POW Postat August 26, 2005 Share Postat August 26, 2005 fratii mei sunt fericit sunt fericit ca mi-am luat si eu ceva mai inspre realitate,ca ma saturasem naibi de scuter am vrut sa-mi iau aprilia dar a zis tata ca nu vrea sa mi-o ia din cauza ca e in doi timpi si eu cum sunt cam nebun o stric deci pana la urma mi-am luat asta nevrand-o si m fost suparat(la inceput) acuma o pup dimineata cand ma trezesc vreau sa va zic ca se aude super tare avand in vedere ca e in 4 timpi sunt fericit aluturi d ea daca a auzit cineva de ceva tuninguri pt ea sa imi zica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Septembrie 7, 2005 Share Postat Septembrie 7, 2005 Bravo barbate! Poate pui shi o poza ca sunt curios cum arata! Sa avetzi grija unul de altul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Septembrie 7, 2005 Autor Share Postat Septembrie 7, 2005 mersi vad ca ejti singurul care m-a felicitat o sa pun poze promit bafta si asfalt uskat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gopro Postat Septembrie 7, 2005 Share Postat Septembrie 7, 2005 poti sa-ti schimbi evacuarea intreaba la inter cycle la honda pe dorobanti iti poti lua de la ei o evacuare arrow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Septembrie 8, 2005 Share Postat Septembrie 8, 2005 avand in vedere ca e 4T ai mai multe posibilitati de tuning... din cate am auzit exista ceva kituri de fabrica..... intra pe www.400km/h.ro si poate gasesti ceva in rest s-o folosesty sanatos.... asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Septembrie 8, 2005 Share Postat Septembrie 8, 2005 a scuze astai lincu corect http://www.400kmh.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Septembrie 11, 2005 Autor Share Postat Septembrie 11, 2005 iata si cateva poze cu iubita mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBOOM Postat Septembrie 11, 2005 Share Postat Septembrie 11, 2005 ...23.5% increase in BHP Sa o stapanesti sanatos. Daca te intereseaza un sistem full racing Micron, da un semn! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Septembrie 11, 2005 Share Postat Septembrie 11, 2005 Suuuuuuuuper frumushica! Sa ai grije de ea shi felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Septembrie 24, 2005 Autor Share Postat Septembrie 24, 2005 ...<span style='font-size:17pt;line-height:100%'><span style='color:blue'>23.5% increase in BHP</span></span> Sa o stapanesti sanatos. Daca te intereseaza un sistem full racing Micron, da un semn! chiar ma intereseaza te rog frumos da mai multe detalii pls,e super tare, zi ji u pret ,cati cai adaugi,cum pot sa dau d tine... mersi mult oricat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBOOM Postat Septembrie 25, 2005 Share Postat Septembrie 25, 2005 Salut, Uite AICI mai multe detalii. Pretul este 259 euro plus TVA pentu STAINLESS STEEL si 361 euro plus TVA pentru TITANIUM sau CARBON. Nu uita, cresterea de putere este de 23,5% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Octombrie 20, 2005 Share Postat Octombrie 20, 2005 salut am si un cbr de 125 si ca sa se auda mai bine i am dat 4 gauri in toba fina si se aude mult mai marfa dar risc sa imi pierd garantia la ea sa vad ca inca nu m am dus cu ea la revizie si eu eram la inceput ca vreu sa imi iau toba sa se auda mai bine si am sunat la honda binenteles ca atata timp cat e in garantie trb sa iei toba de la ei ca daca iti iei din alta parte iese din garantie si binenteles o toba de titanium galerie+toba finala 500e si parerea mea nu se merita ca oricum cat crezi ca iti da toba asta e bine daca iti da un cal putere si doar pt sunet sa dai 500 de euro nu cred ca se merita decat daca ai buzunaru gros frate Asfalt uscat!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Octombrie 20, 2005 Share Postat Octombrie 20, 2005 salut am si un cbr de 125 si ca sa se auda mai bine i am dat 4 gauri in toba fina si se aude mult mai marfa dar risc sa imi pierd garantia la ea sa vad ca inca nu m am dus cu ea la revizie si eu eram la inceput ca vreu sa imi iau toba sa se auda mai bine si am sunat la honda binenteles ca atata timp cat e in garantie trb sa iei toba de la ei ca daca iti iei din alta parte iese din garantie si binenteles o toba de titanium galerie+toba finala 500e si parerea mea nu se merita ca oricum cat crezi ca iti da toba asta e bine daca iti da un cal putere si doar pt sunet sa dai 500 de euro nu cred ca se merita decat daca ai buzunaru gros frate Asfalt uscat!! daca ii gauresti toba, ii mai scade din putere, cel putin asa stiam eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Octombrie 20, 2005 Share Postat Octombrie 20, 2005 nu e adevarat trage mai bine acum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nec+ultra Postat Octombrie 31, 2005 Share Postat Octombrie 31, 2005 Nu uita, cresterea de putere este de 23,5% Serios??? Eu ma gandesc ca este o dezinformare grosolana. Ai si un dyno-chart aferent?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krammy Postat Noiembrie 1, 2005 Share Postat Noiembrie 1, 2005 bravo! felicitari, pot spune k ai facut o alegere buna si iti zic din experienta, deoarece si eu sunt fericita posesoare a unui cbr 125 r. Se comporta super si nu am avut probleme cu ea. Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vreau_bani Postat Noiembrie 3, 2005 Share Postat Noiembrie 3, 2005 ai facut cea mai buna alegere. eu mi-am luat un rs125 si in 2 sapt l-am stricat. multumeste-i tatalui tau ca nu te-a lasat sa iti iei aprilia. La Cat Mai Multi Kilometrii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Noiembrie 7, 2005 Share Postat Noiembrie 7, 2005 ai facut cea mai buna alegere. eu mi-am luat un rs125 si in 2 sapt l-am stricat. multumeste-i tatalui tau ca nu te-a lasat sa iti iei aprilia. La Cat Mai Multi Kilometrii! : da ce i-ai facut de l-ai stricat.....poate nu era nou? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drake Postat Noiembrie 9, 2005 Share Postat Noiembrie 9, 2005 Arata super CBRu tau...iti doresc cat mai multi km si asfalt uscat . PS. imi zici te rog cat ai dat pe el...ca m-ar tenta sa-mi schimb scuteru cu unu ca a tau...bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
K-gula Postat Noiembrie 15, 2005 Share Postat Noiembrie 15, 2005 Cat ai mers maxim cu ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Decembrie 5, 2005 Autor Share Postat Decembrie 5, 2005 @drake:l-am luat la mana a doua si am dat 3000d iepuroi la 3500 KM parcursi @K-gula:eu am mers cel mai tare cu ea 130 si s mai ducea...nu am mai avut unde sa ii dau ....asta din cauza ca nu am inca carnet....cred ca 140 150 merge....dar nush sigur...mai aveam turatie destula acum nu vreau sa te indic in eroare dar 130 fuge sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the_jack Postat Decembrie 5, 2005 Share Postat Decembrie 5, 2005 @K-gula:eu am mers cel mai tare cu ea 130 si s mai ducea...nu am mai avut unde sa ii dau ....asta din cauza ca nu am inca carnet....cred ca 140 150 merge....dar nush sigur...mai aveam turatie destula acum nu vreau sa te indic in eroare dar 130 fuge sigur si zici ca i-ai bagat 130....dar nu ai carnet....asta cum se numeste ? PROSTIE ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Decembrie 5, 2005 Share Postat Decembrie 5, 2005 neah, generatia McDonald's Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Decembrie 6, 2005 Autor Share Postat Decembrie 6, 2005 si zici ca i-ai bagat 130....dar nu ai carnet....asta cum se numeste ? PROSTIE ? asa este ,este PROSTIE ,ce sa-i faci ,daca e PEOSTIE e PROSTIE,deci nu ai c sa-i faci domne , E P-R-O-S-T-I-Emai se intampla si p la altii .....deci.....e PROSTIE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Decembrie 6, 2005 Share Postat Decembrie 6, 2005 POW doar atat iti zic: TE JOC CU FOCUL!!!! crede-ma pe cuvant iti spun din propria experienta Iti mai zic inca o data nu prinde mai mult de 130!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate