raduopi Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 (editat) poti sa imi dai id tau de mes?ca as vrea sa vb despre kawa er 6n. si cine mai are modelul asta.... Editat Iulie 3, 2008 de raduopi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spectra Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 fost posesor 2 ani, numai de bine pot sa spun!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 In caz ca v-a scapat... /index.php?showtopic=270547 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepinno Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 Hhahaahaaa///v-am prins vrajitorelor...maine imi scot bestiuta de la vopsit....o sa arate betoon...cred ,si sper sa fie cel mai cool er6n Am sa pun si poze... Dar sa va faceti o idee...am facut-o neagra cu perla aurie...suport scarite aurii,jante aurii,mansoane rizzoma auriii,oglinzi carbon.stikere complet noi personalizate bineinteles ca aurii,saua retapitata in piele neagra cu bordura si cusaturi aurii...toba BORLA...da,da...borla...se aude bestial..stop frana cu semnale incorporate LED style..home made,...XENON fata..si cam atat In viitor as vrea manetele ( frana+ambreaj) tot aurii , dar nu am gasit pe nicaieri...poate ma ajutati voi cu o idee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 Hhahaahaaa///v-am prins vrajitorelor...maine imi scot bestiuta de la vopsit....o sa arate betoon...cred ,si sper sa fie cel mai cool er6n Am sa pun si poze... Dar sa va faceti o idee...am facut-o neagra cu perla aurie...suport scarite aurii,jante aurii,mansoane rizzoma auriii,oglinzi carbon.stikere complet noi personalizate bineinteles ca aurii,saua retapitata in piele neagra cu bordura si cusaturi aurii...toba BORLA...da,da...borla...se aude bestial..stop frana cu semnale incorporate LED style..home made,...XENON fata..si cam atat In viitor as vrea manetele ( frana+ambreaj) tot aurii , dar nu am gasit pe nicaieri...poate ma ajutati voi cu o idee e cineva aici pe forum care aduce manete titanex parca ceva de genu si au si aurii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepinno Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 e cineva aici pe forum care aduce manete titanex parca ceva de genu si au si aurii Daca e vb. de manete TITAX am cautat si nu fac pt modelul meu..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 Daca e vb. de manete TITAX am cautat si nu fac pt modelul meu..... da astea erau. pe louis nu ai gasi nimik? parca si cei de la kawa motors aduc astfel de accesorii parca rizoma ia uite aici http://www.rizoma.com/Prodotti/ProdottiUni...a=7&IDSez=1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepinno Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 da astea erau. pe louis nu ai gasi nimik? parca si cei de la kawa motors aduc astfel de accesorii parca rizoma ia uite aici http://www.rizoma.com/Prodotti/ProdottiUni...a=7&IDSez=1 Multzam....am gasit acolo la RIZOMA dar sant exagerat de scumpe...920 ron ambele manete... Mai cautam... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 Multzam....am gasit acolo la RIZOMA dar sant exagerat de scumpe...920 ron ambele manete... Mai cautam... da scump dar daca tot faci ceva deosebit poze cu a ta poti sa pui te rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepinno Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 [din nefericire...acel serios vopsitor..nu a reusit sa vopseasca jantele...shit....si maine cica e vreme buna.... Sant inca in asteptare....daca o face in seara asta ...cu siguranta duminika sant la garaj sa o montez....ma mananca rau gazu... Promit sa revin cu poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepinno Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 (editat) Pozne... Cer scuze pt calitatea pozelor... Cand am sa o termin de montat fac unele bune si mai la lumina Editat Februarie 16, 2009 de pepinno Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 hai ca in bucuresti a dat nisnsoare asa ca mai ai timp sa mesterest la ea. arata bine jantele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 (editat) xerox. copiator; E frumos foc ER6N-ul! Editat Februarie 16, 2009 de warlock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepinno Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 E frumos foc ER6N-ul! ...Si inca e in crestere...stai sa termin io cu el...sa vezi ce o sa iasa...O Bestie!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepinno Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 Freash... Si..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepinno Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 inca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 @pepinno: imi spui si mie te rog cum sunt mansoanele alea rizoma in viata de zi cu zi? Nu stiu cat de confoertabile si de durabile sunt. Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepinno Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 si stopul cu semnale incorporate..(led style) confortabile OK ..durabile ..1 an.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 arata bine o poza ca cea de la spalatorie dara fara spuma pe ea nu ai ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepinno Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 nu e clara.. nu e clara.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 misto, cam cati bani ai bagat in ea pana acum?? tre sa schimbi manetele ca sunt urate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 misto, cam cati bani ai bagat in ea pana acum?? tre sa schimbi manetele ca sunt urate gasesti pe lousi.de ceva misto ya pune mana si cauta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepinno Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 deacord cu tine in privinta manetelor..dar....scump frate,scump....mai am rabdare pana la salonul din aprilie ,poate gasesc ceva interesant....dar pana atunci tre sa caut un airbrush-er sa imi faca masca farului cu un desen...ceva incruntat...sau poate solzi....sau un schelet....vedem...idei sant destule... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 o chestie ma mai deranjeaza la kawa ta parca e prea mult 3 nuante de auriu :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepinno Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 (editat) Aici ma opresc cu coloratul...Azi am vb la BORLA sa imi inlocuiasca tevile de evacuare cu unele din inox... Editat Februarie 21, 2009 de pepinno Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate