The Duck Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Sambata dupa-amiaza, in jurul orei 16, la intersectia dintre Sos. Petricani cu Fabrica de Glucoza era un motor cu fata facuta zob. Cel mai probabil venea cu viteza si s-a infipt intr-o masina, care ar fi trebuit sa acorde trecerea. N-am reusit sa identific masina in care s-a infipt, dar motorul era in ultimul hal. Am trecut de 2 ori pe langa locul accidentului: prima oara era o masina de la SMURD, iar a doua oara(dupa vreo ora jumate) era politia care facea masuratori. N-am putut sa opresc din cauza de politie care dirija traficul. Banuiesc ca s-a lasat cu o accidentare grava... Numarul motoretei era B-87-JSE, dar n-am apucat sa vad marca. Daca a mai vazut cineva, sau stie cineva mai multe, poate aflam ce s-a intamplat exact. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maddok Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 mie mi se pare dupa stopurile din spate ca e un kawasaki mai vechiutz .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andr3y 954 Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 mie mi se pare dupa stopurile din spate ca e un kawasaki mai vechiutz .... sau o honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimitris Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 poate chiar yamaha... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marinesku73 Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 daca nu chiar suzuki... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 hai ba ce dracu , e ducati toata ziua, si eventual si la noapte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 nu e aprilia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 iar va cacati cu poponeata in sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OveR Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 70% zic ca era kawa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanna_ghfx Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 70% zic ca era kawa Hai mah ca era un Moto Guzzi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maddok Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 ce caterinca proasta avetzi ... eu am zis serios faza cu kawasaki ... si toti ati inceput sa postati la mishteaux .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melciu Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 (editat) cei mai tari sunt mexicanii aia cocliti din spate cu papucii de reising in picioare. Si militianu' care scrie si gura lui o amenda in timp ce aia incalca 4 reguli de circulatie la 10 centimetri de buzele lui spagacioase. Editat August 20, 2008 de melciu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marinesku73 Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 ce caterinca proasta avetzi ... eu am zis serios faza cu kawasaki ... si toti ati inceput sa postati la mishteaux .... orice caterinca e proasta cand ti se pare ca este facuta la adresa ta. In cazul asta NU e! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 e o honda cbr 600 f2. zic eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian91089 Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Demonstreaza ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 (editat) dupa stop, jante si furca spate...mai mult spre f3 de fapt e posibil sa fie un f2 (dupa stop) cu carene de f3 http://www.alfamotors.ro/assets/images/moto_sh/MAIF398.jpg nu vedeti asemanari? Editat August 20, 2008 de black_killer_reloaded Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iacomia Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 oki ati deslusit modelul motociclwetei dar cu rider-ul ce- sa intamplat ? ati aflat ? Care a fost cauza accidentului ? (surse sigure ) Nu cred ca este relevant ce motor conducea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 din moment ce nu stie nimeni cine era, un inceput era sa aflam ce motor....dupa numar vad ca nu-l stie nimeni, o fi ghost rider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mein Herz brennt Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Sau poate n-are net acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bomberman007 Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 e r1 vechi cred ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 ce va mai plictisiti... @the duck...vezi ca ai pare-brise-ul crapat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T Rex Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 nu e R1, e R2 sau Hayabusa GSXR Varadero de 600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuperMoto Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 Ce prostie. Ne contrazicem pe modelul motocicletei, cand mai bine era sa dati un telefon la vreun spital din apropiere, si existau sanse mai mari sa aflati cine era pe aceea motocicleta in momentul impactului! Devine penibil topicul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Painkill3r Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 Cat dobitocism exista la unii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crz-one Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 Sper ca riderul e ok. Cat despre modelul motocicletei este cbr600 F3 anii 95-96 (97-98 stopul are alta forma) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate