Vizitator Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 A fost munca multa depusa din partea organizatorilor....!!!! FELICITARI !!!... sunteti la prima " petrecere" ( asa au intitulat-o organizatorii ) dar s-a ridicat ( fara parada ...care oricum anul trecut la Brasov s-a anulat ) la cea mai faina intrunire de anul acesta ( parerea mea ). Inca odata felicitari pt locatie ( DEOSEBITA !!! ) si pt voi toti organizatorii al acestui eveniment deosebit !!! Felicitari JEFF !!! Lucrez la picasa pt a completa suita de poze afisata aici .... JAK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Norsemann Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Super petrecere...superba locatie, super mancare, super muzica, oameni OK...(cam putini buzoieni... )... As vrea sa felicit clubul Kronstadt Bikers...si toti cei implicati...si sunt deja curios cum va fii la anu... Ca de obicei...MAD MAX sufletu petrecerii... Si mi-a facut mare placere discutia cu Mircione de la standu de bere... Si cateva poze de la mine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
craksman Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 nu e corect ..... nici nu am stiut de intalnirea asta ...... imi pare rau ca nu am venit ................. .......... totusi, balaure, ai cui erau sanii aia superbi???!!?!?!!?!?!? Ai mei baa.........te oftici?......................hahahhahhah...............la ora aia nu raspundeam de faptele mele!!! cateva poze cu mine......de la mine.Dupa Rasnov am plecat spre Bucegi si am urcat cu motoarele pana pe platou la Babele,macadam curat ,cu scuter de 600 dupa mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
happymansmiling Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Poate nu am inteles eu gluma! da de la tatuajul celui din mijloc pana la ce face celalalt toata ziua e drum LUUUUUUNG WTF? colegu! intamplator cei doi din imagine sunt oameni care stiu sa se distreze.nu are rost sa vii tu mai einstein cu remarci de astea de evreu. stai calm in banca ta..si daca mai ai dispoztie de comentarii de aiurea pune si tu o poza de a ta,sa ne cunoastem la intruniri;) poate vin si baietii aia doi simpatici si iti arata BANC SHOW! ai sa "razi" de nu ai sa poti duce nu o sa intelegi niciodata glumele astea. putini le inteleg...eu nu :| proba deci merge. poftiti pozele mele. ps: aia cu degetul e facuta de prietena mea. Ea insista sa precizez ca aia intunecata e facuta de mine.da, e de mine facuta, dar ERA SEARA !! deci, nu aveam ce-i face... ia ziceti si voi, care e mai naspa? ca sa o lamurim... cheers! de tine nici nu mai zic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.grizzly Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 A fost munca multa depusa din partea organizatorilor....!!!! FELICITARI !!!... sunteti la prima " petrecere" ( asa au intitulat-o organizatorii ) dar s-a ridicat ( fara parada ...care oricum anul trecut la Brasov s-a anulat ) la cea mai faina intrunire de anul acesta ( parerea mea ). Inca odata felicitari pt locatie ( DEOSEBITA !!! ) si pt voi toti organizatorii al acestui eveniment deosebit !!! Felicitari JEFF !!! Lucrez la picasa pt a completa suita de poze afisata aici .... JAK multzumim , kamarade . ne bucuram ca te'ai simtzit bine pe la noi . si aceste , speram noi , este doar inceputul . din pacate jeff a avut astazi un accident de motor si este in spital . se va face bine , nu'tzi fa griji . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kintanaMK Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 multzumim , kamarade . ne bucuram ca te'ai simtzit bine pe la noi . si aceste , speram noi , este doar inceputul . din pacate jeff a avut astazi un accident de motor si este in spital . se va face bine , nu'tzi fa griji . stiu ca e of topic,dar multa sanatate lui jeff si insanatosire grabnica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chaotic_beauty Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 colegu! intamplator cei doi din imagine sunt oameni care stiu sa se distreze.nu are rost sa vii tu mai einstein cu remarci de astea de evreu. stai calm in banca ta..si daca mai ai dispoztie de comentarii de aiurea pune si tu o poza de a ta,sa ne cunoastem la intruniri;) poate vin si baietii aia doi simpatici si iti arata BANC SHOW! ai sa "razi" de nu ai sa poti duce de tine nici nu mai zic da tu esti suparat rau mai..bagi toate in seama.nu mai fi sensibil(a) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
happymansmiling Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 da tu esti suparat rau mai..bagi toate in seama.nu mai fi sensibil(a) e vorba de doi oameni pe care ii cunosc de ceva timp si cu care m-am simtit bine la fiecare intrunire.plus de asta asta e topic pentru poze nu pentru comentarii de aiurea.ce treaba are putzica ala ca prietenul meu are nuj ce tatuaj?nu vorbesc de aiurea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kintanaMK Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 e vorba de doi oameni pe care ii cunosc de ceva timp si cu care m-am simtit bine la fiecare intrunire.plus de asta asta e topic pentru poze nu pentru comentarii de aiurea.ce treaba are putzica ala ca prietenul meu are nuj ce tatuaj?nu vorbesc de aiurea... faceti-va un topic si discutati ce aveti pro si contra prietenilor,asta daca tot ai amintit ca topicul e pt. poze si un of topic,multa sanatate lui jeff ca a avut accident,pt cei care nu stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Indian73 Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 Dupa parerea noastra a fost cea mai tare intrunire de anul acesta,si am fost la toate.Cu exceptia incidentului cu motorul meu totul a fost perfect.Mii de multumiri si la mai mare.Oricand veniti la mare sunati cu incredere SHORY (Motozone)0744108523. Atentie motociclisti la Vulcanul (SB-66-USA) prietenii lor sunt nesimtiti rau. Ah si inca odata ptr Jeff esti de milioane frate dar sa nu-i dau deoparte pe ceilalti din Kronstadt Bikers.Sunteti cei mai tari.Dati si voi sfaturi si celorlalti organizatori de intruniri. :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 (editat) stai ca eu nu inteleg cu ce te deranjeaza tatuaju meu ....daca nu`ti comvine nu te uita si nu comenta ''Poate nu am inteles eu gluma! da de la tatuajul celui din mijloc pana la ce face celalalt toata ziua e drum LUUUUUUNG blink.gif WTF? '' de la nazism la poponarism e distanta ca de la cer la pamant ce sloboz e asa greu de inteles DECI piticule daca nu ai inteles prima formulare ideea era : ce dracu cauta unu cu glume de poponar sau poate chiar poponar langa unu ca tine care din moment ce ai tatuajul ala inseamna ca ai anumite ideologii care nu se pupa cu poponarii negrii si evreii sau tiganii.......INTELEGI? UITA-TE UN PIC LA PROFILU MEU , la numarul motocicletei mele SI NU TE MAI GRABI SA VORBESTI . Iar despre prietenul vostru retardatu de happymansmiliing (cuvant urat) mea ....pentru ca m-a facut pe mine putica si EVREU nu vreau sa amenint aici sau sa fac circ da sa il fereasca Dumnezeu ! sunt mai alb si mai mandru de asta decat toata familia lui Editat Septembrie 12, 2008 de OLY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 Dupa parerea noastra a fost cea mai tare intrunire de anul acesta,si am fost la toate.Cu exceptia incidentului cu motorul meu totul a fost perfect.Mii de multumiri si la mai mare.Oricand veniti la mare sunati cu incredere SHORY (Motozone)0744108523. Atentie motociclisti la Vulcanul (SB-66-USA) prietenii lor sunt nesimtiti rau. Ah si inca odata ptr Jeff esti de milioane frate dar sa nu-i dau deoparte pe ceilalti din Kronstadt Bikers.Sunteti cei mai tari.Dati si voi sfaturi si celorlalti organizatori de intruniri. multumim frumos de aprecieri.mai avem multe de invatat pana vom da sfaturi.am facut ceea ce ne place si cred ca daca o faci cu daruire nu are cum sa nu iasa bine.Skal! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
happymansmiling Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 ''Poate nu am inteles eu gluma! da de la tatuajul celui din mijloc pana la ce face celalalt toata ziua e drum LUUUUUUNG blink.gifWTF? '' de la nazism la poponarism e distanta ca de la cer la pamant ce sloboz e asa greu de inteles DECI piticule daca nu ai inteles prima formulare ideea era : ce dracu cauta unu cu glume de poponar sau poate chiar poponar langa unu ca tine care din moment ce ai tatuajul ala inseamna ca ai anumite ideologii care nu se pupa cu poponarii negrii si evreii sau tiganii.......INTELEGI? UITA-TE UN PIC LA PROFILU MEU , la numarul motocicletei mele SI NU TE MAI GRABI SA VORBESTI . Iar despre prietenul vostru retardatu de happymansmiliing (cuvant urat) mea ....pentru ca m-a facut pe mine putica si EVREU nu vreau sa amenint aici sau sa fac circ da sa il fereasca Dumnezeu ! sunt mai alb si mai mandru de asta decat toata familia lui ) bai einstein...tu chiar ai o problema,rezolvati-o frate,dar nu pe forum...stai linistit in banca ta ca nimeni nu ia bataie;) nu te mai lauda cu poponeata tau alb ca tot degeaba o faci...plus de asta mah nataraule aia era intrunire de motociclisti nu razboi...asa ca stai calm in banca ta...cine o vrut sa se distreze s-o distrat... hai bafta!si ne vedem la anul la intruniri;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gexxx Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 ''Poate nu am inteles eu gluma! da de la tatuajul celui din mijloc pana la ce face celalalt toata ziua e drum LUUUUUUNG blink.gifWTF? '' de la nazism la poponarism e distanta ca de la cer la pamant ce sloboz e asa greu de inteles DECI piticule daca nu ai inteles prima formulare ideea era : ce dracu cauta unu cu glume de poponar sau poate chiar poponar langa unu ca tine care din moment ce ai tatuajul ala inseamna ca ai anumite ideologii care nu se pupa cu poponarii negrii si evreii sau tiganii.......INTELEGI? UITA-TE UN PIC LA PROFILU MEU , la numarul motocicletei mele SI NU TE MAI GRABI SA VORBESTI . Iar despre prietenul vostru retardatu de happymansmiliing (cuvant urat) mea ....pentru ca m-a facut pe mine putica si EVREU nu vreau sa amenint aici sau sa fac circ da sa il fereasca Dumnezeu ! sunt mai alb si mai mandru de asta decat toata familia lui respect ptr. idiologiile tale , sincer , ...dar nu cred ca isi are rostul jignirile si cearta , mai ales aici in topic-ul asta , fiecare gandeste si face cum vrea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 vreau pozeeeeeeeeeeeeee, nu povesti e plin de povestitori aici, si nu de fotografi ... paradoxal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 multumim frumos de aprecieri.mai avem multe de invatat pana vom da sfaturi.am facut ceea ce ne place si cred ca daca o faci cu daruire nu are cum sa nu iasa bine.Skal! cam cea mai ok intrunire din ultimii ani ..felicitari ! basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 cam cea mai ok intrunire din ultimii ani ..felicitari !basty merci.daca ti-a placut tie ori a fost treaba buna ori chiar a iesit bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 (editat) daca ti-a placut tie ... eh, pe draq , asta se simte bine oriunde, atata vreme cat are "prafurile" si "iarba" la nas Editat Septembrie 13, 2008 de dhamzea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 faza pregatitoare ...si catev dint timpul petrecerii.mai greu cu pozele ca nu am prea avut timp de ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzukianu Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 jixule sa nu uiti pozele ci dijei suzi ca .... si vezi ce faci cu tuica aia promisa la intrunire ca setea ma doboara.... asfalt.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.grizzly Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 faza pregatitoare ...si catev dint timpul petrecerii.mai greu cu pozele ca nu am prea avut timp de ele. faptul ca stateam cu berea in mana ( prima poza ) nu inseamna ca nu'mi ajutam camarazii sa ridice cortul . eu eram cel cu ... viziunea de ansamblu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gexxx Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 faptul ca stateam cu berea in mana ( prima poza ) nu inseamna ca nu'mi ajutam camarazii sa ridice cortul . eu eram cel cu ... viziunea de ansamblu bla bla bla........ca m-ai mult nu ma duce inteligenta ....e limitata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 bla bla bla........ca m-ai mult nu ma duce inteligenta ....e limitata aceste cuvinte ne doare.si, nu e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gexxx Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 aceste cuvinte ne doare.si, nu e? e ,e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.grizzly Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 bla bla bla........ca m-ai mult nu ma duce inteligenta ....e limitata hehe..oare cui apartzin aceste cuvinte era o metafora , man... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate