suzuki73 Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 Nu, nu, nu. A mea e mai mare. FRUMOS PEISAJUL... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 (editat) @adrian:man,observi ca esti singurul care "se ia la tranta" cu restul "grupului"?si daca nu-ti place sa mesteci aceeasi guma,te poti duce in alta parte linistit sa mesteci ce vrei tu...no offence dar nu esti funny deloc:) Editat Februarie 27, 2014 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 @adrian:man,observi ca esti singurul care "se ia la tranta" cu restul "grupului"? sa-nteleg ca toti de aici sunteti un grup (inclusiv, suzuki73 si JAGI, in acelasi grup cu tine), iar eu sunt doar un prost care da din gura off topic? Hai ca ma retrag, va las sa va lingeti reciproc cu poze repostate si lectii de ''pista'' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki73 Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 (editat) Da unde te duci?? inca astept pretul mobrei mergi la un somn de amiaza?? sau iesi de pe motociclism.ro de tot? Pai tu nu ai poze de pe serpentine, nici circuite, dar unde te plimbi frate cu motoru??? Editat Februarie 27, 2014 de suzuki73 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 Hai ca ma retrag, va las sa va lingeti reciproc cu poze repostate si lectii de ''pista'' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 ok ok,si asa sunt din bihor,numa eram curios daca pot sa ma "plimb" pe serpentine cu aceste gume.pasul cu voi nu cred ca pot tine. cam ce presiuni recomandati? ca sa fie cat mai aderente? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 Nu, nu, nu. A mea e mai mare. Si astea-s foarte mistoace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 gen Adrian,don't let the door hit you on your way out @Suzuki: ma plimb prin oras, cu a II-a, si mai cad pe pietris din cand in cand,pt ca nu stiu sa franez, blochez fata Si ma dau si pe o roata in borduri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki73 Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 ok ok,si asa sunt din bihor,numa eram curios daca pot sa ma "plimb" pe serpentine cu aceste gume.pasul cu voi nu cred ca pot tine. cam ce presiuni recomandati? ca sa fie cat mai aderente? Pasul cu noi il poti tine,daca vi cu noi,sa te integram in grup si iti vom spune cum sa tragi de gaz.. Dar noi vom merge pe Hungaro,si daca vrei te putem lua cu cu noi.. La presiune mai vb.,depinde ce viteze abordezi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 in poza 3 pozitia e eronata tu dupa ce te-ai luat? bravo,vezi mai crazy,asa se merge... in pozele alea am vrut doar sa-ti arat ca am fost pe circuit, nu ca ma dau sau nu tare care este cota la ora actuala????cu ce am gresit nu stiu,vrei sa zici ca tu ti pasul cu noi??uite care e treaba,vreau sa iti cumpar aprilia,zi ultimul pret...dar daca ti-o cumpar promite ca dispari pt.totdeauna de pe motociclism.ro.....ia zi pretu!!!! cota e de 1:3 nu-ti va vinde aprilia pt ca nu poate sta fara forum. renunta la motor, dar la forum nu baiatul ala a intrebat doar daca se poate da cu voi (si cred ca mai degraba se referea la altii,nu la tine). Nu te-a intrebat daca poate tine pasul cu tine,ca nici nu-l intereseaza asta. Cum nici pe mine nu ma intereseaza. nu-i iau apararea, dar i-a raspuns cat de frumos s-a putut. nu se poate tine de cei cu GP sau Supercorsa. asta avand in vedere acelasi nivel de experienta. sa-nteleg ca toti de aici sunteti un grup (inclusiv, suzuki73 si JAGI, in acelasi grup cu tine), iar eu sunt doar un prost care da din gura off topic? Hai ca ma retrag, va las sa va lingeti reciproc cu poze repostate si lectii de ''pista'' baga o ceapa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki73 Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 gen Adrian,don't let the door hit you on your way out @Suzuki: ma plimb prin oras, cu a II-a, si mai cad pe pietris din cand in cand,pt ca nu stiu sa franez, blochez fata Si ma dau si pe o roata in borduri Aoleu...imi pare rau sa aud ca mai mult esti pe jos decat pe motor E....lasa ca cresti mare si te inveti,succes... Si vezi...dai a-3-a Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 pai is pe jos ca incerc sa depasesc alea 30 grade ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki73 Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 Pai cu aprilia,si la ce ani are nu prea cred ca depasesti 30%,dar mai incearca,poate merge... Ce gume ai pe ea??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 pai is pe jos ca incerc sa depasesc alea 30 grade ))) celsius? Ce gume ai pe ea??? Huba Buba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 Pai cu aprilia,si la ce ani are nu prea cred ca depasesti 30%,dar mai incearca,poate merge... Ce gume ai pe ea??? are gume rotunde din lateral, patrate vazute din spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 celsius? Huba Buba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki73 Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 are gume rotunde din lateral, patrate vazute din spate Pai tu gume patrate ai?? Pai asa si cred ca tot timpu esti pe jos... Cica in viata si roata patrata se invarte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 Avem cateva giratorii in oras, am zis ca o sa ma duc acolo sa le tocesc pe lateral macar, sa le dea o forma mai normala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki73 Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 da da da....de unde esti?,ca tot uit.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 de la sat , langa un oras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 La presiune mai vb.,depinde ce viteze abordezi... pe drept... 160/200/250 km/h curbe hmmm cand cum... genunchiu inca nu am pus jos,mie frica sincer sa nu alunece guma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 pe drept... 160/200/250 km/h curbe hmmm cand cum... genunchiu inca nu am pus jos,mie frica sincer sa nu alunece guma Da nu ti-e frica de 250kmh? @adrian:ziceai ca te retragi...te-ai razgandit sau a fost doar un moment de slabiciune? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 Da nu ti-e frica de 250kmh? cand cum... depinde de starea psihica si de aglomeratie (E60) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 Da nu ti-e frica de 250kmh? @adrian:ziceai ca te retragi...te-ai razgandit sau a fost doar un moment de slabiciune? man,nu ai idee cat de tare ma plictisesc la munca uneori (si vb serios acum)... cand cum... depinde de starea psihica si de aglomeratie (E60) presupun ca-s varfuri (alea de 250), ca nu cred ca ai cum sa mentii constant viteze de genul asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate