Nitescu Postat August 26, 2005 Share Postat August 26, 2005 Gata la 17.00 sut la arc.Care vrei sa te duc pana la Brasov ca am loc in spate? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat August 26, 2005 Share Postat August 26, 2005 Apropo merge cineva cu masina?Am niste bagaj Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat August 26, 2005 Share Postat August 26, 2005 Vezi ca merge Nitescu ! oops, pardon, m-a luat gura pe dinainte ! Hai ca daca nu pierd timpul ajung si eu sa plec cu voi...daca stau sa ma gandesc nu te-am vazut calare vreodata desi auzisem legende Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat August 26, 2005 Share Postat August 26, 2005 gata, am rezolvat... ma ia o caramida zburatoare si ma duce acasa... mersi wolf4mwolf 231529[/snapback] Rontzule ai grija ce postezi o sa zica lumea ca am si eu "caramida zburatoare" ........ Lasand gluma la o parte sa ne vedem odata la bericile alea reci din Brasov ....deabia astept Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Matei Postat August 26, 2005 Share Postat August 26, 2005 pleaca cineva mai pe la 7 asa? viteza 130? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike Postat August 26, 2005 Share Postat August 26, 2005 (editat) da ce motor si-a luat nitzescu? ... da tare curios am mai devenit... Editat August 26, 2005 de mike Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat August 26, 2005 Share Postat August 26, 2005 ATENTIE, PT CEI DIN ZONE PALINCOGENE SAU TUICOGENE! Am o pofta de zile mari...mai ales ca vom ajunge cam cu frigul in oase probabil...daca aveti ceva bun si curat sau puteti cumpara de pe la vecini, neaparat sa aduceti macar o sticla! O cumpar ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
traian Postat August 26, 2005 Share Postat August 26, 2005 apropoz de frig in oase!... prognoza meteo nu este prea roza!... dar sa speram ca s-au inselat ca de multe ori cand anuntau soare si se la sa cu fulgere si tunete! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat August 26, 2005 Share Postat August 26, 2005 Maine la 8,15-8,30 sunt la arc! Sunt curios cate moto se vor strange pe drum spre Bv. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat August 26, 2005 Share Postat August 26, 2005 Si eu...In spate,pe-un scuter de 500 cc...Da' cu catzelu! Vin maine la 8.30 la Arc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat August 26, 2005 Autor Share Postat August 26, 2005 see u there! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beware ! Postat August 27, 2005 Share Postat August 27, 2005 Salutare ! Din lipsa de gasca cu motoare, va trebui sa vin cu masina (si cu propria gasca de "pasageri" ) . Ne vedem acolo ! Poate ma lipesc si eu de o gasca... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat August 29, 2005 Share Postat August 29, 2005 a trecut .. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate