FLK Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 da , rautaciosule, daca vin baieti cu enduro sau cros si le arde lor sa urce putin pe munte... eu raman ca prostu la poalele muntelui,nu? pt curse eu merg la seres sau amkart, niciodata pe strada, vreau sa stiu dca mai sunt baiet cu care as ramane daca se intampla ce zic eu, ai inteles? asa ca faceti o lista si apropo stiu din experinta , la drumuri de genu se formeaza bisericute...asa ca scultati de la unu patit! Nu va mai grabiti sa catalogati, gp, railor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 23, 2008 Autor Share Postat August 23, 2008 (editat) da , rautaciosule, daca vin baieti cu enduro sau cros si le arde lor sa urce putin pe munte... eu raman ca prostu la poalele muntelui,nu? pt curse eu merg la seres sau amkart, niciodata pe strada, vreau sa stiu dca mai sunt baiet cu care as ramane daca se intampla ce zic eu, ai inteles? asa ca faceti o lista si apropo stiu din experinta , la drumuri de genu se formeaza bisericute...asa ca scultati de la unu patit! Nu va mai grabiti sa catalogati, gp, railor! La asta cu enduro nu m-am gandit, dar nu sunt enduristi. mergem pur si simplu sa ne plimbam pe asfalt si sa socializam seara cu JACK , nimic mai mult. Legat de "GP" ma bucur sa aud ca pentru asta folosesti circuitele. Felicitari. Pentru rezervare si plata avansului vorbeste cu Radu te rog. Ca lista sunt motoare de strada nakedu-ri, sport super sport Editat August 23, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GingiuMingiu Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 deci vin fro 3 vitezane in rest sunt naked-uri si fro 3 sport touring Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 faceti o lista cu ce motoare merg, sa stim in ce ne bagam, eu am un super sport Cam astea sunt motoarele: Nu e vorba de rautate ci cam ce s-a inteles din ce ai postat tu. Acum ca ai vazut si motoarele, comfirma( i-a legatura cu Radu pentru a da un avans) s-au infirma prezenta ta, ca s-a nu tinem locul ocupat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu_haiducu Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 Chestia cu bisericutele nu e o idee prea rea. Ma gandeam si e doar o idee care merge discutata nu fac eu vreo regula .... dar ca sa nu repetam aglomeratia de motoare de data trecuta si sa lasam si alti participanti la trafic sa ne depaseasca ca noi nu mergem cu viteze foarte mari. Asa facem grupuri de cate 6 motoare in care sa existe cel puntin 2 oameni experimentati care sa fie inchizatori si deschizatori. In felul asta daca ne strangem alea 24 de locuri vom fi 4 grupuri care nu trebui sa fie foarte distantate unul de altul dar care sa permita sa depaseasca si masinile ca avem multe protiuni cu doar 1 banda pe sens si vor si serpentine si iar ne aglomeram in curbe. Parerea mea ... sper sa nu fie luata in nume de rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 lasam "batranii" sa decida 24 de locuri != 24 motoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu_haiducu Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 lasam "batranii" sa decida 24 de locuri != 24 motoare ai dreptate in felul tau ....... nu sunt 24 de motoare .... sunt mai putine, 24 de locuri dar nu 24 de motoare ca uni mai au si pasager Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vic_le_vic Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 Va salut si confirm ca voi sta in camera cu prietena mea, Alina Ar fi ok si-un Balea...all the best Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_andrei_ Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 din pacate neu nu o sa pot ramane peste noapte, asadar daca vrea cineva sa vina in loc (2 locuri la cazare)... este invitatul meu deci 2 locuri au ramas libere........ am sa incerc sa va insotesc ziua pe drum insa dupa amiaza trebuie sa fiu in buCuresti.................. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 25, 2008 Autor Share Postat August 25, 2008 Va salut si confirm ca voi sta in camera cu prietena mea, Alina Ar fi ok si-un Balea...all the best Ia legatura cu Radu pentru lista si avans. din pacate neu nu o sa pot ramane peste noapte, asadar daca vrea cineva sa vina in loc (2 locuri la cazare)... este invitatul meu deci 2 locuri au ramas libere........ am sa incerc sa va insotesc ziua pe drum insa dupa amiaza trebuie sa fiu in buCuresti.................. Anunta-l si pe Radu, te rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vic_le_vic Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 am platit deja in totalitate Ia legatura cu Radu pentru lista si avans. Anunta-l si pe Radu, te rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 25, 2008 Autor Share Postat August 25, 2008 am platit deja in totalitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoinarici Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 Va salut si confirm ca voi sta in camera cu prietena mea, Alina Ar fi ok si-un Balea...all the best salut un loc il vreau eu multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Goldbug Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 radu, cate locuri mai sunt libere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 26, 2008 Autor Share Postat August 26, 2008 radu, cate locuri mai sunt libere? Radu 0723679995 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorisbforzainter Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 e la 2 pasi de pastravaria Albota. prindeti singuri pastravii. normal, conditii oferite de ei, succes garantat. io asa am ''patit'' :kiss: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MarcoPolo Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 salut nepricepruteanu de gsxr DB eu sunt bafta ( primu meu post ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 26, 2008 Autor Share Postat August 26, 2008 salut nepricepruteanu de gsxr DB eu suntbafta ( primu meu post ) Neamtu ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu_haiducu Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 radu, cate locuri mai sunt libere? scuze pt acest replay intarziat dar daca va vina sa credeti eu abia am ajuns acasa. Locuri libere era doar 1, dar in urma posturilor de pe site lista ramane fara andrei si pasagerul lui, asa ca au ramas 3 libere, daca ii pun si pe cei care nu si-au confirmat venirea plata avansului pt camera sunt 6 locuri. e la 2 pasi de pastravaria Albota. prindeti singuri pastravii. normal, conditii oferite de ei, succes garantat.io asa am ''patit'' dap stiu pastravaria de la albota, nu am fost sa prind peste dar am cumparat niste pastrav delicios de acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MarcoPolo Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 Ar fi bine ca toti cei care vor sa mearga,sa vina joi la academie,pt. a sta de vb. despre traseu.bineinteles cei care pot veni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo XDB Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 Din pacate,eu am cazut cu motoru.. asa ca nu pot sa va insotesc. asa ca locul meu este liber.... Asfalt uscat!! nu cum am avut eu, cu praf... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 cum ai cazut? esti ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo XDB Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 da,eu sunt bine!! merci! am patinat pe praf,si m-a aruncat de pe ea. ea e cam naspa,dar se rezolva.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GingiuMingiu Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 bine ca nu ai nimic tu. casco ? intra pe forumul cbr f istilor..e un baiat acolo care are ceva piese de f4i sport ..cre ca merg si la tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu_haiducu Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 am facut un update cu cei noi veniti in excursie si i-am scos pe geo dbx,andrei si pe pasagera lui. Am rugamintea ca goldbug si hoinarici sa ii dea avansul pt camere lui andrei (ca el nu mai poate ramane peste noapte si a platit avansul pe camere). e ok ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate