cnairda Postat Noiembrie 28, 2009 Share Postat Noiembrie 28, 2009 Incepator de vreo 2 luni, posesor de Kawa Zephyr 550. Deocamdata imi duc veacul prin Bucuresti dar sper ca pe viitor sa ma intorc in Piatra Neamt. Nu gasesc nici o poza cu mobra da' promit ca o sa revin cu una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jazmaria Postat Decembrie 22, 2009 Share Postat Decembrie 22, 2009 HE HE HE......credeati ca scapati de mine... salutare celor care nu ma cunosc si celor care "n-au avut ocazia" pana acum sa ma vada pe aici . s-a datorat unor probleme de soft je sunt Maria... uneori baiat bun , fara vicii (pe care sa nu le cunoasteti) si din pacate fost posesor de moto..dar mai vedem .. am sa atasez si eu 2 sau 3 poze cu ce am avut la inceput si de ce m-am despatit de putin timp...offf dragele de ele...un M 72 (prima) si o Kawa drifter1500 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 Dupa cum am zis, iaca si o poza cu zefiru meu E facuta in parcarea firmei de catre un coleg. El e cu "brontozaurul" Harley Sportster 1200, cred ca multi ii stiti topicul in care isi prezinta motorul. /index.php?...t&id=563297 Cat mai e pana la primavara....?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xmarius Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 Salut. Sunt Marius din Piatra Neamt. Sunt proaspatul posesor al unei HONDA CBR 600 F4I Sport. Din primavara ne vedem pe sosele. O sa ma dau mai mult prin Bucuresti pentru ca lucrez aici, dar cu siguranta ne vedem si la Piatra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mekkaman Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 Dupa cum am zis, iaca si o poza cu zefiru meu E facuta in parcarea firmei de catre un coleg. El e cu "brontozaurul" Harley Sportster 1200, cred ca multi ii stiti topicul in care isi prezinta motorul. /index.php?...t&id=563297 Cat mai e pana la primavara....?? haidi maaaaaa... nu s-o gasit o folie de nailon sa fie acoperite mobrele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirelios Postat Martie 24, 2010 Share Postat Martie 24, 2010 Salutu-v-as !!! Eu mi-s "mirelios". Is nou prin domeniu, nu ma dau prea tare pe la curbe caci ma cam tem. Is (cum s-ar spune) cumpatat si circumspect. Am un F650 ST de la BMW (doișland hehe!)si am luat-o ca moto de tranzitie. Is metalist (adica n-ascult manele) si merg (de regula) la mai toate concertele cu trupe din vest consacrate, ceea ce va doresc si voua. Imi place grozav sa ma dau cu moto si tot ce regret mai abitir e ca n-am inceput mai de timpuriu.[/i][/i] Mesaj completat Salutu-v-as !!! Eu mi-s "mirelios". Is nou prin domeniu, nu ma dau prea tare pe la curbe caci ma cam tem. Is (cum s-ar spune) cumpatat si circumspect. Am un F650 ST de la BMW (doișland, hehe!)si am luat-o ca moto de tranzitie. Is metalist (adica chiar n-ascult manele). Poate tragem o fuga cu moto la AC/DC pe 16 mai, sau in vara la Metallica, Rammstein, Slayer, Anthrax, Manowar, Megadeth si cine-o mai veni... Imi place grozav sa ma dau cu moto si tot ce regret mai abitir e ca n-am inceput mai de timpuriu. Mesaj completat Salutu-v-as !!! Eu mi-s "mirelios". Is nou prin domeniu, nu ma dau prea tare pe la curbe caci ma cam tem. Is (cum s-ar spune) cumpatat si circumspect. Am un F650 ST de la BMW (doișland, hehe!)si am luat-o ca moto de tranzitie. Is metalist (adica chiar n-ascult manele). Poate tragem o fuga cu moto la AC/DC pe 16 mai, sau in vara la Metallica, Rammstein, Slayer, Anthrax, Manowar, Megadeth si cine-o mai veni... Imi place grozav sa ma dau cu moto si tot ce regret mai abitir e ca n-am inceput mai de timpuriu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepe75ro Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 FELICITARI de achizitie.O poza ceva cu motorul ? Ideea cu motoarele la AC/DC o cam subscriu si eu ,dar mai e pana atunci,discutam. In rest ASFALT USCAT !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnson Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 Cel mai tare ar fi sa mergem cu un microbuz ceva, noi suntem vreo 8 care mergem, iti dai seama ce show ar iesi pe drum. Cu moto nu mai merg la Bucuresti in viata mea, mai ales acum cu noile radare si mai am cel putin 3 motive intemeiate sa nu fac asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xmarius Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 Salut. Sunt Marius din Piatra Neamt. Sunt proaspatul posesor al unei HONDA CBR 600 F4I Sport. Din primavara ne vedem pe sosele.O sa ma dau mai mult prin Bucuresti pentru ca lucrez aici, dar cu siguranta ne vedem si la Piatra. Salut din nou. Revin cu cateva poze cu noua culoare de la mobra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iarba Postat Decembrie 9, 2010 Share Postat Decembrie 9, 2010 iarba si motoreta mea bree Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Decembrie 10, 2010 Share Postat Decembrie 10, 2010 hop si io! Andrei sau mole sau Atomic (stiu...suna pompos da nu lam ales io ), din Piatra. Am Virago de 250...mic da is mandru nevoie mare de ea. ... sal ! lasa ca-i frumushica viroaga ;-) , dar zi-mi te rog , ce motoreta e cea albastra ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr_moleu Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 sal !lasa ca-i frumushica viroaga ;-) , dar zi-mi te rog , ce motoreta e cea albastra ? Mno daca intrebi la 2 ani dupa ce pun poza, sper ca nu te superi ca raspund la 2 luni dupa ce intrebi:)). E un Ducati...Indiana daca nu ma insel...si are ceva ani si km sub roti...cauta pe Dracu din Bukowina MC pentru mai multe detalii, poate o mai are. P.s. Viroaga e acu frumusica la altcineva, io am crescut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr_moleu Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 (editat) sal !lasa ca-i frumushica viroaga ;-) , dar zi-mi te rog , ce motoreta e cea albastra ? Mno daca intrebi la 2 ani dupa ce pun poza, sper ca nu te superi ca raspund la 2 luni dupa ce intrebi:)). E un Ducati...Indiana daca nu ma insel...si are ceva ani si km sub roti...cauta pe Dracu din Bukowina MC pentru mai multe detalii, poate o mai are. P.s. Viroaga e acu frumusica la altcineva, io am crescut ...damn forum...scuze de double post! Editat Februarie 9, 2011 de dr_moleu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
K_ticutz99 Postat Februarie 22, 2011 Share Postat Februarie 22, 2011 (editat) Salut,ma numesc Catalin,sunt din Roman si posed un z750 foarte simpatic!Modestia asta... Editat Februarie 22, 2011 de K_ticutz99 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Mai 18, 2011 Share Postat Mai 18, 2011 mda bree, acu sa ma laud si eu cu bicicleta mea. cine sunt cred ca stiti cu totii, ce mi-am luat se vede in poze si probabil ca unii ati vazuto si v-ati dat cu ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jarka Postat Iunie 1, 2011 Share Postat Iunie 1, 2011 Salut , sunt alex din bistrita ( 2 km de piatra neamt ) si posed o honda shadow vt 600 . asfalt uscat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAC Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 Liviu,Piatra-Neamt,Honda Transalp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexcio86 Postat Iulie 19, 2011 Share Postat Iulie 19, 2011 Salut sunt Alex din Cracaoani si am un Kawasaki Ninja. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragunov Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 dragos, p.neamt/stejaru (depinde unde ma prinde noaptea ) si calaresc un suzuki freewind. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adi117 Postat Noiembrie 9, 2011 Share Postat Noiembrie 9, 2011 Adi,Roman,Aprilia Pegaso 125... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paduraru viorel Postat Noiembrie 9, 2011 Share Postat Noiembrie 9, 2011 Va salut pe toti sunt viorel mosu din Roman am 60 de ani vreau sa cumpar un ij planeta 5 sau iawa 350cm asa ca pentru buzunarul meu de pensionar ce ziceti se merita ? cine cunoaste la motoarele astea se mai gaseste piese ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Noiembrie 9, 2011 Share Postat Noiembrie 9, 2011 Va salut pe toti sunt viorel mosu din Roman am 60 de ani vreau sa cumpar un ij planeta 5 sau iawa 350cm asa ca pentru buzunarul meu de pensionar ce ziceti se merita ? cine cunoaste la motoarele astea se mai gaseste piese ? se mai gasesc, cel putin poti gasi in piete(gen bazaru din suceava) sunt comecianti care adu pe comanda, sau gasesti si pe net. cel mai bine e sa intri pe sectiunea de comuniste. acolo gasesti prieteni care dezmembreaza si vand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gms245 Postat Noiembrie 25, 2011 Share Postat Noiembrie 25, 2011 Salutare! Sunt Marius din Bicaz. Yamaha TDM 850 3VD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paduraru viorel Postat Decembrie 3, 2011 Share Postat Decembrie 3, 2011 Sunt Viorel Paduraru din Poienari Roman am cumparat de curind un IJ Jupiter Planeta 5 va prezint si poze.sper sa ma intilnesc si eu cu voi pe la intrunirile care le faceti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Decembrie 4, 2011 Share Postat Decembrie 4, 2011 Sunt Viorel Paduraru din Poienari Roman am cumparat de curind un IJ Jupiter Planeta 5 va prezint si poze.sper sa ma intilnesc si eu cu voi pe la intrunirile care le faceti. de acum la anu cand se deschide sezonul cu intruniri, ca acum cam putini mai iese, si daca vrei sa iesi cu grupu iti va fi mai greu. multi au vitezane, sau motoare mai noi care se misca mai repede.. dar si comunista dumitale nu e puturoasa. si gaseti si prieteni care merg mai in raport cu a matale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate