Sari la conținut

Un preț estimativ


mihai_prd
 Share

Postări Recomandate

Da ma Lupule...stiu..mi-am luat niste abtibilduri de pe ebay...tzeiss!...da' n-ai cum sa le pui pe-o suprafata curba,gen partea din fata a rezervorului...totusi aerografia e altceva... :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

si ai tu 800 de iepuroi sa platesti un aerografiat..

235262[/snapback]

cativa isi pot permite,eu ma gandesc ce echipament imi iau de baii astia,sau un motor din Italia :crack: .treaba cu aerograful nu prea merge la noi

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

vad ca tot se vorbeste de preturi la aerografe

ia uitativa la linkul asta sa vedeti pretul,si va zic sigur ca la munca depusa pt cei de acolo nu este scump de loc,si calitatea o vedeti in poza

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Custom-Pain...bayphotohosting

va salut

post-66-1125747199_thumb.jpg

post-66-1125747222_thumb.jpg

post-66-1125747240_thumb.jpg

post-66-1125747261_thumb.jpg

post-66-1125747279_thumb.jpg

post-66-1125747295_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu cred ca totzi cei care au scris in topicul asta respecta munca depusa pentru asa ceva......iar pretzul nu este mare delok.....ideea era ca e inca un lux pentru majoritatea bikerilor din Romania.....sa nu se intzeleaga ca cei care au scris aici ar vrea pretzuri mai mici pentru asa ceva(cel putzin asa vad eu lucrurile)....scuze dak am vb si in numele celorlaltzi care poate au totushi o alta parere.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cred ca tema e alta: nivelul de trai, ca sa ma exprim in cuvinte mai lemnoase... Adica, in momentul in care unul ca mine care se pricepe (zic eu, fara falsa modestie) sa faca asa ceva ar lasa la o parte jobul zilnic pentru a face bani din aerografie, deja ar fi un pas inainte - se cheama business - deci, potzi trai din asta si potzi scoate un profit care sa acopere timpii mortzi in extra-sezon. Asta inseamna clientela. Asta inseamna investitzie intr-un atelier, in oameni de ajutor, etc, etc... Ori, la noi, nu este asa ceva inca. Astept cu drag sa renuntz la mica dar profitabila mea Fabrica de Idei care face Advertising la lume, pentru un business mult mai placut mie - custom airbrush paintings - pina se vor aduna oameni cu bani si motoare in Romania, mai dureaza. Deocamdata simt nivelul de trai prin prisma personala, ca atare imi impun un nivel de pretzuri tot personal. Iar aerografia ramine 4FUN. La SIAB speram ca va fi si un stand KLAR/Policolor cu ceva lucrari. Trecetzi pe-acolo sa ne mai cunoastem.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

extra-sezon

237865[/snapback]

 

Care e perioada respectiva ? Intreb un om cu experienta pentru ca ma gandeam ca ar trebui sa fie tot timpul doritori (presupunand ca au si bani). Daca te referi la iarna, eu de exemplu as prefera sa las peste iarna motorul la pictat/customizat si primavara sa-l scot din garaj sa ramana toti masca :eek: . Sau in toiul verii de exemplu, nu toti motocilcistii isi iau iubitele mecanice cu ei; unii merg cu familia. O alta ocazie sa lase motorul la "coafor" :P .

Sau pana la urma vara e timp mort ? :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pare ciudat dar iarna nu se inghesuie nimeni la asa ceva .Iarna cand oricum nu am de lucru [amenajari interioare] fac unu sau doua motoare iar in primavara cand e de iesit toti ar vrea sa le vopsesc "ieri".Nu pot sa imi permit sa las deoparte un interior la o vila de unde iau cateva mii de euro in speranta ca vor mai apare niste bikeri de pe care oricum nu prea poti lua nu stiu ce bani pt ca nu au. Doar cu dragostea mea pt motoare nu pot sa imi platesc facturile .Moogoo ,azi am primit invitatia pt SIAB de fapt doua invitatii ,una pt aniversarea a 40 ani Policolor si una pt SIAB .Am inteles ca vor fi iar doua masini ,una gata si la una sa lucram in salon .Voi sta iar vreo saptamana in Bucuresti si ne vedem acolo

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dupa mine, iarna e cam mort pentru bikeri - si e logic, atunci nu risca nimeni sa-si polizeze capul de polei pe strada... si se mai gindesc la una-alta, dar - asa cum bine zici Koffa - totzi vor "ieri"... fie vara, fie iarna. Da, ne vedem la SIAB, sa vedem ce mai vedem! Curatza armele! :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu traiesc doar din custom painting shi airbrush, shi pot sa va spun sincer ca nu am "timp mort"

e drept ca acum catziva ani cand am inceput afacerea aveam din decembrie pana in februarie "vacantza", dar de vreo doi ani s-a dus! mai ales ca eu fac shi reparatzii la carene lovite, shi alte servicii.

oricum nu trec doua trei zile shi se mai tranteshte un motor!

sanatate ! cosmin aka kerosen!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dupa mine, iarna e cam mort pentru bikeri - si e logic, atunci nu risca nimeni sa-si polizeze capul de polei pe strada... si se mai gindesc la una-alta, dar - asa cum bine zici Koffa - totzi vor "ieri"... fie vara, fie iarna. Da, ne vedem la SIAB, sa vedem ce mai vedem! Curatza armele!  :)

238637[/snapback]

 

De motociclisti stiu, nici eu nu ies iarna; in plus parca e si interzis daca e carosabilul acoperit cu polei sau zapada. Eu ma refeream la airbrushing; sa lase motorul (cu care oricum nu pot circula) la cosmetizare pe timpul iernii si primavara e gata de drum.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 7 months later...

Asa ceva vreau si eu...Dealtfel se vede si din poza cu care postez...Sper k la anu'sa-mi pot permite asa ceva..Si poate pe alt motor,mai mare,sper Vulcanu' de 750! :moto:

Pt. Koffa: daca-ti trimit piesele respective la vopsit,cum pot sa verific daca-mi place lucrarea? Banuiesc ca prin poze,pe net...Ca pina la Baia Mare e ceva drum..!

Dariane, eu n-as da 500 de e pe asa ceva nici mort, si nu ca nu mi-ar placea.

 

Altii au elvis pe motor si nu zic nimic?

 

cotatii mai bune se pot da cu siguranta.

 

Flacari fara fum oricum nu ies

 

:ok:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...

ÂŞtiu că e vorba de vopseluri speciale, dar pt un rezervor, aripă față Âşi 2 cap laterale pe care le trimit Âşi poponeataățate parcă....500 euroni..hhmmm... :banana:

Eu am intrebat aici in Arizona USA la un atelier este destul de cunoscut AREA51_50 si numai pe rezervor sa-mi faca un cap de mort bine misto nu gluma au cerut 1500$

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...