antemiu Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 MULTUMIM organizatorilor si gazdei pt party...demential !!! Cateva poze : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remijaru Postat Septembrie 7, 2008 Autor Share Postat Septembrie 7, 2008 cea mai importanta poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gexxx Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 MULTUMIM organizatorilor si gazdei pt party...demential !!! Cateva poze : ........betooooonnnn.. ma abtin la alte comentarii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strejeav Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 Super intilnire,fffff reusita multumim f fffmult organizatorilor si mii si mii de felicitari !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strejeav Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 Super intilnire,fffff reusita multumim f fffmult organizatorilor si mii si mii de felicitari !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 MULTUMIM organizatorilor si gazdei pt party...demential !!! Cateva poze : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 MULTUMIM organizatorilor si gazdei pt party...demential !!! Chiar ma intrebam daca esti pe acolo.Vroiam sa-ti vad motoreta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 MULTUMIM organizatorilor si gazdei pt party...demential !!! Chiar ma intrebam daca esti pe acolo.Vroiam sa-ti vad motoreta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.grizzly Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 hai fratzilor , mai bagatzi ceva poze ! nu de alta da' nu cred ca am apucat sa facem doua-trei poze . pina una -alta , multzumim pentru aprecieri . ne onoreaza . vom reveni zilele urmatoare si cu explicatii in detaliu asupra ceea ce s'a intimplat vineri seara . respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 desi doar in trecere, am fost placut impresionati de ce am vazut pe-acolo . felicitari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pegasus Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Si de la noi: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CazyRO Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 MULTUMIM organizatorilor si gazdei pt party...demential !!! Cateva poze : Sa va sparg! Eu am fost singurul care a lipsit de la poza de grup, noroc cu Photoshop-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Ma bucur sa vad ca acest party a fost OK pentru participanti si va mai asteptam la evenimentele pe care le vom organiza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Hello, am ajuns si eu de sambata pana duminica. Nota 10 pentru muzica si focul ala mare, bravo si lu tipu din Ploiesti cu ducati-ul pentru un burn-out executat exemplar . In rest... era cam putina bere in apa servita la pahare si nu exista nici alternativa de bere imbuteliata. Anul viitor insa, campingul ala sigur o sa fie mult prea mic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kintanaMK Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Hello, am ajuns si eu de sambata pana duminica. Nota 10 pentru muzica si focul ala mare, bravo si lu tipu din Ploiesti cu ducati-ul pentru un burn-out executat exemplar . In rest... era cam putina bere in apa servita la pahare si nu exista nici alternativa de bere imbuteliata. Anul viitor insa, campingul ala sigur o sa fie mult prea mic. puteai sa pui si tu mai multe poze si sa "critici"mai putin,ca doar ai "pierdut"ceva vreme pe la party Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gexxx Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 puteai sa pui si tu mai multe poze si sa "critici"mai putin,ca doar ai "pierdut"ceva vreme pe la party din partea mea...o singura critica.....nu am putut sa ma imbat , ca sa am grija ca voi sa va imbatati si sa va distrati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topmoto Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 daca doriti sa vedeti/revedeti selectiuni din programul Rasnov 2008... enjoy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kintanaMK Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Nu mai aveti poze oameni buni,nu fiti zgarciti stiu ca aveti,am vazut ca ati facut Colt,tu nimic nimic,daca nu tu atunci donsoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jardi Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Felicitari Kronstadt, super petrecere, cateva foto si de la pitesteni: /index.php?...t&p=1449281 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate