"Fanes" Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 Salutare baieti!!!! M-am decis sa postez cateva poze facute pe parcursul "restaurarii"(mai bine spus revizie tehnica si revopsire ) voshodului meu!!!!! Proiectul nu este finalizat!!!!! voi mai posta poze pe parcurs!!!!! ...sper sa iasa ceva frumos.... daca primesc vopseaua in cateva zile termin!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 Bravo mai baiete...imi aduci aminte de mine la inceputuri...desfaceam si reconditionam la comuniste intr-o veselie...spor la treaba ,astept sa vad cum a iesit la final! Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 asa, asa.. si poze, sa vedem ce iese! Succes in continuare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redresor Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 Foarte bine. Poti sa desfaci si motorul daca vrei. Ca sa vezi si tu ce e in el...Eu la al meu ii pusesem ambielaj nou si rulmenti noi FAG, dar m-am descurajat rau cand am constatat ca in vit 4 facea un zgomot ciudat (foarte posibil din cauza ca garnitura noua era mult mai subtire decat cea veche)...si asa mi-am luat ETZ, care nu m-a dezamagit....foarte bun...si sunt sigur ca a indurat multe inainte sa fie in posesia mea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Septembrie 13, 2008 Autor Share Postat Septembrie 13, 2008 Foarte bine. Poti sa desfaci si motorul daca vrei. Ca sa vezi si tu ce e in el...Eu la al meu ii pusesem ambielaj nou si rulmenti noi FAG, dar m-am descurajat rau cand am constatat ca in vit 4 facea un zgomot ciudat (foarte posibil din cauza ca garnitura noua era mult mai subtire decat cea veche)...si asa mi-am luat ETZ, care nu m-a dezamagit....foarte bun...si sunt sigur ca a indurat multe inainte sa fie in posesia mea.... Motorul l-am desfacut deja. Ambielajul este in stare buna si i-am schimbat si rulmentii de la ambielaj !!!!! Cu toate astea in primavara planuiesc sa imi cumpar un set nou ...restul pieselor sunt in stare buna la motor!!!! ...si as mai vrea sa schimb placutele de ambreiaj...cred ca alea se gasesc usor!!!!!! asa, asa.. si poze, sa vedem ce iese! Succes in continuare! Ms mult!!!! Astazi am primit vopseaua !!!!! asa ca m-am apucat de vopsit si am inceput si asamblarea!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
senzation Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 Prietene ai facut o mare greseala ca ai vopsit motorul cu sprayul ! Eu mi-am vopsit bicicleta si mia sarit toata vopseaua de pe ea. Spor la reconditionare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Septembrie 14, 2008 Autor Share Postat Septembrie 14, 2008 Prietene ai facut o mare greseala ca ai vopsit motorul cu sprayul ! Eu mi-am vopsit bicicleta si mia sarit toata vopseaua de pe ea. Spor la reconditionare MS pt informatie.... dar trebuie sa stii ca alea sunt nijte spray-uri profesionale!!!! Sper sa nu am probleme cu vopseaua!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduSPR Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 spor la treaba in continuare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
senzation Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Sa dea domnu sa te tine vopseaua cat mai mult si sa ai grija de rusnac si rusnacu de tine >< Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 bafta in continuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 manne sa postezi toate etapele ca vreau si eu sa ma apuc de al meu sa-l reconditionez...numai bine!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Septembrie 15, 2008 Autor Share Postat Septembrie 15, 2008 Multumesc baietilor pentru incurajare!!!!! Am terminat reconditionarea!!!!! o sa revin cu niste poze !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Multumesc baietilor pentru incurajare!!!!! Am terminat reconditionarea!!!!! o sa revin cu niste poze !!!!! waw, 3 zile?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Septembrie 16, 2008 Autor Share Postat Septembrie 16, 2008 waw, 3 zile?!? Dapp....am muncit ca un animal....dar cred ca a durat mai mult... poate 4 zile, nush!!!!! dar v vreau sa zic ca m-am ocupat numai de motor in zilele astea!!!! Gata si pozele!!!! o sa fac unele mai bune.... cand le-am facut pe astea era cam innorat afara !!!!!! Ce parere aveti???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 (editat) Dapp....am muncit ca un animal....dar cred ca a durat mai mult... poate 4 zile, nush!!!!! dar v vreau sa zic ca m-am ocupat numai de motor in zilele astea!!!! Gata si pozele!!!! o sa fac unele mai bune.... cand le-am facut pe astea era cam innorat afara !!!!!! Ce parere aveti???? Mai ,,animalule,,...bravo tie! Mai sant cateva retusuri de facut: La burdufele de la juguri cumpara niste fasete negre si prinde-le si sus si jos,nu inainte de a curata rugina ce s-a pus la incheieturi,eventual dupa ce cureti pune un strat de ulei peste ele sau vaselina si dupa aia inchide cu fasete capeti burdufelor.La aripa din spate cauciucul ala arata naspa de tot.Incearca si pune-l pe interior nu pe exterior,v-a schimba radical aspectul. mai rectifica aspectul capetilor de suruburi,(daca nu ai alte piulite cromate si suruburi),curata-le cu perie de sarma si vopseste-le cu pensula sa nu prinda rugina iar.Nu uita de claxon! Bafta si felicitari pentru efort! Editat Septembrie 16, 2008 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrazYRaveN Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Motoru nu are nevoie de putina ingrijire?..... cu o pensula si benzina sau diluant il faci boboc!!!!! Spala-l frate!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
White_Dragon Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Bravo... si eu am lucrat mult la motorul meu dar rezultatele au fost pe masura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fesu' Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 MS pt informatie.... dar trebuie sa stii ca alea sunt nijte spray-uri profesionale!!!! Sper sa nu am probleme cu vopseaua!!!! nu exista spray profi! aceleasi spray-uri le-am folosit cu succes pt. 3 luni de vara maxim! cu degresat cu diluant, dupa aia cu acetona 99% pura, cu uscat in mediu fara praf, lalalalululu. nu tin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Terente Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Ce parere aveti???? Cam multe !!!!!!! , in rest a iesit frumos. A zis cineva mai sus, spala si tu motorul ala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Septembrie 17, 2008 Autor Share Postat Septembrie 17, 2008 nu exista spray profi! aceleasi spray-uri le-am folosit cu succes pt. 3 luni de vara maxim! cu degresat cu diluant, dupa aia cu acetona 99% pura, cu uscat in mediu fara praf, lalalalululu. nu tin! MS !!!! acum chiar ca m-ai "speriat" .... am facut-o lata!!!!dar oricum atunci cand imi voi face compresorul o sa o vopsesc mai bine!!!! Cam multe !!!!!!! cam multe ce???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Terente Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 cam multe ce???? Folosesti aiurea "!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!".Acum ai prins ideea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Septembrie 23, 2008 Autor Share Postat Septembrie 23, 2008 (editat) Folosesti aiurea "!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!".Acum ai prins ideea? ai dreptate! si pe mine ma enerveaza ca m-am obisnuit asa... O sa incerc sa nu le mai folosesc!!!! Motoru nu are nevoie de putina ingrijire?..... cu o pensula si benzina sau diluant il faci boboc!!!!! Spala-l frate!!!! O sa iau acest sfat in considerare ! Multumesc! Mai ,,animalule,,...bravo tie! Mai sant cateva retusuri de facut: La burdufele de la juguri cumpara niste fasete negre si prinde-le si sus si jos,nu inainte de a curata rugina ce s-a pus la incheieturi,eventual dupa ce cureti pune un strat de ulei peste ele sau vaselina si dupa aia inchide cu fasete capeti burdufelor.La aripa din spate cauciucul ala arata naspa de tot.Incearca si pune-l pe interior nu pe exterior,v-a schimba radical aspectul. mai rectifica aspectul capetilor de suruburi,(daca nu ai alte piulite cromate si suruburi),curata-le cu perie de sarma si vopseste-le cu pensula sa nu prinda rugina iar.Nu uita de claxon! Bafta si felicitari pentru efort! -Foarte bun sfatul cu "fasete negre", asa o sa fac; si o sa curat si rugina. Cat despre cauciucul de spate...acolo o sa vina numarul si o sa acopere perfect cauciucul! Deocamdata isi asteapta noul numar . -Suruburile am stabilit cu tata sa cumparam treptat unele noi si sa le inlocuim! (sfatul cu vopseaua este mai bun, fiindca cele noi or sa rugineasca oricum) -Am cumparat un claxon, dar nush ce are de nu merge! Cred ca nu are destul curent ! Va multumesc mult pt sfaturi! Mai ,,animalule,,...bravo tie! Mai sant cateva retusuri de facut: La burdufele de la juguri cumpara niste fasete negre si prinde-le si sus si jos,nu inainte de a curata rugina ce s-a pus la incheieturi,eventual dupa ce cureti pune un strat de ulei peste ele sau vaselina si dupa aia inchide cu fasete capeti burdufelor.La aripa din spate cauciucul ala arata naspa de tot.Incearca si pune-l pe interior nu pe exterior,v-a schimba radical aspectul. mai rectifica aspectul capetilor de suruburi,(daca nu ai alte piulite cromate si suruburi),curata-le cu perie de sarma si vopseste-le cu pensula sa nu prinda rugina iar.Nu uita de claxon! Bafta si felicitari pentru efort! Am rezolvat problema caucicului din spate ! Are numar nou acum! Am curatat si rugina de la incheieturi(cat am putut de bine) si am dat cu vaselina in zona respectiva! Are ceva daca in loc de fasete negre prind burdufele cu niste coliere???(nu stiu termenul de fasete ... ce reprezinta?eu m-am dus cu gandul la coliere...dar alea nu-s negre) Mai am de rezolvat problema suruburilor... am facut rost, doar trebuie sa le inlocuiesc! Editat Septembrie 17, 2008 de Sir_Fanes2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 (editat) Fasete= coliere de plastic de diferite marimi si latimi care se folosesc in scopuri diverse.Eu il folosesc indeosebi la instalatii electrice.E buna si prinderea cu coliere cum zici tu. Bafta si drumuri bune sa ai! Editat Septembrie 23, 2008 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Septembrie 23, 2008 Autor Share Postat Septembrie 23, 2008 Fasete= coliere de plastic de diferite marimi si latimi care se folosesc in scopuri diverse.Eu il folosesc indeosebi la instalatii electrice.E buna si prinderea cu coliere cum zici tu. Bafta si drumuri bune sa ai! DA! acum stiu ... am si eu la instalatia electrica ceva de genul! Multam de sfaturi! Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 ARATA BESTIAL VOSHODELUL TAU!!!!vreau si eo unul dar p acile pe la mine cam pauza..nici nu au auzit de el!ii intreb: -Voshod??ceva ,,piese,,,chestii aveti? -Voshod??nici nush ce e ala!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate