Spionutz Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Ma inreb unde pot gasii pe aici prin Romania asta o aprindere alimentata ca am rupt netul in doua sa caut si tot linkuri externe imi da.se folosesc la noile modele de Kimco (agility 50cc) si la multe altele . Si m`am saturat sa tot astept cate 6 zile sa imi vina din Germania plus comisioanele aferente drum si toate alea.. Stie careva un magazin on-line sau un numar de telefon ceva ... as fii tare multumit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Ma inreb unde pot gasii pe aici prin Romania asta o aprindere alimentata ca am rupt netul in doua sa caut si tot linkuri externe imi da.se folosesc la noile modele de Kimco (agility 50cc) si la multe altele . Si m`am saturat sa tot astept cate 6 zile sa imi vina din Germania plus comisioanele aferente drum si toate alea..Stie careva un magazin on-line sau un numar de telefon ceva ... as fii tare multumit. asa, si? ce e aia aprindere alimentata????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spionutz Postat Septembrie 4, 2008 Autor Share Postat Septembrie 4, 2008 Necunoscatorii sunt rugati sa stea la locul lor. Va multumim pentru intelegere ...dumb-ass Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Acuma oi fi tu dumb-ass, dar ce e aia aprindere alimentata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vinkator Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 Aprindere Electronica Alimentata ..... la baterie . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 Aprindere Electronica Alimentata ..... la baterie . taceti necunoscatorilor! puneti mana pe manuale si nu mai postati nepregatiti; sau macar cautati pe google in locul omului si reveniti cu solutia finala... atata nesimtire... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
whiteman Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 De ce ii faci nesimtiti? Doar au intrebat ce e aia. Sau voi astia care stiti v`ati nascut invatzatzi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vinkator Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 taceti necunoscatorilor! puneti mana pe manuale si nu mai postati nepregatiti; sau macar cautati pe google in locul omului si reveniti cu solutia finala... atata nesimtire... Astia cunoscatorii, explicati si la Dumb-Ashi . Dc-CDI nu e un CDI oarecare alimentat la curent continuu din baterie ? adica cel care controleaza momentul si lungimea impulsului catre bobina de inductie ? Sau e altceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 Astia cunoscatorii, explicati si la Dumb-Ashi . Dc-CDI nu e un CDI oarecare alimentat la curent continuu din baterie ? adica cel care controleaza momentul si lungimea impulsului catre bobina de inductie ? Sau e altceva? poate nu ai inteles ironia din postul meu, asta cu trimitere la semnatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vinkator Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 poate nu ai inteles ironia din postul meu, asta cu trimitere la semnatura. Ok....dar sa explice cineva ce e cu aprinderea asta "alimentata" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 Ok....dar sa explice cineva ce e cu aprinderea asta "alimentata" sau mai bine sa imi explice cineva cum ajungi super membru cu 425 de posturi? ca io ma tot chinui da nu imi iese... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vinkator Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 sau mai bine sa imi explice cineva cum ajungi super membru cu 425 de posturi? ca io ma tot chinui da nu imi iese... Cu spaga si nepotisme..k e la moda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 Probabil ca se refera la faptul ca aprinderea aia pe care o cauta se alimenteaza din baterie pe cand in general la scutere si la unele motociclete ( ex dr600) aprinderea se alimenteaza din magnetou, deci nu e neaparata nevoie de baterie, am vazut multe scutere prevazute cu baterie dar care mergeau si fara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spionutz Postat Septembrie 5, 2008 Autor Share Postat Septembrie 5, 2008 Intradevar s`a dus forumul asta pe râpã ... si sa nu fiu rau uite aici explicatie babeasca la dc-cdi.. daca nici pe asta nu o intelegeti ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vinkator Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 Intradevar s`a dus forumul asta pe râpã ... si sa nu fiu rau uite aici explicatie babeasca la dc-cdi.. daca nici pe asta nu o intelegeti ... Acum am inteles...ms....era de fapt Aprindere Electronica Alimentata DC la baterie si nu AC la magnetou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 Intradevar s`a dus forumul asta pe râpã ... si sa nu fiu rau uite aici explicatie babeasca la dc-cdi.. daca nici pe asta nu o intelegeti ... pai, daca ai schema, de ce esti papagal si nu ti-o faci singur?????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate