Sari la conținut

Lipsa De Experienta Si Viteza Ucide Din Nou


orestte
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 92
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Condoleante!

 

Este al 2 lea R6 din cele 3 cumparate cu putin timp in urma care este facut praf. De data asta cu urmari din cele mai grave.

 

Pe de alta parte accidentul s-a produl la sfarsitul unei sesiuni de play-uri pe o sosea mai putin circulata ce duce spre granita. Meditati la asta...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Au fost cumparate trei R6 in acelasi timp, de trei prieteni, toti incepatori cu 0 km pe motocicleta. Unul din ei, Bogdan, a facut accident la o saptamana dupa ce l-a luat: a intrat intr-un maxi taxi din cauza vitezei si dupa impactul initial, motocicleta a mai lovit trei masini. A fost prima data cand baiatul se dadea fara protectii (foarte scumpe, de altfel)si a facut dauna totala la motocicleta.

Acum, al doilea dintre ei, Cristi, are accident si moare in urma stopurilor respiratorii cauzate de traumatisme foarte grave la picioare si bazin.

Am vorbit cu cineva care era cu ei si se pare ca accidentul lui a avut loc la 140 km/h, dar acum nu mai conteaza asta. Important este ca omul ala a murit din cauza inconstientei si a lipsei de experienta.

 

 

Odihneasca-se in pace! :) :eek: :P :drink:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Imi pare rau sa de cele intamplate, dar in acelasi timp nu pot sa nu remarc lipsa de creier a unora! De ce dracu nu se gandesc PRIMA DATA la ce lasa in urma! la 0 Km se urca deja pe motoare de peste 100 cp!

Asta sa fie invatare de minte acelor "zmei" care au impresia ca demonstreaza ceva dand gaz la doar cativa km experienta!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

mereu aud si vad sfaturi cum ca sa nu mai incerce sa incepatorii sa demonstreze nimic prin viteza. sfaturile acestea sunt gresite. eu, de exemplu, cand merg tare (sau foarte tare) nu incerc sa demonstrez nimic nimanui, pur si simplu ma distrez si atat. banuiesc ca asta se aplica si altora. a vrut sa se distreze si a murit, nu neaparat a vrut sa demonstreze ceva. asa ca, cel putin in cazul meu, un sfat mai la obiect ar fi "las-o mai usor cu distractia".

 

rip pustiului...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

mereu aud si vad sfaturi cum ca sa nu mai incerce sa incepatorii sa demonstreze nimic prin viteza.  sfaturile acestea sunt gresite.  eu, de exemplu, cand merg tare (sau foarte tare) nu incerc sa demonstrez nimic nimanui, pur si simplu ma distrez si atat.  banuiesc ca asta se aplica si altora.  a vrut sa se distreze si a murit, nu neaparat a vrut sa demonstreze ceva.  asa ca, cel putin in cazul meu, un sfat mai la obiect ar fi "las-o mai usor cu distractia".

 

rip pustiului...

237565[/snapback]

Pe tine nu te sperie conseciintele distractiei?

Sunt doar curios... ca am observat ca nu prea ai limite.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Se pare ca a fost o problema tehnica cea care a dus la accident. De care baiatul stia, dar nu a tinut cont. :)  Asta insa nu il absolva de vina de a conduce asa motor incepator fiind. :eek:

237704[/snapback]

 

ce problema?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

deja au sarit cativa din iasi pe mine cand am zis ca viteza si lipsa de inconstienta ucide "cica" as fi zis sau chiar am zis:"lasa ca asa ihi trebuia", dar am fost la fatza locului , am ajutat la urcarea si coborarea motorului din masina care l-a dus

sincer nu vreau sa gresesc si sa-mi fie cu iertare infatza lui Dumnezeu dar eu nu am vazut roata spate blocata dupa accident, ceea ce duce la alte ipoteze ale accidentului: 1 viteza mare(asta insemnand peste 140km/h) si frica de a nu lua curba moment in care a franat violent si s-a izbit de parapet

2 avand viteza a schimbat inferior mult fara sa-si deie seama si cand a dat drumul la ambreiaj s-a blocat roata spate

3 avand viteza motorul s-a oprit fapt care roata spate s-a blocat

de ce tot bat ca roata spate s-a blocat pt ca cei care erau in spatele lui si au vazut cica la un momentdat roata spate s-ar fi blocat si de accea ar fi respins in parapet

SI INCA CEVA NU AM CRITICAT PE NIMENI CI DOAR IDEEA CA: era incepator, mergea cu viteza

AM MARTORI cand la intalnirea de la iasi le-ams pus personal sa stea la sfarsitul coloanei ca sunt portiuni ude si ca e ingesuiala (au respectat cat au respectat si apoi erau in depasire pintre alti "meseriasi")

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am văzut moartea cu ochii acum cîțiva ani. Legea este prea blîndă cu toți! Dacă o încalci trebuie să suporți consecințele, altfel nu te înveți minte! ÂŞi totodată trebuie să îți plăteÂşti vina proporțional cu prostia comisă! Mult mai bine în fața legii decît în fața vieții! Măcar să fi fost fericit sau cu zîmbetul pe buze în ultimele clipe! Dumnezeu să-l ierte!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu am auzit cum ca problema tehnica ar fi fost un defect la furca fata, defect care a dus la ruperea (probabil partiala) unui telescop. Exista o fisa de constatare la service facuta inaintea accidentului, de asta spun ca el stia de problema, dar a ignorat-o.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

atunci daca intradevar exista constatarea si cei de la G&P i-au dat drumul pe strada SUNT PASIBILI DE PUSCARIE pt omor din culpa, pt ca au dat drumul la un motor care nu corespundea din pdv tehnic pt a mai putea rula in siguranta

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...