cmatei Postat August 30, 2005 Share Postat August 30, 2005 Vineri dimineata am plecat spre FanFest, la Rosia Montana, un festival-protest impotriva distrugerii zonei prin exploatari aurifere extensive. Un bun prilej si pentru o plimbare pe Transfagarasan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmatei Postat August 30, 2005 Autor Share Postat August 30, 2005 Dupa un numar de km pe capra... L'important c'est la PAUSE. Un bin prilej pentru a casca gura la peisaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmatei Postat August 30, 2005 Autor Share Postat August 30, 2005 Dupa tunel, nor la Balea Lac. Ne-am pus combinezoanele de ploaie, preventiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmatei Postat August 30, 2005 Autor Share Postat August 30, 2005 Plecam spre destinatie; benzinaria de la Cartisoara e in renovare (oops, ar fi mers un plin). Sibiu - incredibil de aglomerat, mai rau ca in Bucuresti. Foarte bun drumul spre Alba Iulia, are si portiuni drepte si ceva serpentine. Intre Alba Iulia si Rosia Montana peisajul e de vis, drumul la fel, cu serpentine relativ largi, parca esti in carusel. Calitate de drum judetean, din pacate. In fine, dupa aproape 12 ore ajungem pe platou la Rosia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmatei Postat August 30, 2005 Autor Share Postat August 30, 2005 ... si incep concertele. Altar, intr-o mare forma si Andy Ghost la fel de zbuciumat ca intotdeauna... Timpuri Noi, noua formula... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmatei Postat August 30, 2005 Autor Share Postat August 30, 2005 A doua zi, Ada Milea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmatei Postat August 30, 2005 Autor Share Postat August 30, 2005 Despre Rosia Montana... Eu nu sunt nici pe departe vreun activist ecologist, dar odata ajuns acolo, te cam revolta ideea ca cineva ar putea distruge natura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmatei Postat August 30, 2005 Autor Share Postat August 30, 2005 Locul ala ar putea arata, in schimb, asa (sau mai rau): Tot respectul pentru organizatorii care au facut FanFest posibil. Cred ca voi merge si anul viitor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmatei Postat August 30, 2005 Autor Share Postat August 30, 2005 Acum vine partea "amuzanta". Plec duminica, nu fac nici 50km, si: intinzatorul lantului de distributie... kaputt! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmatei Postat August 30, 2005 Autor Share Postat August 30, 2005 Un inger pazitor local (care avea o Jawa de prin '60 si mai avusese vreo 8 motorete) se apuca sa construiasca un dispozitiv complex, pe post de intinzator temporar, sa-l numim "fieroaica". Din nou pe picioare (roti): Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmatei Postat August 30, 2005 Autor Share Postat August 30, 2005 In drum spre Sibiu, pierdeam ulei pe la capac (nu aveam garnitura si/sau silicon) si pe la surubul care prindea "fieroaica". Nu-l pierdeam, propriu-zis, el se regaseste la mine pe pantaloni si cizma. In plus, surubul cu pricina s-a slabit si fieroaica a inceput sa zdrangane. In Sibiu l-am strans (cu surubelnite cumparate din benzinarie, ca deh, astea japoneze nu se strica si n-ai nevoie de scule) si a disparut zgomotul. Plec din Sibiu, trebuie sa ma opresc la fiecare 20-30 km ca sa strang surubul. Ca sa ajung in Bucuresti, imi trebuie o solutie mai buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paw waw (talpa iute) Postat August 30, 2005 Share Postat August 30, 2005 Blava mai vrem poze daca mai ai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmatei Postat August 30, 2005 Autor Share Postat August 30, 2005 In Fagaras, dau de sorin (ghost), care ma duce la un amic (tot sorin) si punem un surub mai lung, care sa treaca prin capac, impreuna cu o piulita care sa-l fixeze. Silicon pe capac, nu mai pierd nici ulei. Mii de multumiri celor doi Sorini si in special lui ghost, care a fost atat de amabil sa ma gazduiasca peste noapte in Fagaras, se facuse deja noapte. Profit de ocazie sa-i fac reclama , magazinul din spate este al lui, daca aveti vreo nevoie legata de telefoane mobile, apelati cu incredere A doua zi, am completat cu ulei (RO3, n-a vazut mobra asta asa ceva si am taiat-o spre Bucuresti. Drumul inapoi a fost lipsit de evenimente. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat August 31, 2005 Share Postat August 31, 2005 ma bucur ca te-am putut ajuta si ca ai ajuns cu bine ......bafta man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Levike Postat August 31, 2005 Share Postat August 31, 2005 pai o surubelnitza nu strica niciodata, ca nu se stie cu asfaltu` romanesc. Frumoase poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat August 31, 2005 Share Postat August 31, 2005 Multam' de poze, super reusite (fain aparat ai). M-ai facut sa ma zgarii pe ochi ca n-am fost acolo. Privitor la incidentul cu intinzatorul de lant, bravo ca te-ai descurcat si cinste celor care te-au ajutat. Eu nu stiu ce as fi facut in locul tau, probabil as fi cautat o posibilitate alternativa de a ajunge acasa. Nici eu nu am scule, va trebui sa mai gandesc la faza asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaip Postat August 31, 2005 Share Postat August 31, 2005 Da poze cu "fieroaica" nu ai ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat August 31, 2005 Share Postat August 31, 2005 In fan ai sarit? Ca la Tv nu te vazui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat August 31, 2005 Share Postat August 31, 2005 Intre Alba Iulia si Rosia Montana peisajul e de vis, drumul la fel, cu serpentine relativ largi, parca esti in carusel. Calitate de drum judetean, din pacate. In fine, dupa aproape 12 ore ajungem pe platou la Rosia. 233297[/snapback] Trebuie mentzionat ca, in doar 35 km (distanta dintre Alba Iulia si Zlatna ) sunt nici mai mult nici mai putin de 160 (Una suta sase zeci) de curbe. Daca nu as fi fost la Brasov eram prezent si eu la FanFest. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRY Postat August 31, 2005 Share Postat August 31, 2005 (editat) Trebuie mentzionat ca, in doar 35 km (distanta dintre Alba Iulia si Zlatna ) sunt nici mai mult nici mai putin de 160 (Una suta sase zeci) de curbe. 234334[/snapback] Nu-mi vine sa cred...dar imi fac timp, ma duc pe acolo, asa...ca sa ma gonving. Si le NUMAR!!!! MMAAAAAMMMMAAAA ce pofta mi-ai facut. @cmatei: poate pui si niste poze cu "fieroaica"? Editat August 31, 2005 de SRY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat August 31, 2005 Share Postat August 31, 2005 Nu-mi vine sa cred...dar imi fac timp, ma duc pe acolo, asa...ca sa ma gonving. Si le NUMAR!!!! MMAAAAAMMMMAAAA ce pofta mi-ai facut. @cmatei: poate pui si niste poze cu "fieroaica"? 234346[/snapback] Eu personal nu le-am numarat dar sunt navetistii care nu au avut altceva mai bunde facut. Peisajul asa cum spune si cmatei este super mai ales portiunea : BUCIUM CERBU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
egobrain Postat August 31, 2005 Share Postat August 31, 2005 mamaaaa.... ce ma oftic k n-am venit , am fost la bv, da m-am distrat si acolo. Am fost la stuff si as fi vrut sa merg si la fan dar poate la anu nu se mai suprapune cu nici o intrunire. Pana atunci numa' bene si . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat August 31, 2005 Share Postat August 31, 2005 Ale naibii DR Big-uri au proprietatea ca atunci cind ti-e lumea mai draga sa-ti faca figura . Si totusi cit de fandosite ar fi , nici noi nu ne lasam . Le dam in goarna pina crapa ! Frumos raid nene cmatei ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmatei Postat August 31, 2005 Autor Share Postat August 31, 2005 Trebuie mentzionat ca, in doar 35 km (distanta dintre Alba Iulia si Zlatna ) sunt nici mai mult nici mai putin de 160 (Una suta sase zeci) de curbe. Eu nu le-am numarat, dar imi pare cam mic numarul E de necrezut, nu prea exista "linie dreapta" ... iesi dintr-un viraj de stanga, intri in urmatorul de dreapta. Orgasm Poze cu "fieroaica" nu am ca eram plin de ulei pe maini, o sa fac cand desfac motorul. E un L de fier, cu un zanc in care intra surubul ala care se vede in poza. Partea in L impinge in patina lantului ca sa-l tina intins. Din pacate, ca sa ajungi la intinzator, la motorul meu, trebuie date jos chiulasa si cilindrul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmatei Postat August 31, 2005 Autor Share Postat August 31, 2005 Si nu, n-am sarit in fan, a sarit un prieten (care a fost si pe TV si si-a tras o julitura pe fata, ca era destul de ud fanul ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate