disabled_Cata Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Bine ca stii tu!! Am eu unul de vanzare. Te rezolv sa scrie in acte ca e de 125. Si poti sa-l conduci linistit. Problema e pretul. Il vand la 650 000 euro. Accept combinatii cu apartamente,case,locuri de veci,limuzine,hoteluri,autostrazi,poduri,manastiri. Te intereseaza? Acuma i-am scos numere provizorii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Bine ca stii tu!! frate.... sau poti iesi mai ieftin. ia o honda cbr 125 aprilia rs 125 sau na... ceva de 125, si iti fac eu stikere cum e in poza. si zici ca te dai cu una de competitie. feelingul e misto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 daca iti permiti atunci in loc sa pierzi vremea pe forum mai bine mergi si cumpara-ti un motor si invata sa te dai pe circuit, acolo ai voie sa mergi pe orice.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Asa ceva e un model creat special de pista , circuit.Cred k in curand va aparea modelul mai ptr "civili"....E misto toba finala............Cat despre Y2K manaka ce ai prin casa si e mai inflamabil si scoate pe toba gaze care ajung la 2000 grade Celsius....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Am eu unul de vanzare. Te rezolv sa scrie in acte ca e de 125. Si poti sa-l conduci linistit. Problema e pretul. Il vand la 650 000 euro. Accept combinatii cu apartamente,case,locuri de veci,limuzine,hoteluri,autostrazi,poduri,manastiri. Te intereseaza? Acuma i-am scos numere provizorii. good posting! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
le_KiKi Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Am eu unul de vanzare. Te rezolv sa scrie in acte ca e de 125. Si poti sa-l conduci linistit. Problema e pretul. Il vand la 650 000 euro. Accept combinatii cu apartamente,case,locuri de veci,limuzine,hoteluri,autostrazi,poduri,manastiri. Te intereseaza? Acuma i-am scos numere provizorii. o macheta de gsx-r te coafeaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pony18554 Postat Septembrie 18, 2008 Autor Share Postat Septembrie 18, 2008 Fa pasi bai putulica . Parca tu oi avea un monstru de 2metri!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 laudarosi nu au nimic.... cei care tac si FUCK au... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Tinere nu asculta la ce zic shacalii astia k ei nu stie ce si cum se face in tara asta . Asculta aici combintatie smekera ce iti da fratili tau : Dute si cauta pe undeva de cumparare un motor din asta mare .. 600 - 1000 nu conteaza cu tu oricum esti bun si te pisi pe astia de distanta cand e vorba de tras de acceleratie , si da o spaga grasa la primarul de la tine , ca astia asa sunt fomisti rau in pana mea .. si iti face ala acte de 50 inregistrat pe premerie , cum nu mai are nici unu .. Si o sa fii smeker si o sa te doara la cuc de politie .. si o sa moare alea de la a 7 a dupa tine .. Chiar si alea de a 8 a o sa se uite cu coada ochiului ce mandru esti tu ... NU fi gasca , fa ce tiam zis si o sa fii barosan ma .. Hai ai grija bos ce faci . Te pupa pe portofelu ala mare fratele tau . Ha ha ! se pare ca mertan nu "te-a citit".n-a simtit ironia din "glasul" tau.anyway...am citit odata un post de al tau ,cum ca dai gratar si bere celui care nu stiu ce si nu stiu cum...pana la urma ce motor ti-ai luat??sau ramai la statutul de vesnic aspirant la un motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B!sh0p Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Ha ha ! se pare ca mertan nu "te-a citit".n-a simtit ironia din "glasul" tau.anyway...am citit odata un post de al tau ,cum ca dai gratar si bere celui care nu stiu ce si nu stiu cum...pana la urma ce motor ti-ai luat??sau ramai la statutul de vesnic aspirant la un motor Hai ca la tine e ironie pe fata ! Pai nu mi-am luat ca nu am fost in stare sa iau nici permisul , am picat la sala cu 21 . Si nici cu banii nu stau prea bine , asa ca astept sa incep munca si sa ma pot sa imi fac credit / leasing si o sa intru si eu in rand cu lumea . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dsorinmihail Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 (editat) icoane facatoare de minuni ,nu vrei la schimb? disabled cata ? ) Editat Septembrie 20, 2008 de dsorinmihail Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 Parca tu oi avea un monstru de 2metri!!! se vede ca esti prost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pony18554 Postat Septembrie 21, 2008 Autor Share Postat Septembrie 21, 2008 se vede ca esti prost Tu n-ai ce face? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Dexter Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 RaceTuning stie cel mai bine? Si oricum banii nu sunt o problema in cazul meu! tu esti frate cu trotinel? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate