RougeDart Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 (editat) Am citit de cateva minute p Aradon asta,eu stau in arad dar nu sunt acas' si nu am detalii ....il stia cineva p baiat?Avetzi ceva detalii mai exacte?Pacat de el....dar totusi 160 p oras.....bine ca mi-am luat ktm si nu vitezana.......regret mult ce i s-a intamplat baiatului...R.I.P....niciodata nu vor termina accidentele de genu'...take care boyzz and girlzz.....R.I.Phttp://www.aradon.ro/stiri/arad/articol/motociclist-accidentat-pe-calea-victoriei/cn/news-20080831-11202082 Editat August 31, 2008 de RougeDart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oNuR Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 ce motor e asta ca nu imi dau seama :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 R6 sau mai degraba r1. Dupa 2005. CRED. Oricum, nu prea mai conteaza acum ce motor era... Trist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R3Kin Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 R1 2003,primul model pe injectie 155cp,condus de un dobitoc care nu avea casca legata!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mein Herz brennt Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 Cat sange o fi in pata aia ? Pare cam mare ... terifiant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 Incep balacarelile.Macar fiti prudenti si nu dati apa la moara. Sa-i fie tarana usoara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 (editat) Am citit de cateva minute p Aradon asta,eu stau in arad dar nu sunt acas' si nu am detalii ....il stia cineva p baiat?Avetzi ceva detalii mai exacte?Pacat de el....dar totusi 160 p oras.....bine ca mi-am luat ktm si nu vitezana.......regret mult ce i s-a intamplat baiatului...R.I.P....niciodata nu vor termina accidentele de genu'...take care boyzz and girlzz.....R.I.Phttp://www.aradon.ro/stiri/arad/articol/motociclist-accidentat-pe-calea-victoriei/cn/news-20080831-11202082 De unde ai scos toate astea?160 km/h in oras, s.a.m.d. Stirea pe care ai citat-o nu zice nimic despre viteza! RIP Editat August 31, 2008 de Kassu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 (editat) R.I.P. link accident Editat August 31, 2008 de reptile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adya76 Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 Pacat...R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniela_ciurus Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 R1 2003,primul model pe injectie 155cp,condus de un dobitoc care nu avea casca legata!!!!! 2002 - 2003 ...tot 150 cai ... Odihneasca-se in pace. R.I.P. Condoleante familiei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebosu Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 R.I.P. Condoleante familiei indoliate Dar daca ii adevarat 160 km/h si fara casca legata atunci era un dobitoc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLI Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 RIP Ceva viteza avea,cel putin asa se vede din stirea filmata,si de unde observ ca distanta de alunecare pe carosabil a motorului este de peste 50m. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorisbforzainter Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 ce motor e asta ca nu imi dau seama :| taci acolo!!! asta te intereseaza pe tine mah? nu vezi ca scrie Yamaha? pacat de om... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OveR Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 In primu rand Condoleante , iar rog dobitoci sa se abtina de la tot felu de posturi tampite , totusi ganditiva ca indiferent de ce a facut a murit prea devreme . Cand un om isi pierde viata e cea mai mare tragedie . Nu mai conteaza ce a fost cat echipament a avut pe el si ce a gresit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RougeDart Postat August 31, 2008 Autor Share Postat August 31, 2008 De unde ai scos toate astea?160 km/h in oras, s.a.m.d. Stirea pe care ai citat-o nu zice nimic despre viteza! RIP Acolo jos la commenturi....zic baietzii ca s-a blocat chilometrajul electronic la 160......au postat persoane care au vazut accidentul.....a incercat cva p o roata,asa zic ei......nush sigur...nu am fost acolo...ma gandesc ca nu ar avea cineva cva motiv sa minta........De echipament.....nu se stie...avea,nu avea....da' nu prea cred......Viatza merge inainte....mare grija....sa ne abtzinem cat putem....salutare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLI Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 Cand o sa intelegeti ca un kilometraj digital(electronic), se stinge nu ramane blocat la viteza afisata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 NU avea 160 km/h !!! Yamaha R1 are kilometraj electronic si 160 erau kilometri parcursi de la resetare Se numea Claudiu, avea 34 ani, permis moto de 2 luni Dobitoc sau geniu, l-a chemat Dumnezeu la El, asta e tot Restul e tăcere Dumnezeu să-l ierte Âşi să-l odihnească în pace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 (editat) Dumnezeu sa-l odihneasca! Sincere condoleante familiei indurerate! Editat August 31, 2008 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuperMoto Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 Dumnezeu sa-l odihneasca. Totusi, incepator de 2 luni pe un R1, e cam spre moarte curata, nu? Asta este, Dumnezeu l-a luat mai repede dintre noi. Aveti grija, viteza ucide, mai ales in oras! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 S-ai fie tarana usoara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudor@manowar.ro Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 (editat) Am citit de cateva minute p Aradon asta,eu stau in arad dar nu sunt acas' si nu am detalii ....il stia cineva p baiat?Avetzi ceva detalii mai exacte?Pacat de el....dar totusi 160 p oras.....bine ca mi-am luat ktm si nu vitezana.......regret mult ce i s-a intamplat baiatului...R.I.P....niciodata nu vor termina accidentele de genu'...take care boyzz and girlzz.....R.I.Phttp://www.aradon.ro/stiri/arad/articol/motociclist-accidentat-pe-calea-victoriei/cn/news-20080831-11202082 Bai nene ce treaba are una cu alta, cica bine ca nu mi-am luat vitezana... Pai te-ar fi condus ea? adica daca eu merg cu un mare satana-sport inseamna ca o sa ma fac praf. Totul tine de om si da, ai dreptate nu vor inceta accidentele. Regret accidentul, condoleante familiei ! Editat Septembrie 1, 2008 de tudor@manowar.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomek Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 (editat) Condoleante familiei si cum spunea cineva mai sus ca a fost dobitoc sau geniu nu mai conteaza!El e acum la Dumnezeu si nimic nu-l poate aduce inapoi la ai lui!Din ce am vazut eu in acel video era o casca pe bordura acolo unde era pata de sange! R.I.P. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Editat Septembrie 1, 2008 de Tomek Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 R1 2003,primul model pe injectie 155cp,condus de un dobitoc care nu avea casca legata!!!!! Si permis de 2 luni... no comment! Doar ca unu ca asta (si din pacate sunt foarte multi) mai poate omora si altii nevinovati... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mein Herz brennt Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 Si permis de 2 luni... no comment! Doar ca unu ca asta (si din pacate sunt foarte multi) mai poate omora si altii nevinovati... Mai pune si viteza aia de 160 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 Cand o sa se respecte chestia cu 27 cp primii 2 ani de permis atunci o sa vedem mult mai putine accidente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate