ticolino Postat August 22, 2005 Share Postat August 22, 2005 O problema aparent simpla: etansarea tobelor. Ma chinui de cateva luni cu silicon, dar nu tine mult. Ultima data nu le-am mai pus nici silicon, si nu as fi stiu ca nu etanseaza daca nu i-as fi pus aseara ulei romanesc. fum ca la balamuc, pe toate partile si incheieturile. cum arol nu se vedea nimic le-as lasa asa (am revenit la arol) dar ma gandesc ca e afectata dinamica gazelor. Intrebare intrebatoare: cu ce se etanseaza tobele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hannibal Postat August 22, 2005 Share Postat August 22, 2005 Eu am etansat tobele cu fir de azbest imbibat in silicon, apoi am adaugat alt silicon pe deasupra, nu inainte de a degresa teava cu ceva benzina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticolino Postat August 22, 2005 Autor Share Postat August 22, 2005 aha. si unde ai gasit fir de azbest ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat August 22, 2005 Share Postat August 22, 2005 cu foaie de klingerit si mai poate ... cred .. material din care se fac garniturile.. u ce silicon ai incercat? din ala rosu care rezista la temperatura??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat August 22, 2005 Share Postat August 22, 2005 aha. si unde ai gasit fir de azbest ? 228933[/snapback] Am eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Remyx Postat August 22, 2005 Share Postat August 22, 2005 aha. si unde ai gasit fir de azbest ? 228933[/snapback] Cred ca si eu am pe undeva ... , anunta-ma daca nu reusesti sa faci rost, ca trebuie sa caut intr-un pod plin de vechituri Remi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat August 22, 2005 Share Postat August 22, 2005 Am eu o pasta speciala si sunt curios daca e buna ca abia am cumparat-o. Vii pe la mine si vedem daca rezolvam ceva cu ea. Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat August 22, 2005 Share Postat August 22, 2005 aha. si unde ai gasit fir de azbest ? 228933[/snapback] in piata de scule de la obor = 10k metrul, cu 2 m rezolvi si mai si ramane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat August 23, 2005 Share Postat August 23, 2005 eu mi-am schibat toba de curand si nu se etansa, asadar am cumparat de la petrom un tub cu o pasta ca si noroiul si care dupa care aceasta sa intarit si sa facut ca cimentul...........nu am mai avut probleme.....costa 100si ceva de mii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticolino Postat August 23, 2005 Autor Share Postat August 23, 2005 Merci tuturor pt raspunsuri, cand gasesc ceva timp vad ce fac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat August 23, 2005 Share Postat August 23, 2005 (editat) las mai ca si arolul afuma... nu pot sa cred ca ai vazut fumul doar cand ai pus ulei de la petrom/rompetrol... probabil nu ai turat-o un pic cand statea pe cric intr-o zi fara vant... on topic: si io trebuie sa bag ceva sfoara de azbest. oricum trebuie manipulata cu grija. se shtie ca azbestul inhalat e o substantza ce creste riscul aparitziei cancerului pulmonar. take care, m Editat August 23, 2005 de harciogu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat August 23, 2005 Share Postat August 23, 2005 Dau moca sfoara de azbest cat trebuie pt. etansare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-WERNER- Postat August 23, 2005 Share Postat August 23, 2005 eu mi-am schibat toba de curand si nu se etansa, asadar am cumparat de la petrom un tub cu o pasta ca si noroiul si care dupa care aceasta sa intarit si sa facut ca cimentul...........nu am mai avut probleme.....costa 100si ceva de mii 229204[/snapback] da ceva detalii cum se numeste tubul de pasta ???.. si eu am nevoie de ceva asemanator..se prinde de metal? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate