrebat cum remediezi problema sau daca se poate remedia. Nu daca banuiesc eu ca este un far de bicicleta sau unul de motor sau pur si simplu unu cu lanterna pe drum. Ca daca vezi un far de bicicleta te bagi in gaz si intri ca ai timp, dar daca vad un far de motor stau cuminte si il las sa treaca ...ca daca Doamne fereste vine unu ca tine cu gazu' la maxim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 10028820 -asta e codul de pe louis la amortizoarele de vibratii.sunt eficiente numai sa gasesti potrivite pt tipul tau de oglinzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 7, 2008 Autor Share Postat August 7, 2008 10028820 -asta e codul de pe louis la amortizoarele de vibratii.sunt eficiente numai sa gasesti potrivite pt tipul tau de oglinzi multumesc mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 Da cui ii trebuie oglinzi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 7, 2008 Autor Share Postat August 7, 2008 Da cui ii trebuie oglinzi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ade. Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 Eu am picat cu transalpul si mi-am spart o oglinda. Mi-a adus un prieten de la Louis alte oglinzi, dar nu avea prinderea buna pt amortizoarele de pe TA (filet de 8 parca, pe invers). Asa ca am scos amortizoarele si le-am pus direct. Rezultatul : cand merg mai tare, si in afara mai tot timpul, nu reusesc sa vad mare lucru in oglinzi. Ziua te mai prinzi la ce distanta e ala din spate, dar noaptea e dezastru. Vad numai triunghiulete si cerculete... O sa imi comand si eu amortizoare de la Louis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate