rados Postat Iulie 27, 2011 Share Postat Iulie 27, 2011 ai pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 Pentru polisat aliminiu aveti nevoie de , smirghel de 320 sa scoti zgarieturile zdravene, 600 prima data dai o tura pe uscat , inca o tura cu apa . La final 1200 pana iese fin si uniform . Bagi la polizor cu pasla pentru polis si pasta (eu am folosit pasta standard , care se folosea si pe vremuri in fabrici )pasta verde polis de Carbochim. pe langa asta multa rabdare. Bafta Poze Inainte -> Dupa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 a iesit fff bine lucrarea daca ma contacteaza cineva din zona ta la tine ii trimit ca deja stii treaba , ca sa nu va mai incurcati cu pastele - e o firma din Cluj (Abrazivul sa) care comercializeaza paste/pisle etc puteti utiliza doar smirghel de apa cu granulatia 2000 /2500 dupa ce dati cu 2500 deja obiectul slefuit prinde luciu fara sa mai fie nevoie de pasta . Cum a zis si colegul de mai sus sa aveti rabdare ca luciul nu va veni imediat e nitel de lucru pina prinde luciul dar nu e grea munca dar e de durata bagati un rock hotarit la urechi o sticla de bere sub nas si merge treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 Salutare, Stie cineva daca exista coburi care sa acomodeze un laptop de 17"? Am un Dragstar Custom. Faza e ca in fiecare zi ar trebui sa imi iau laptopul la birou cu mine... si sotia mea uraste sa il care in spate (si ii dau dreptate). Help pls! Am avut si eu problema asta - am prins geanta de laptop de sissy-bar. Se pare ca nu s-a prea gandit nimeni la motociclisti "laptopari"; ar fi o solutie sa vorbesti cu unul din oamenii care se pricep sa lucreze in piele - ex: FatBob, Darian - sa-ti faca un "port-laptop" custom si sa folosesti ca interior un "plic" de ala din material protector. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Octombrie 27, 2011 Share Postat Octombrie 27, 2011 daca tot e vorba de cromare&stuff uitati-va in ultimul link din semnatura mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xdo Postat Ianuarie 7, 2012 Share Postat Ianuarie 7, 2012 Salut, am si eu o problema cu capacul de pe partea stanga de la un Shadow 750. Este din ABS si cromul de pe el s-a umflat... atasez o poza. Ma intreseaza daca se poate reconditiona, sau daca s-ar putea reface... Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Ianuarie 7, 2012 Share Postat Ianuarie 7, 2012 Salut, am si eu o problema cu capacul de pe partea stanga de la un Shadow 750. Este din ABS si cromul de pe el s-a umflat... atasez o poza. Ma intreseaza daca se poate reconditiona, sau daca s-ar putea reface... Multumesc! daca sa umflat nu se mai poate reconditiona prin polishare (polisharea merge cind apar puncte de rugina la suprafata cromului ex tobe,roti,ghidon ,in general la metal acoperit cu crom) la materiale cum ar plasticul sau abs din pacate nu merge polisharea mai ales ca in cazul tau cromul sa umflat . mergi cu capacul pe strada magura vulturilor si vezi daca il cromeaza mosii aia .daca capacul ar fi fost de aluminiu mergea lustruit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xdo Postat Ianuarie 7, 2012 Share Postat Ianuarie 7, 2012 daca sa umflat nu se mai poate reconditiona prin polishare (polisharea merge cind apar puncte de rugina la suprafata cromului ex tobe,roti,ghidon ,in general la metal acoperit cu crom) la materiale cum ar plasticul sau abs din pacate nu merge polisharea mai ales ca in cazul tau cromul sa umflat . mergi cu capacul pe strada magura vulturilor si vezi daca il cromeaza mosii aia .daca capacul ar fi fost de aluminiu mergea lustruit Multumesc frumos pentru raspuns. Spune-mi te rog, informativ deocamdata, cat m-ar costa la voi confectionarea unui crashbar si a unor footpegs? Am vazut in linkurile tale un crashbar exact pentru modelul meu de moto ( Honda vt 750 c din 2006) si niste footpegs pe un hd parca... Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Ianuarie 8, 2012 Share Postat Ianuarie 8, 2012 (editat) OMDIC SAL COMPANY D'AMI & CO Editat Ianuarie 8, 2012 de Philip_HD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Ianuarie 8, 2012 Share Postat Ianuarie 8, 2012 Multumesc frumos pentru raspuns. Spune-mi te rog, informativ deocamdata, cat m-ar costa la voi confectionarea unui crashbar si a unor footpegs? Am vazut in linkurile tale un crashbar exact pentru modelul meu de moto ( Honda vt 750 c din 2006) si niste footpegs pe un hd parca... Multumesc. ai pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xdo Postat Ianuarie 8, 2012 Share Postat Ianuarie 8, 2012 OMDIC SAL COMPANY D'AMI & CO Multumesc frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Ianuarie 10, 2012 Share Postat Ianuarie 10, 2012 OMDIC SAL COMPANY D'AMI & CO cool post ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Februarie 24, 2012 Share Postat Februarie 24, 2012 Polishare,lustruire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Februarie 24, 2012 Share Postat Februarie 24, 2012 Rados,ala din poza ta de profil e cumva Cristi din Arad?el e Cristi Dinamita? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Martie 10, 2012 Share Postat Martie 10, 2012 (editat) In poza de la profil eu sunt , el este Cristi Dinamita si este din Bucuresti, o fi unu si in Arad . Lustruiere polishare furca chopper Editat Martie 10, 2012 de rados Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rommel Postat Martie 10, 2012 Share Postat Martie 10, 2012 In semnatura vad RECONDITIOARE PIESE CROMATE....Am si eu crash-bar-urile din spate de la un VL 1500. Se mai pot aduce la lumina daca sunt portiuni cu cromul sarit sau trebuiesc recromate? Ai posibilitate de recromare?...poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Martie 10, 2012 Share Postat Martie 10, 2012 (editat) Dupa cum se vede si in pozele(fimul) cu roata se poate face reconditionare prin polishare atunci cind exista mici pori in suprafata cromata prin care iese oxidul de fier.Daca nu se intervine la timp oxidul de fier(rugina) va exfolia suprafata cromata .Din pacate la tine datorita faptului ca lipsesc portiuni destul de mari din stratul de crom trebuiesc recromate piesele , a pus un user mai sus niste situri cu firme care se ocupa cu cromari ia legatura cu ei si poate poti trimite piesele prin curierat . Editat Martie 10, 2012 de rados Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 11, 2012 Share Postat Martie 11, 2012 Dupa cum se vede si in pozele(fimul) cu roata se poate face reconditionare prin polishare atunci cind exista mici pori in suprafata cromata prin care iese oxidul de fier.Daca nu se intervine la timp oxidul de fier(rugina) va exfolia suprafata cromata .Din pacate la tine datorita faptului ca lipsesc portiuni destul de mari din stratul de crom trebuiesc recromate piesele , a pus un user mai sus niste situri cu firme care se ocupa cu cromari ia legatura cu ei si poate poti trimite piesele prin curierat . Ahoi! Un crashbar de Virago 535 poti sa faci? La ce pret ar fii? De inox sau cromat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bizzah Postat Martie 11, 2012 Share Postat Martie 11, 2012 Ahoi! Un crashbar de Virago 535 poti sa faci? La ce pret ar fii? De inox sau cromat! la fel si pentru un dragstar400 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Martie 12, 2012 Share Postat Martie 12, 2012 la fel si pentru un dragstar400 Pentru sissy bar am rugamintea sa il contactati pe Catalin 0745397060 email ictlnv@yahoo.com cu el puteti discuta si stabili toate detaliile lagate de confectiile metalice (sissy bar, crash bar, ghidoane etc ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corado_c Postat Martie 25, 2012 Share Postat Martie 25, 2012 mai exista atelierul din magura vulturilor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aragon Postat Aprilie 15, 2012 Share Postat Aprilie 15, 2012 #rados vreu sa dau in nichel un motor de mobra carcasele poti sa imi zici daca ar merge si un pret daca poti mersi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Aprilie 15, 2012 Share Postat Aprilie 15, 2012 Salut, eu nu cromez, eu fac polishari ale pieselor cromate si slefuri ale pieselor din aluminiu.Pentru cromari stiu ca se faceau la Elba la tine in Timisoara, incearca acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Aprilie 28, 2012 Share Postat Aprilie 28, 2012 Pentru lustruirea furcii fata (aluminiu) la un HD trebuie date jos ambele amortizoare sau se poate face si fara? Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Aprilie 28, 2012 Share Postat Aprilie 28, 2012 Ca sa faci treaba asa cum trebuie va trebui sa demontezi piesele. Stiu exact de ce vrei sa faci asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate